keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Mäyrelipostia


Siellä kuulemma tuomet kukkivat. On lämmintä ja kesäistä, voikukkia ja muuta. Mutta täällä olen sisällä. Eksytän pienen keittiöön syömään muutaman kerran päivän aikaan ja vien äkkiä Lunan pihalle. Se nauttii ja istuskelee, kuuntelee ääniä ja haistelee ilmaa muina miehinä, aivan kuin aikoisi viettää loppupäivän ulkona. Minä tuskailen, miten Vilma hakee meitä ja vinkuu sisällä. Lopulta kannan vastustelevan koiran lyhyen lenkin jälkeen sisälle.Päivät ovat täysiä näiden kahden kanssa, mutta päivä päivältä sujuu kuitenkin paremmin. Ovat jopa järsineet samaa lelua vierekkäin ja loikoneet yhdessä sohvan alla. Onneksi nukkuminen sujuu nyt hyvin ja viime yönä mahduimme hyvin samaan sänkyynkin. Luna nukkui jalkopäässä ja Vilma kopassaan tyynyn vieressä. Tunnin päästä aamuheräämisestä (kello kuusi) painuimme takaisin nukkumaan vielä tunniksi, luojan kiitos!
Enimmäkseen aika kuluu näin. Kumpikin härnää vuorollaan toista ja sitten pyöritään ja urahdellaan ja vingutaan. Minä seuraan sivusilmällä, mitä tapahtuu. Välillä kaappaan pienemmän turvaan ja se nukahtaa heti viereeni sohvalle. Välillä taas isompi pitää nostaa syliin jäähylle.

Onnistuin tänään keskittymään kuitenkin hetkeksi elokuvaan eli katsoin Rachel Getting Married uudelleen. Että on hyvä elokuva! Aito, monitasoinen, syvällinen, koskettava, runsas ja erikoinen. Sen voi katsoa monta kertaa ja vain ihailla tekijää.

14 kommenttia:

 1. Siellähän se pienokainen onkin, onpa soma! Te olette varmaan ihan poikki, kun joudutte öisin heräilemään ja syöttämään last... Eikun hetkinen, koiravauvahan teillä on eikä sitä varmaan tarvitse öisin syöttääkään. ;D

  Onnea joka tapauksessa perheenlisäyksen johdosta! Mä tapasin viikonloppuna ihastuttavan valkoisen karvakerän nimeltä Helmi ja mä haluan samanlaisen. Täytyy odottaa eläkkeelle pääsyä kuitenkin, ennen kuin koiran voi hankkia, muuten se raasu saa olla suuren osan päivää yksin.

  Iloisia hetkiä teille hauvelin kanssa!

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen kuva on kyllä niin suloinen! Ovat ne aikamoisia, ihania!

  Minullakin olisi halu nähdä tuo Rachel uudestaan (kuten taisin aiemmin todetakin). Ollaan toukokuun loppupuolella ja olen sitä mieltä, että se on tämän vuoden ehdottomasti paras elokuvakokemukseni! Tuleekohan tälle vuodelle joku joka sen ylittäisi.

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle perheenjäsenelle!
  Voi miten suloinen koiravauva teillä on:) Tuo ensimmäinen kuva on aivan ihana!
  Tuli mieleen lukiessani postaustasi aika kun meillä oli kuusi koiraa yhtäaikaa:) Välillä oli vauhtia aika tavalla, mutta kun tulivat iäkkäiksi tykkäsivät makoilla ja katsella enimmäkseen.

  VastaaPoista
 4. Voi että kun on söpö tuo Vilma!
  Minäkin olen nähnyt tuon Rachel Getting Married leffan, ja se onkin rompulla, joten voisikin sen katsoa uudestaan:hyvä leffa!

  VastaaPoista
 5. Niin hurmaava otus! Siis hurmaavia molemmat. Pelkään hauvakuumetartuntaa. Siihen ei auta edes ikä! Täytyy yrittää meditoida ja palauttaa mieleen ne ajat, kun naapurien lapset lähestyivät taloamme kantaen suuria hesarinippuja. Niitä vastaan sai kurkistella eri suuntiin vilistäviä koiranpentujamme.
  Hyviä koiranpäiviä teille! T. Eevis

  VastaaPoista
 6. Voi miten viisas ja intensiivinen katse (yläkuva)! Noita silmiä ei kai voi kukaan vastustaa, mitä ikinä ne pyytävätkin.

