perjantai 31. lokakuuta 2008

Värikästä päivää!


Näin kauhean sateisena päivänä lätkäisen kaikki viimeiset ruskakuvani väriläiskäksi päivää ilahduttamaan! Yöllä satoi niin lujaa, että heräsimme miehen kanssa jo viideltä ihmeissämme. Ei siinä mitään, kirkasvalolamppu päälle ja kahvit turisemaan. Mikäs täällä sisällä lämpimässä. Jaetaan lehti kahtia ja käydään kumpikin omaan pöydänpäätyyn lukemaan. Kodikkaasti. Kuin olisimme jo vanhoja.


Eilinen oli ihanan lokoisa päivä. Puolentoista tunnin vyöhyketerapiassa käsiteltiin tällä kertaa selkää ja jalkoja. Samalla sain purkaa ajatuksiani ääneen ja pohtia, mistä tunne-elämän taakoista mikin tukos voisi johtua. Rauhoittava kosketus, ääni, valaistus, musiikki ja kynttiläntuoksu hivelivät aisteja ja saivat taas hetkeksi rentoutumaan ja rauhoittumaan.


Kävelin kotiin ja poikkesin matkalla ystävän luo tunniksi turisemaan. Siinä ylellisyys, josta voin vain harvoin nauttia. Eihän nykyisin voi oikein mennä yllättäen mihinkään eikä minulla ole kovin monta mahdollista paikkaakaan lähellä.


Tänä iltana tulee taas odotettuja vieraita, vanhin poika ja avovaimonsa. Taidan tehdä houkuttelevan näköisen savuporopiirakan, jonka ohjeen näin eilen Kodin kuvalehdessä. Vihreä salaatti siihen lisäkkeeksi, punaviiniä ja jälkiruoaksi mintulla ja sitruunalla maustettu mansikkakiisseli.

Mukavaa perjantaita säästä huolimatta!


15 kommenttia:

  1. Kiitos, kiitos! Ihanan piristävä väripläjäys :)

    VastaaPoista
  2. Herkullisen täyteläistä väriä ja valoa. Juuri tähän päivään sitä kaivataankin: on niin harmaata ja vetistä, että kahteen mennessä olen nukkunut jo kahdet päiväunet!
    Meri

    VastaaPoista
  3. Samoin sinne mukavaa perjantai-iltaa.
    Kaunista väriloistoa.

    VastaaPoista
  4. Ihanan aurinkoiset ja värikkäät kuvat. Onko luonto tosiaan vähän aikaa sitten ollut noin kaunis!

    Mekin olemme miehen kanssa joskus keitelleet omituisiin aikoihin kahvia kun emme ole saaneet unta. Ihme kun kahvin jälkeen on nukuttanut taas.

    Mukavaa perjantai-iltaa sinne!

    VastaaPoista
  5. Minttua ja mansikkaa!? siis tuoreita mintunlehtiä mansikkakiisselissä? Vai jotain esanssia? Mielenkiintoista, eipä ole tullut tämä yhdistelmä ennen mieleen, pitääkin kokeilla.

    VastaaPoista
  6. Jos tuollaisen aamuhetken menettäisi, sen tärkeyden huomaa kyllä. Kodikasta.

    Savuporopiirakka ei voi olla kuin hyvää. Taas nuorisoa hellitään.

    Leppoisaa pyhäaikaa!

    Eicka

    VastaaPoista
  7. Täällähän voi käydä väriterapiassa. Onne a uudelle kameralle. On sulla mahoton opettlu eessä. Mie onneton en ole vielä jaksanut opetella kameraani kunnola, vaikka se on ollut mulla jo yli vuoden.

    VastaaPoista
  8. Onko nämä nyt uudella kameralla otettuja kuvia? Väriloistoa todella.

    VastaaPoista
  9. Suorastaan uhkeita syysvärejä, ihania! Eilinen sadepäivä oli todella hämärä ja ankea, mutta juhlailoa riitti meidän työpaikalla. Tänään toisaalle juhlimaan... Mukavaa lauantaita, Katriina!

    VastaaPoista
  10. Kiitos sadepäivän piristyksestä :9 Ihania ruskakuvia....

    VastaaPoista
  11. Lepis, ihmeen äkkiä aurinko mielestä parin sadepäivän aikana unohtuu.

    Meri, teit eilen varmaan nukkumisennätyksen. Kyllä nyt jaksaa!

    Arleena, hyvää viikonloppua sinnekin!

    Susanne, aamiaisen jälkeiset unet ovat parasta A-ryhmää! Aina ei vain onnistu.

    Sirokko, sain minttu-mansikka-vinkin työkaveriltani. Siis sulattettujen mansikkaviipaleiden päälle kaadetaan pieni kiisseli, johon on keittämisen alkuvaiheessa murskattu pieni kourallinen kuivattua minttua. Lisään vielä lopuksi puolen sitruunan mehun ja makuyhdistelmä on valmis. Siis hyvää! Tuoreet käy tietysti yhtä hyvin.

    VastaaPoista
  12. Eicka, siinäpä se on: jos menettäisi melkein mitä tahansa, sen arvon huomaisi vasta sitten. Kuten tavallinen arkielämä kaikkinensa. Kiitos muistutuksesta.
    Nämä kuvat on otettu vanhalla kameralla kai lokakuun alkupuolella.

    Vicki, on tosiaan pitkä opettelu edessä. Enhän ehtinyt ihan kokonaan opetella edellistäkään, vaikka etenin ohjekirjan mukaan loppupuolelle asti. Vaatii ehkä kiinnostusta pienlaitteisiin, että jaksaa kokeilla ;-) Nyt kun kännykät ovat muuttuneet tietokoneiksi, jaksan värkätä senkin kanssa aika paljon.

    Iines, oli kiva lukea sun pikkujoulukuvausta. Kiva että jotkut pääsevät hauskanpitoon!
    (Ei ole itsesääliä, en lähtisi juuri tänään mistään hinnasta!)

    Hanna, toivotaan lunta, niin päästään uuteen vuodenaikaan!

    -Meinasin vastata vielä jollekin katriinallekin, mutta jääköön.

    VastaaPoista
  13. Heipsan, minulla on paljon päivitettävää nyt. Mutta ensiksi, onnea uuden kameran onnelliselle omistajalle! Uskon, että siitä tulee olemaan sinulle paljon iloa - ja meille kurkistelijoille. Ihania ruskakuvia nytkin.

    Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  14. Hienoja kuvia Picasassa. Lunan kuvat ovat ihan hellyttäviä ja matkakuvat loistavia. Eicka

    VastaaPoista
  15. Eevis, kiitos! Rauhallista pyhänviettoa sinullekin, toivottavasti rytmi alkaa palautua.

    Eicka, kiitos, oikaisin joitakin horisontteja matkakuvista vielä Picasalla. Itse asiassa opettelin vasta nyt tekemään sen Photarillakin eikä ollutkaan sitten vaikeaa, kun oli tallessa Elegian antama ohje.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...