tiistai 5. elokuuta 2014

Diptyquen must-have


Olen aina inhonnut tuoksukynttilöitä, niitä tuoksuja siis. Ne ovat usein keinotekoisia ja niistä on saanut pahimmillaan huonon olon. Siksi en olisi ollenkaan odottanut, että innostuisin Diptiquen kynttilähyllyn edessä sillä tavalla kuin Lontoossa kävi jossakin tavaratalossa. Haistelin lasipurkkeja huumaantuneena ja yritin päättää, minkä tahtoisin itselleni. Ne olivat niin houkuttelevan näköisiäkin.

Ei siinä loppujen lopuksi kauaa mennyt: patsulia minun on aina ollut vaikea vastustaa. Siksi olen uudestaan ja uudestaan hankkinut miehelleni talvituoksuksi Givency Gentlemania, joka tuoksuu melko voimakkaasti patsulille. Tunnen tuoksun silloinkin, kun nostelen hänen paitojaan pyykkikaapista koneeseen.

Pidän purkkia kotona työhuoneen seinähyllyllä, josta aina välillä häivähtää vieno tuulahdus tuttua tuoksua. Sytytän kynttilän vasta syksyllä, kun voi polttaa monta tuntia yhteen menoon. Pimeneviin iltoihin se sopiikin hyvin, saa nähdä miten voimakas tuoksusta silloin tulee. Ja lasipurkki on kiva vielä tyhjänäkin.


Oli muuten yllättävän kallista, yli neljäkymppiä kappale. Lomamatkalla sitä antaa oudosti rahan valua läpi sormien ja vasta kotona alkaa miettiä, oliko kaikki kannattavaa. No oli kai.


8 kommenttia:

 1. Toiset ihanat kynttilät löytyy Toccalta, tyyristä, mutta näihinkin jää koukkuun. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tocca on mulle ihan uusi tuttavuus. Katsoin Sephoran sivuilta, että sekä kynttiläpurkit että parfyymipullot ovat hyvin kauniita:)

   Poista
 2. Kuulostaa ja näyttää kivalta, mutta hinta kuulostaa tyyriiltä (huh!). Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 3. Diptyque kynttiloita ei tarvitse/kannata polttaa kuin 30-45min kerralla. Ne ovat todella hyva laatuisia ja jo tuolla ajalla saa tuoksun leviamaan huoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksusta tulee siis nopeasti voimakas. Pakkauksessa neuvottiin kyllä polttamaan 3-4tuntia ensimmäisellä kerralla, muuten sydän palaa syvälle:)

   Poista
 4. Olen Pariisissa käynyt Diptyquen liikkeessä useamman kerran, mutta loppujen lopuksi koskaan en ole kuitenkaan raaskinut ostaa kynttilää. Ehkä kuukauden päästä odottavalla reissulla viimein teen hankinnan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menin lankaan ihan vain siksi, että noita on näkynyt niin paljon blogeissa. Pidän tietysti myös ulkonäöstä ja tuoksukin on voimakas, joten annan itselleni luvan nauttia koko rahan edestä:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...