tiistai 6. tammikuuta 2015

Hyvä meikki, parempi mieli!


Kirkkaan loppiaistiistain ja kipakan pakkasen innostamana en suinkaan lähtenyt ulos, vaan miehen alkaessa purkaa kuusta päätin kokeilla Estée Lauderin joululahjapaletin luomivärejä jollakin uudella yhdistelmällä. Tähän asti olen käyttänyt eniten paletin kaunista riikinkukon sinistä vaaleanruskean kanssa.

Levitin ensin iholle Diorin Star-meikkivoidetta. En olekaan käyttänyt sitä syksyn jälkeen, koska väri on tuntunut tummahkolta. Taputtelin sitten peitevoiteen silmän alle, Lumenen ja Clarinsin sekoitusta. Kulmakarvoja parantelin Anastasian ihanalla Brow Wiz -kynällä ja Benefitin geelillä, joka sivumennen sanoen on pettymys eikä pidä kulmiani ojennuksessa kuin hetken. 

Varjostin luomivaon kahdella ruskealla, joita en yleensä ole pahemmin käyttänyt. En pitänyt lopputuloksesta nytkään, mutta häivytin ne ilmeisesti niin tehokkaasti, että ne näyttävät valokuvassa hävinneen kokonaan. Yläluomen rajasin mustalla kynällä ja pehmensin sen kapealla siveltimellä ja violetilla Amethyst Sparkilla. Siitä tuli hyvä rajaus. Alaluomen rajasin kokeeksi mattaruskealla. Se menetteli, koska oli riittävän viileä väri, muuten olisi näyttänyt itkettyneeltä. Vielä alaluomelle sipaus Isadoran vaaleaa kajalia.

Ripsille taivutus ja Hypnôsea päälle.


En tavallisesti tyydy pelkkään huulikiiltoon, ja siksi päätin kokeilla nyt sitäkin. Levitin sormella paletista hiukan noita kaikkia kiiltoja, kunnes sain toivomani lopputuloksen.

Poskipunaksi valitsin vasemmanpuoleisen Exotic Pinkin. Alakuvassa olen levittänyt värit sormella käsivarrelle ja kuvasta huomaa, miten voimakas pigmentti poskipunissa on. Vaikka otin poskipunasiveltimellä väriä ja tupsautin enimmät kämmenelle, sain silti poskillekin reilusti väriä. Huiskaisin vielä poskipäille valoa antamaan vähän The Balmin Mary-Lou Manizeria, josta muuten tykkään kovasti.

Luonnollisen raikkaaseen lopputulokseen tarvitaan aika paljon aineita, kuten on ennenkin huomattu. Vielä Caudalien kosteussuihketta kasvoille, kun on niin kuiva ilma. Ja sitten selfietä ottamaan! Toisen päivän tukalla, kuten varmaan kaikissa edellisissäkin.


Lavish Mink on hyvin tumma ruskea, enkä tiedä, miksi se tässä meni violetiksi.



Kuvasta näkyy se, minkä olen ennenkin todennut: on aivan sama, vaikka levittäisin luomilleni kaikki paletin värit yhtä aikaa, linssien läpi ei näy kuin se että on silmät ja vähän ripsiäkin. Tumma rajaus pitää olla, jos tahtoo, että reilusti pienentävien linssien takaa silmät edes näkyvät. 

Ja silti pitää ostaa koko ajan uusia luomivärejä. 


Se on se ilo värien katselemisesta ja käyttämisestä. 
Sitä ei varmaan voi ymmärtää kuin toinen samanlainen.
Hyvä meikki, parempi mieli!




20 kommenttia:

  1. Minä keitän villatumppuja ja sinä maskeeraat.
    On meissä sopivasti eroja.
    Siksi kysyn:
    suihkautetaanko jotakin kosteutta meikin päälle?
    Mitä kummaa?
    Kerron, että minulla on uusi rajauskynä, jota piti
    opetella käyttämään, mutta en ole opetellut.
    Nimistä en tiedä mitään.
    (Ehkäpä torstain jälkeen, kun tukkalaite siistiytyy).
    Ehdotan, että pitäiskö yhdessä otattaa kunnon ripset.
    Oikein pitkät ja taipuisat, sellaiset,
    joita ei voisi käyttää silmälasien kanssa
    vain vaan näyttää kauniilta ja räpsytellä
    ilman näkemistä. Ihan oikeasti.
    Tuo kun on minua kaivellut jo pidemmän aikaa.
    Jospa minäkin sitten hieman innostuisin
    kohentamaan ulkonäköäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kosteutta voi suihkauttaa valmiin meikin päällekin. Suihkautan myös kasvoille puhdistuksen jälkeen kasvoveden sijaan, kosteilla kasvoilla sitten seerumi ja voide levittyy paremmin. Kasvojenhoidossakin muodit muuttuvat: nyt on kaksoispuhdistus, suihkeet ja seerumit pinnalla;)

      Ripsethän olisi ihana pikku ylellisyys itselle, jos niitä kaipaat! Olen nähnyt monella naisella kivoja, samoin monella liian pitkiä. Rillien kanssa ne voivat olla kyllä hankalat ja itse pelkäisin liilma-allergiaa.

