torstai 26. maaliskuuta 2009

Olaa ja Annaa

Nyt tulee hienoja kuvia! Eivät tietenkään nämä minun ottamani, vaan valokuvat, joista ne on otettu. Ne ovat Ola Kolehmaisen kuvia näyttelystä A Building Is Not a Building Kiasmassa.

Jos Marita Liulia ei olisi ollut samanaikaisesti näytillä yläkerrassa, olisin ollut hyvin vaikuttunut näistä. Liulia vaikutti voimakkaasti tunteisiin! Ihan samaa en voi väittää Kolehmaisen töistä. Ne ovat oivaltavia, kauniita, tyylikkäitä, hauskoja ja taiturimaisia. Katso vaikka tästä slideshow.

Tästä heijastuu nyt vielä seurueeni, jotka näyttävät tiukasti arvioivan, mitä taiteilija on tahtonut sanoa kuvaamalla puusälekaihtimia. Se oli itse asiassa kaunis työ, mutta vaikeasti siirrettävissä omalle pikkukameralle.

Nämä kaksi vaikuttivat minuun syvimmin ja niiden äärellä viihdyin pitkään. En itse edes keksinyt, miten ne oli kuvattu, mutta poika sanoi, että näyteikkunahan siinä heijastuu märästä kadusta!

Jaa että mitä mää olen tänään tehnyt? En paljon mitään. Aamupäivällä tein kaikkeni välttääkseni ulkoilua ja rupesin leipomaan. Tein omenapiirakan syötäväksi, rahka-murupiirakan pakastimeen ja pienen suklaakakun viikonloppuvieraille.

Kun viimeinen oli uunissa, soitti ystävä ja houkutteli onneksi lenkille. Tunti hurahti siinä nopeasti ja viimeinen ylämäki veti kunnon hien pintaan. Iltapäivä sai mennä sitten uuden Annan seurassa sohvalla.

Tämä uusi ykkösen aamusarja Anna ystävämme oli, hm, ihan kiva, vai oliko? Tie Avonleaan on vähän parempi. Uppoan niin mielelläni siihen maailmaan, että takaisin omaan maailmaan on vaikea palata. Siksikin piti alkaa leipomaan.


2 kommenttia:

  1. Anna-kirjat ja sarjat ovat olleet ikiajat suosikkejani ja Tie Avonleaan jää mun asteikossani paljon Anna-sarjaa alemmaksi. Megan Follows on kuin syntynyt Annan rooliin. Nyt en ole aamusarjoja pystynyt katsomaan, mutta aikoinaan katsoin Annat pariin kertaan. Ja ties kuinka monta kertaa luin nuorena kaikki Anna-kirjat.

    Olet sä kyllä hurja leipuri! Mä leivon kolme torttua vuodessa.

    VastaaPoista
  2. Mulle kävi toisinpäin: Katsoin Annan tarkasti, mutta tätä Tie Avonleaan en ole enää jaksanut katsoa..

    Oletpa saanut leivottua paljon! Sinähän olet kuin Anna Olson!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...