sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulu hiipii mieleen


Joulunalusflunssa alkaa vähitellen helpottaa, pääsi nimittäin taas ihan yllättämään. Edellisestä ei ole edes kahta kuukautta, enkä ole sitä muutenkaan yleensä syksyllä sairastanut. Ei ole stressiäkään. Höh. Mies oli kuitenkin alkuviikon kuumeessa ja minä loppuviikon. Kun olen muutenkin vain puoli viikkoa töissä, harmitti jäädä pois. Eipä siinä muukaan auttanut: kurkunpää oli tulehtunut ja pää kumman raskas. Nyt olen köhissyt ja rahissut neljä päivää, mutta pysynyt muuten hyvällä tuulella ja juonut hunajateetä. Päästiin onneksi viikonloppuna kaupungille hoitelemaan jouluasioita.

Sen verran olen jo saanut aikaiseksi, että (vähäiset) joululahjat on hankittu tai ainakin ajateltu valmiiksi. Ostin kaksi pientä hyasinttia ja valkoisen amarylliksen kasvamaan. Saa nähdä ehtivätkö aueta jouluksi, varsinkaan hyasinteista ei aina tiedä. Vielä huomenna maanantaina olen töissä ja sitten alkaa parin viikon vapaa. Otan mieluummin lomapäiviä ennen joulua kuin sen jälkeen, koska joulun valmistelu kaikessa rauhassa on niin mukavaa. Sen sijaan kokopäivätyön ohessa, jolloin töissäkin on kiireistä -huh, en halua enää edes ajatella sitä!




8 kommenttia:

  1. Paranemisia! Joulukukat ovat niin ihania ja varsinkin hyasintit! Piti ostaa ne nyt viikonloppuna, mutta ei kiireiltä ehditty kauppaan, missä parhaimmat valikoimat. Ensi viikolla sitten. Leppoisaa joulunalus viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin hyasintit halvalla ruokakaupasta ja niin taisin ostaa kolmivanaisen amarylliksenkin. Nyt jännitän, tuleeko niistä mitään. Mulle varma valinta joulupöytään on vielä valkoiset ja punaiset tulppaanit. Sen jouluruusun makuun en ole vielä päässyt, oletko sinä?

      Poista
  2. Kovasti paranemisia ja aivan ihana tuo asetelma, todella kaunis. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi oli vain yksi työpäivä muita tartuttamassa, ei tämä niin helposti vielä lähtenyt.
      Asetelmat ovat omia, mutta eivät tältä vuodelta. Pitää saada joku erityinen inspiraatio (ja päivänvaloa), että viitsii alkaa tuollaista kuvaamaan;)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos, ei tämä herkkua ole. Varsinkin yöt yskimme miehen kanssa kilpaa, mutta parempaan päin menossa.

      Poista
  4. Aivan ihana hyasintti asetelma ja kuparinen astia <3 Minulla itsekasvatetut hyasintit vasta antavat viitteitä kukista, jännittää ehtivätkö jouluksi kukkaan, toivottavasti :)
    Toivottavasti pian olosi kohenee ja pääset nauttimaan jouluajan vapaistasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ostanut vain kaksi hyasinttia täksi jouluksi. Pesin mullat pois ja asettelin ne sylinterinmuotoiseen korkeaan lasiastiaan. Näyttävän kivalta, mutta en ole jaksanut kuvata niitä. Postailen siksi kuvia parilta edelliseltä joululta:)

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...