perjantai 27. maaliskuuta 2009

Reissuun hei!

Taas on kassi pakattu ja kohta autokin, ja nokka suunnataan kohti miehen yläsavolaista syntymäkuntaa. Navigaattori tässä pari päivää sitten heräsikin jo horroksestaan hyllyllä ja ilmoitti varoittamatta, että 'Aja erkanemiskaistaan ja käänny vasemmalle. KÄÄNNY VASEMMALLE.' Jessus, että säikähdin! Se jatkoi tunnin päästä, että 'Olet saapunut päämäärään', vaikka minä istuin edelleen tietokoneen ääressä.

Tällaiseen komistukseen törmäsin viime pyhänä. Kysyin omistajalta, saanko ottaa kuvan hänen koirastaan, ja samantien sovimme, että otan useampiakin ja lähetän hänelle. Tämä kaunis nuori uros oli vasta reilun puolen vuoden ikäinen -eikä yhtään kiinnostunut ihmisistä.

Mies istuu jo autossa. Minä hyppään farkkuihini ja suljen koneen. Anoppi odottaa epäilemättä jo ruoka valmiina, vaikka meillä on vielä kolme tuntia körötystä edessä.

Aurinkoista ja leppoisaa viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa!!
  Ihana koira!
  Talviset kuvat!

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa viikonloppua teille:) Ne navigaattorit:D

  VastaaPoista
 3. Vai reissuun jälleen. Terveisiä yläsavvoon!

  On muuten hauskan näkönen koira.

  Ilkeä navigaattori, varmasti säikäytti. Osaako se myös opastaa perille tiellä?

  VastaaPoista
 4. Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 5. Siis, mikä performanssi tuo alaston mies kiikkumassa!!??

  Miehet rakastavat noita navigaattoreitaan. On käynyt mielessä, että pitäisi kotona opetella samanlaista metodia: ”Käy ostamassa maalarinvalkoista maalia viisi litraa, maalaa lasikuitutapetit seuraavana päivänä, nyt” tai: ”ota lautanen oikeaan käteen, nyt – avaa tiskikone ja aseta lautanen koneeseen nyt, hyvinhän se onnistui”.

  VastaaPoista
 6. Tervetulloo Savonmualle! (Tämä savon murre on sitten vaikeaa kirjoittaa, tosin en osaa sitä kunnolla puhuakaan, vaikka olenkin eteläisemmästä osasta Savoa kotoisin ja suuren osan elämääni Savossa asunut. Kotona ei juurikaan savon "kieltä" kuullut, suku muualta kotoisin, mummokin puhui sekaisin ruotsia, suomea, saksaa ja englantia...).

  Sinäkin kävit sitten "Keinujan" kuvaamassa. Hyvää matkaa navigaattorilla taikka ilman!

  VastaaPoista
 7. Erityisen tyylikäs koira. Kuonokin kuin korpin nokka, marakatin häntä ja leveälahkeiset jalat. Kaunis kuin mikä, aatelinen.

  Navigaattoria kannattaa kyllä uskoa. Varsinkin kun se kotiovella ilmoittaa, että tee välittömästi u-käännös ja palaa tulosuuntaan.

  VastaaPoista
 8. Onpa hauskan näköinen koira. En ole ennen tuollaista nähnytkään.

  Ihanaa reissua teille!

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti oli mukava reissu. =)

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti reissulla oli oikein mukavaa ja rentouttuvaa.Kaunis on koiraherra!

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille kaikille hauskoista kommenteistanne! Matka oli kiva ja ajelutimme anoppia vielä Kuopiossakin. Navigaattorikin oli hyödyllinen, kun se ilmoitti kameroista siellä oudommilla teillä ja pysyi muutenkin ihan asialinjalla eikä päästänyt yhtään ärräpäätä.

  Tuon Seppo Uuranmäen kiikkujan oli Irma tosiaan kuvannut jokin aika sitten, ja paljon ansioituneemmin! Se on hauska, koska sitä ei yleensä pääse näkemään läheltä. Aluksi ihmettelee vain ällistyneenä, onko joku älykääpiö tosiaan mennyt roikkumaan tuolta sillalta!

  VastaaPoista
 12. Mukavaa Anoppilointia!

  Ajelkaahan varovasti.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...