keskiviikko 13. elokuuta 2014

Asuntomessujen helmiä


Asuntomessut ehtivät jo loppua ennen kuin sain tehtyä ottamilleni kuville mitään. Olen siis aika myöhässä näitten kanssa, mutta katsotaan nyt. Pidin monesta talosta kovasti, ja koska en etsi taloa, vaan virikkeitä itselleni, painottuu ihastukseni tilaan ja sisustukseen. Jälkimmäiseen kaikkein eniten.


Kannustalon Lato eli kohde numero 10 nousi sisustuksellaan ehkä kaikkein miellyttävimmäksi nyt näkemistäni taloista. Helena Karihtala nyt vaan osaa hommansa paremmin kuin muut! Hänen sisustuksensa on kodikasta ja trendikästä samaan aikaan, ja hänellä käytännöllisyys kulkee selvästi punaisena lankana eikä hän unohda koskaan taidetta ja pieniä yksityiskohtia.

Maton kotiuttaisin erittäin mielelläni meillekin, samoin sohvan, tuolit, pöydät ja tekstiilit!

Miten ihanan avara tila: tuossa huoneessa on hyvä olla ja hengittää.
Värit ovat niukat ja hallitut, mutta lopputulos ei silti ole yhtään tylsä, päinvastoin.

Lukupaikka on kaunis ja rauhallinen, tuoli että lamppu ovat kuitenkin kivan kevyet.


Yksityiskohta lastenhuoneesta. Talon viimeistellyt puuovet sekä puiset ikkunanpielet l
ämmittävät tunnelmaa kodikkaaksi.


Leveät lattialaudat tuovat rauhallista tunnelmaa. Kiinteät yöpöydät ovat hyvä ratkaisu.

Pidän tuosta sängynpäätyratkaisusta: se rauhoittaa tilaa mukavasti.


Heh, vaikka otan kuvia itselleni muistiin ja vinkiksi, niin olisihan se mukavaa, jos blogia varten saisi otettua joskus vähän kauempaakin. Messuvieraana saa kuitenkin kulkea aikamoisessa tungoksessa. Jos on onnea, ei ole kovin montaa ihmistä kuvissa.


Tätä keittiötä on paljon hypetetty, minua se ei innostanut. Vaikka pidän mustasta, on sitä tässä liikaa. Tummanruskeaan (oikeasti) mattapintaan jää jokainen sormenjälki näkyviin. Tavallista korkeampi välitila näyttää uudelta, ja täytyy toivoa, että keittiön käyttäjälläkin riittää pituutta.
Kuva näyttää ahtaalta, mutta oikeasti tämä klassinen pöytäryhmä näytti todella kauniilta paikallaan eikä ollenkaan ahtaalta. Alemmalla tasanteella oleva valloittavan näköinen grillipaikka on oivallinen keksintö ja muistuttaa vanhoista nuotioajoista. Tuossa voi tuijotella tulta lämpiminä elokuun iltoina ja ehkä paistaa tikun nokassa makkaraa nuorison kanssa.Lämpimänvärinen terassilaudoitus sopii kauniisti valkoiseen taloon. Istutuksetkin tietysti.

Nämä ovat tietenkin piste iin päällä!


To be continued...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...