sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Arkikuvaa sunnuntailta: päätön nainen kertoo


Sunnuntaiaamuni alkoi jo kahdeksalta, kun kumpikin pikkukoira ilmaisi heränneensä. Uloshan siitä oli lähdettävä. Aurinko paistoi jo ihanasti ja linnut lauloivat. Aamupalani oli parasta mitä tiedän: luonnonjogurttia, pensasmustikoita, mysliä ja hunajaa. Sanomalehden äärellä aamuauringossa nautittuna se on mieluisin aamunaloitukseni. Kahvia otan vasta tämän jälkeen. 

Täydennystorkkujen jälkeen olimme valmiita lähtemään taas ulos. Lämpimänä päivänä koirille on mieluisaa kulkea metsän viileydessä ja siellä viihdyn hyvin kyllä itsekin korkeitten puitten keskellä. Luna sai vauhtia töppösiinsä, kun pääsi kirmailemaan metsässä vapaana. 

Istuttelin viime syksynä penkkiin pari pussillista tulppaaninsipuleita, ja nyt on tasan yksi noussut nuppuvaiheeseen, muut näyttävät kuivahtaneilta.  Ajattelin ennen viime viikon sateita joka päivä kotiin tullessani, että kukat tarvitsevat vettä ja unohdin kastelun aina samantien kun astuin sisään. Ei minusta ole noihin hommiin.

Ja loppupäivän aion vain chillailla.4 kommenttia:

 1. Ihana sunnuntai onkin ollut! Chillailen tällaiset päivät kuluvatkin parhaiten! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaipäiväni ovat usein aikataulutettuja yhteisen lounaan takia, joten tänään nautin siitäkin edestä vapaapäivästä:)

   Poista
 2. Täällä on chillailtu myös. Jäätelöostoksille tosin jaksoin lähikauppaan asti raahautua. Auringolla ja lämmöllä on kyllä itseeni ihan mieletön voima, olo on ihan eri kuin kolme päivää sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoinen ja lämmin päivä tekee niin hyvää! Ainakin jos saa väännettyä itsensä ulos liikkumaan tai vaan istumaan linnunlaulua kuunnellen tai lukemassa puun alla.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...