lauantai 2. elokuuta 2014

Uusi lomahuvi ja aikuisen naisen päivämeikki

Nyt päästiin asiaan! Olen katsellut joskus Youtubesta suomalaisia meikkivideoita, mutta nyt kesän aikana löysin uusia englanninkielisiä videoita, lähinnä ulkomaalaisten vloggaajien eli videobloggaajien kautta. Kesälomalla otin tavakseni kotona ollessa katsoa joka aamu kahvin ja lehdenluvun jälkeen näitä videioita sohvalla maaten. Eikö lomalla olekin tarkoitus tehdä uusia asioita, joihin ei tavallisessa arjessa ole aikaa? Katselin Pixiwoota, Wayne Gossia, Lisa Eldridgeä ja viimeisimpänä löytönä Monica Blunderia. 

Videoilta löytää hyviä vinkkejä ja tuotesuosituksia omaankin käyttöön, sen lisäksi, että on ihana katsoa ammattilaisten työskentelyä. Monicasta pidän eniten, hän on viehättävän vaatimaton ja jopa ujon oloinen itävaltalaissyntyinen meikkitaiteilija, vaikka asuukin Los Angelesissa ja meikkaa työkseen tähtiä. Hän lienee yli nelikymppinen ja antaa vinkkejä myös ikääntyvän ihon meikkaamiseen. Tällä videolla hän näyttää, miten tekee oman viiden minuutin arkimeikkinsä aamulla.


4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä - täytyypä katsastaa, josko sitä vielä vanhakin koira oppisi uusia temppuja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä vanha koira oppii uusia temppuja! Johan tässä on kohta puoli vuosisataa ehostettu, mutta koko ajan lopputulos paranee -ja kevenee noitten vinkkien mukaan. Ulkonäölle taas käy, mitä aika määrää:)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä käydään katsomassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska itse ei pääse juuri koskaan ammattimeikkaajan käsiin, noilta videoilta oppii paljon ammattilaisten vinkkejä.:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...