perjantai 10. huhtikuuta 2015

Mustanpunaista


Pikkutyttönä Mumman pesupöydän laatikossa oli mustanpunainen pieni huulipuna. Se oli niin omituisen ikälopun näköinen ja tumma, että sen täytyi olla kotoisin jostakin neljäkymmentäluvulta. Tottakai sitä piti aina välillä kokeilla. Mustasta puikosta tuli kirkkaanpunaista väriä, joka liukui huulille yllättävän liukkaasti ja sileästi. Pois se ei sitten lähtenytkään. Rasvan liuettua huulille jäi kirkkaanpunainen väri. Oli varmaan näyttänyt hyvältä silloin neljäkymmentäluvulla. Se oli siis sen ajan aito lip stain eli kestohuulipuna.


En kyllä tiedä, kuka sitä tummaa siinä huushollista oli käyttänyt. Mumma pani kaupungille lähtiessään huulilleen toista huulipunaa, punaista sekin. Hän töpötteli sitä huulia vasten ja levitti sitten värin sormella. Minusta se näytti ihan älyttömältä ja ihmettelin sitä ääneenkin. Nyt Lisa Eldridge ja muut kuuluisat meikkitaiteilijat töpöttelevät samalla tavalla (ja se näyttää minusta edelleen yhtä naurettavalta) ja väri on sitten enemmän vain sävyä, lip tint.


Stainit ja tintit ovat taas kovasti huudossa. En innostu kummastakaan.
Tuli vaan näistä väreistä mieleen.


Kuivista tulppaaneista kyllä innostun. Kameran kanssa saimme aikaiseksi 
tyylitellyn kuvasarjan rohkeissa väreissä.

Tai aika monta. Jatkoa seuraa.


 

Hyvää viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Tummat tulppaanit on tosi nättejä. The Body Shopin Universal Lip & Cheek Velvet Stick on vähän tuon sävyinen melkein musta, mutta huulilla kauniin pehmeän punainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokakaupan sijaan ostin nuo kukat kukkakaupasta. Vaikka ovat samoja Huiskulan tulppaaneja, niin huomasin heti, miten paljon tukevampia ja laadukkaampia kukkia nämä olivat. Kuivuivat sitten niin kauniisti, etten raaski heittää pois;) käyn harvoin kukkakaupoissa, kun niitä ei osu tielleni kovin usein. Enimmät ovat lopettaneet.

   Poista
 2. Outoa kauneutta kuihtuneessa kukassa ja upea väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikin vähän aukolla ja epätarkkuudella;)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...