      Poista
  2. Nämä on kyllä minulle aika moista mysteeriä nää meikkijutut. Värinappeista ja -tuubeista ehkä voisin laittaa kommentteja ;-) Kauniin huolitellulta näytät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oman naaman parantelusta saa samantapaista iloa kuin muustakin maalaamisesta, luulisin. Kohta puolen vuosisadan mittaisesta harjoittelusta huolimatta opettelen ja harjoittelen yhä tekniikoita:)

      Poista
  3. Todella kaunis meikki! Suorastaan ihastuttava. Kyllä se vaan tekee ihmeitä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeellinen on myös meikin vaikutus mieleen. Sillä rakentaa itseään ulkoisesti samalla tavalla kuin pukeutumisellakin vastaamaan sitä, miten haluaa ottaa päivän vastaan. Siksi esimerkiksi juhlameikki kotioloissa tuntuu epämukavalta:)

      Poista
  4. Niin totta! Ilman meikkiä oloni on aina jotenkin nuhjuinen. On muuten aika yllättävää, kuinka paljon tuotteita yhteen kevyeenkin meikkiin menee. Hienot kuvat. Sain taas vinkkiä omaankin meikkiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon tarvitaan tuotteita, eikä tuossa tietenkään ollut edes kaikki. Varmuuden vuoksi en julkaissut lähikuvia ilman silmälaseja. Ne olivat niin järkyttävän ryppyisiä, että olivat kuin kahdeksankymppisestä äidistäni otettuja. Miten ihmeessä kamera voikaan olla niin julma!

      Poista
  5. Kaunis meikki, sopii ihan valtavan hyvin. Minä meikkään melkein joka päivä, rentouttavaa, liki meditatiivista aamurutiinia itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin se on meditatiivista, vaikka oman naaman tuijottamisesta voisi joku irvailla raskaastikin!

      Poista
  6. Oi, miten tyylikäs ja taidokas meikki :) Mulla on ihan sama fiilis meikkaamisesta - meikkaan aina myös silmät hartaasti, vaikka meikit eivät luultavasti edes erotu silmälasien takaa. Toisaalta en juurikaan harmittele tai edes ajattele tuota näkymättömyyttä. Näytän mielestäni oikeastaan kuitenkin paremmalta rillit päässä kuin piilareilla :D Silmälasin alasanka peittää sopivasti jotakin mikä minulla sitten ilman rillejä häiritsee omaa silmää - varsinkin siis jos käytän piilareita eli näen kaikki rypyt tarkasti. Sinulla on muuten todella kaunis (onko paha jos sanon että seksikäs!) hymy ja ihanat hampaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kiitos! Minä käytin piilareita kolmekymppiseksi asti, mutta sitten alkoi allergia ja kuivuus vaivata. Sen jälkeen on tullut vaihdettua sangat parin vuoden välein. Sangat tosiaan peittävät ja hämäävät silmäpussit ja tummat silmänaluset huomaamattomiksi, vaikka samalla pienentävät silmät. Sanon aina, että ilman rillejä näytän ihan vanhalta juopolta;)

      Poista
  7. Kaunis meikki ja viehättävät sävyt. Sinä olet kaunis ilman meikkiäkin, piirteesi ovat niin viehättävät.

    Itse meikkaan tosi vähän, arkena tasoittelen vaan ihonväriä ja sipaus väriä poskiin. Käyn kyllä kuukausittain kestovärjäyttämässä ripset ja kulmat, se antaa kasvoille virkeyttä vaikka en muutoin paljon meikkaisikaan. Juhliin ehostan kyllä.

    Kauniita talvipäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sanoistasi! Kaikenlaisen parantelun tarkoitus on juuri noin korostaa hyviä puoliaan ja palauttaa mennyttä loistoa eli värejä kasvoille. Samalla tulee vähän reippaampi olokin.

      Poista
  8. Joo, minäkään en paljon noiden meikkien päälle nykyisin enää ymmärrä. On sen verran tuota "algerialaista", että kaikki meikit alkavat hetkessä itkettämään. Paitsi tietysti huulipunaa pitää olla ja hieman Lauderin ihon värin tasaajaa.
    Mutta rillit on tosi hyvän väriset ja muutenkin kivat. Sopisi mullekin (vaalealle).
    terveisin Olivia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allergiselle saattaa löytyä mineraalipohjista sopiva, sanoo ainakin allerginen miniäni. Nuorena hippinä, kun tyyliin ei oikein sopinut meikata, sipaisin vaseliinia kiilloksi silmäluomille, huulille ja poskipäille. Sillä sai kulmakarvatkin kuriin ja heti näytti huolitellulta!

      Poista
  9. Ihanat värit meikissäsi! Myös rillit - oikein kivat.
    Ja joo, silmämeikkihaasteet rillien kanssa niin tuttuja. Väriä ja tymäkkää rajausta vain peliin :-)

    Terkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä iällä ymmärtää, että 'luonnollisen hehkun' aikaansaaminen iholle vaatii pientä yritystä, mutta on kaiken sen vaivan arvoista. Samoin ne tymäkät rajaukset, niillä piirretään raamit!

      Poista
  10. Onpas kaunis ja pirtsakka ehostus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä kosmetiikalla saa ihmeitä aikaan vauhdilla vanhenevilla kasvoilla, sen huomaa joka aamu:D

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...