perjantai 17. huhtikuuta 2009

Mää täälä vaan

Marinaksi menee. Vielä perjantaikin meni päänsäryn synkeissä jälkimainingeissa, mutta nyt riitti tavallinen särkylääke. Miten ihmeessä aion selvitä töissä, kun pelkkä käveleminen kuntosalille ja pieni kierros siellä saa aikaan migreenikohtauksen? Se kun jäi viikon ainoaksi mainittavaksi teokseni.

Eilen kirjauduin Kiloklubiin ja täyttelin innoissani sarakkeita. Vihdoinkin löytyi systeemi, joka sopii minulle. Systeemi on helppo ja palkitsee heti tarkoilla palautteilla. Kävin jopa ulkoilemassa ja venyttelin, että sain liikunta-annoksen täyteen.

Tavoitteeksi asetin kahdeksan kilon pudotuksen (tarvetta olisi paljon enemmän, mutta olin realistinen). Koneen mukaan siihen menee kaksitoista viikkoa, hehheh. Tiedän, että oikein hyvässä lykyssä pudotan kolme kiloa kolmessa kuukaudessa, se on ollut tahtini aina. Sen pitemmälle tuskin pääsenkään ja kesän lopussa se on tullut takaisin.

9 kommenttia:

 1. Tsemppiä tavoitteellesi! Eräs läheiseni kirjautui mys kiloklubiin ja innostui ja on myös sen avulla onnistunut omissa tavoitteissaan.

  Laitinpa muuten farkut jalkaani, eikä mitään puristelua, on motivoitunut olo. Meillä on mahdollisuus/oikeus onnistua!

  VastaaPoista
 2. Mulle aiheuttaa päänsärkyä jo tämä auringonpaiste... En silti toivo, että auringo menisi pilveen, ihanaahan tämä valo on ja puutarhassa vihertää koko ajan enemmän ja enemmän.

  Kiloklubi kuulostaa hyvältä. Laihtuisikohan sitä pelkästään liittymällä siihen??? Seurailen ensin, miten nopsasti sulta kilot karisevat ja harkitsen sitten klubiin liittymistä. ;D

  VastaaPoista
 3. Saavutetuista linjoista on pidettävä kiinni...pysyvät kyllä pitämättäkin ja alue ei kun laajenee :) Hienoja kuvia sulla, olet taas oppinut uuttakin,tuolla on se signeeraus. Kävin eka kerran pyöräilemäss. Oli aurinkoista, mutta kylmää ja kauhiasti pölisi.

  VastaaPoista
 4. Rita, kiloklubi saattaa olla minullekin sopiva foorumi. Kun ruoka-asiat on tuttuja muuten, on turha istua p-vartijoissa ja maksaa pelkästä punnituksesta. Nyt ei ole tarvinnut muuta kuin jättää herkut syömättä.

  Iinuska, ei mulla ollut mitään tietoa motivaatiosta, kun Eikan houkuttelemana menin katsomaan sivuja. Innostuin systeemistä heti, kokeilepa!

  Vicki, julmetun kylmää on ja tuulee vielä enemmän. Pyörän esilleottoa minäkin odotan, ehkä ensi viikolla.

  VastaaPoista
 5. Onnea Kiloklubiin. Kommentoin Eickalle, että minäkin olen sinne kirjautunut, mutten ole päässyt kirjautumista pitemmälle. Melkein samoin kävi aikoinaan Keventäjien kanssa. Kova homma kirjata jokaikinen ruisleipäviipale koneelle ylös..
  Ei sovi suurpiirteiselle ihmiselle, joka napostelee..

  Motivaatio hakusessa itsellä, mutta muihin ihmisiin uskon!

  VastaaPoista
 6. Liikunta on selvästi lisääntynyt, siihen kk motivoi. Ja tulee tarkkailtua, mitä syö.

  No mutta hei, välillä on tällaisia kausia ja sitten taas toisenlaisia, elossa silti.

  eikka

  VastaaPoista
 7. Sooloilija, kuvittelisin kyllä, että sinulle sopisi tuollainen ohjelma, kun olet myös koneen äärellä paljon. Mulle sopii se, että kirjaaminen on samalla kontrolli. Kun kone laskee joka suupalan ja näyttää lahjomattomasti, ettei vihreitä pallukoita voi saavuttaa, jos syö rahkapullan kaupungilla:(
  Liikuntapallot saan vihreiksi helposti, siinä auttaa se, etten asu keskustassa.
  Mutta jokaisen pitää löytää oma juttunsa ja vasta sitten, kun on perin juurin kyllästynyt itseensä ja valmis tekemään jotakin.

  Eikka, se on yllätys, että se vihreän pallon metsästys riittää mulle palkkioksi. Yleensä mua ei motivoi mikään houkutin. Nyt keräilee oikein liikuntaminuutteja ja venyttelee elokuvan äärellä ihan vain saadakseen pisteitä!

  VastaaPoista
 8. Katriina, parhaalla ystävälläni on migreeni, joka vie hänet muutaman kerran vuodessa sairaalaan tiputukseen. Muutamia laukaisevia tekijöitä: liian VÄHÄINEN kahvinjuonti, liika auringonvalo (hän käyttää leveäaisallisia aurinkolaseja), savustetut ruoat, punaviini ja stressin laukeaminen.

  VastaaPoista
 9. Leena, liika auringonvalo ja stressin laukeaminen sopivat minuunkin. Jumppa ja kuntosali aiheuttavat joskus myös päänsäryn.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...