perjantai 3. lokakuuta 2008

Kissakaunotar


Naapurin kissaneiti oli yhtenä päivänä ulkoilemassa, kun tulimme Silkkiturkin kanssa lenkiltä. Tämä neiti on muutenkin suhtautunut vieraisiin varoen, mutta koiran nähdessään se pörhisti turkkiaan ja oli valmiina pinkaisemaan puuhun heti, kun tarve vaatii. Ja koira puolestaan paloi halusta päästä tekemään tuttavuutta.


En tosiaan ole ollut tekemisissä eläinten kanssa ennen kuin nuorin poika päätti hankkia kauan haluamansa koiran vuosi sitten ja Silkkiturkki tuli elämäämme. Ennen sitä pidin kissoja kivoina ja houkuttelevan näköisinä ja minusta ne edelleen ovat kauniita. Tämäkin valkoinen kaunotar on yksinkertaisesti tyttömäisen suloinen poseeratessaan ison kuusen katveessa.

Mutta siitähän ei pääse mihinkään, että sydämeni on kokonaan valloittanut hän:


Luna Silkkiturkki


9 kommenttia:

 1. Ihanat eläinkuvat, kissa on todellakin tyttömäisen sievä ja Silkkiturkki on poikamaisen oloinen mussukka. Onhan se poika? No joka tapauksessa ihania nämä eläimet, sydän ihan sulaa näitä katsellessa.

  Silmät on eläimelläkin sielun peili.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavat elukat. Kuka vielä sanoo etteikö eläimelläkin olisi sielu? Näkeehän sen silmistä.

  Eiliseen: JO ON AIKAKIN!! Ihan silkkaa älyttömyyttähän se olisi jatkaa tuota tähänastista rumbaa kun on kerran ilmiselvää, että se peli ei vetele.
  Sinun kohdallasihan ei ole enää edes kysymys siitä, ettei tulisi vakavia terveyshaittoja vaan niitä on jo. Olet kertakaikkiaan henkeäsi kaupalla jos nykyinen tahti ja verenpainehuiput jatkuvat. Täytyyhän työterveyslääkärinkin se jo tajuta ja myöntää.

  Miten niin vasta ensi vuonna?
  Omasta päätöksestähän nämä asiat eivät valitettavasti ole kiinni, mutta hyvällä lausunnolla on iso merkitys. Puhutaan tästä.

  VastaaPoista
 3. Sooloilija, itse asiassa tuo mussukkakin on tyttö, vaikka kuvassa hyvin pojasta kävisikin ;-) Silkkiturkin äiti on ruskea ja isä musta, siitä johtuu kiva kirjavuus sen turkissa.

  Meri, itse aina luulee kuvittelevansa liikoja. Pikkuisen olen ihmetellyt, että työterveydessä (kun omalääkäriä ei ole) on pitänyt vaatia lomaa ja kaikkea muutakin. Ja työuupumukseenhan ei saa nykyisin kirjoittaa sairauslomaa, vaan pitää keksiä muu syy, mikä on kertakaikkiaan hassua. No ainahan syitä löytyy, ei sillä.
  Oikealle lääkärille sai ajan vasta marraskuussa, siitä lähtee joskus sitten hakemus eteenpäin.

  VastaaPoista
 4. Kissat olisi ihania, jos ei olisi allergiaa. Tuo valkoinen kaunotar on kaunis, ja ihan kuin tietäisi sen itsekin.

  Luna varmasti vetoaa mummun tunteisiin, kun meikäläisetkin on ihan lääpällään. Se on minusta ihan neitimäinen, varsinkin kun vertaa tuohon ronskiin urokseemme. Siis Pemuun.

  -eicka

  VastaaPoista
 5. Kissatkin ovat ihania, mutta kun meillä oli niitä koiria, ne vetoavat aivan erikoisesti.
  Vaikka emme nyt itsellemme koiraa ole ottamassa, haluaisin kovasti pitää jonkun koiraa sylissä ja silitellä. Joku koiraikävä on kokoajan.

  VastaaPoista
 6. On hän sitten suloinen:)

  VastaaPoista
 7. Kissa on todella kaunotar.

  VastaaPoista
 8. Eicka, minustakin tuo valkoinen Maija on herkän tyttömäinen. Ehkä pieni koira vetoaa eri tavalla kuin iso? Sen voi nostaa syliin ja viereen nukkumaan, isoa ei voi.

  Susanne, sinäkin olet koiraihminen! Koira voisi minulle korvata lasten lähtemistä, näin ajattelen. Kun ei niitä lapsenlapsiakaan taida vielä tulla.

  Raija, mäyräkoiraihminen!

  Arleena, teillähän on kissa, ei ihme että pidät tästäkin.

  VastaaPoista
 9. Katriina, olen mäyrisihminen:) Meillä oli tiistaina hoidossa pari tuntia lyhytkarvainen mäyris noin 5 kuukauden ikäinen.Hänestä tule isona joko kaniinimäyris tai sitten kääpiömäyris.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...