  VastaaPoista
 7. Ei mulla enää olekkaan koirakuumetta... ;D

  VastaaPoista
 8. Onpa mukava lukea tätä mäyreliinipostia! Sinulla on ihan eri meininki meneillään ja se ei hevin lopukaan! Mutta sitten kun palaat taas töihin, on aina joku ikionnellisena vastassa odottamassa.

  On hienoa tuntea itsensa ainutlaatuiseksi ja erityiseksi jollekin! Ja koira jaksaa aina vaan, se ei tunne käsitettä kuherruskuukausi!

  Tuosta leffasta olen kuullut paljon kehuja, täytynee hankkia se käsiini, mikäli maltan vloisina kevätiltoina leffaan syventyä!

  VastaaPoista
 9. Jopa on kauniita pikku akkoja molemmat :) Terveisiä Lissabonista, näyn samannaköisen mäykyn kuin vilma tänään.. oli pieni kanssa!-joona

  VastaaPoista
 10. Ihania molemmat! Ei voi muuta sanoa. Minulla on ollut koirakuume aina (varsinkin mäykkärikuume) eikä se näitä kuvia katsomalla ainakaan helpotu. Olen tulossa viikonloppuna Jyväskylään. Toivottavasti olen tervetullut katsomaan hauvoja. =)

  - E

  VastaaPoista
 11. Talossa on nyt elämää! Ja elokuvankin ehdit katsoa kaiken keskellä. Koirat taitavat olla onnellisia toisistaan ja huolenpidosta. Ja sinusta on tullut varsinainen koiraemo!

  eika

  VastaaPoista
 12. Iinuska, en olisi ikinä uskonut, että minustakin voi tällainen koiraemo tulla. Niin sitä voi yllättyä! Ehkäpä muutkin unelmani voivat vielä toteutua, samoin sinun.

  Sooloilija, Anna Hathaway teki kyllä hienon roolityön tuossa elokuvassa. Vaikean ja raa'an paljaan.

  Susanne, nostan kyllä hattua kuuden koiran emännälle! Siinä on jo ruokkimista ja ulkoilemistakin ihan työksi asti, saati sitten muuta puhtaanapitoa ja leikkiä.

  Yelian, odotan kyllä ensi viikkoa, minkälaista on olla kotona vain yhden pennun kanssa. Ehdin olla vielä viikon ennen työn alkamista.

  Eevis, olinkin jo unohtanut, että teillä on ollut pentujakin. Parin kuukauden pesti oli varmasti ikimuistoinen!

  Ina, yritän lukea Kaimion Pentuopasta, etten lankeaisi koiran katseen edessä ihan mihin tahansa hölmöyksiin.

  Lepis, kyllä tämä alku kahden koiran kanssa tosiaan työstä käy.

  Maaretta, kuulostaa hyvältä tuo, että koiran kanssa kuherruskuukausi kestää aina vaan. Se ei kyllästy.

  Joona, pikku akat on kumpikin hellyydenkipeitä ja mustasukkaisia toisistaan. Missä on yksi, on heti toinenkin. Mitenkähän ne ensi viikolla mahtavat ikävöidä toisen seuraa?

  E, tervetuloa, sinua odotetaan jo! Kolme kiloa pennunhajua ja sarja neulahampaita on valmiina, eikä tosiaankaan paranna koirakuumetta.

  Eikka, nyt nuo hauvat jo viihtyvät hyvin yhdessä, joskin harvoin rauhallisesti. Mutta kyllä sitten pitää vastapainoksi paljon nukkuakin ja onneksi yhtä aikaa.

  VastaaPoista
 13. En ole tainnut nähdä (mutta Roomassa olen ollut nuoren rakastajani kanssa ;)

  VastaaPoista
 14. Hannele, käy vähän kateeksi...

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...