keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Työpöytä


Kun tyhjensin kylpyhuoneen tasot remonttia varten, siirsin kaappeihin ja laatikoihin niin paljon tavaraa kuin niihin mahtui. Käyttömeikit ja tuoksut päätin kuitenkin viedä työhuoneeseen, koska  laitan naaman kuitenkin mieluiten ikkunan edessä. Aamulla on valoisaa jo ennen töihinlähtöä. Sitä paitsi olen pakannut keskeiset välineet koriin, jota on ollut helppo kuljettaa mukana sopivaan valoon. 

Tämän pohjoiseen antavan ikkunan äärellä on aina ollut lempipaikkani. Ei koskaan suoraa auringonvaloa. Olen viihtynyt tässä jo silloin, kun asuin  vielä kotona ja tämä oli oma huoneeni. Kun ensimmäinen lapsi lensi pesästä, otti mies tämän pikkuhuoneen omakseen eli siis sijoitti tietokoneensa pöydälle. Tai se kone oli tietenkin siihen aikaan tietysti vielä yhteinen. Siinä mielessä on nyt palattu takaisin juurille, että meillä on taas vain yksi yhteinen kone; minä vietän aikani tabletin  ja mies puhelimensa kanssa seurustellen. 


Siispä täällä on taas tilaa ja ajattelin tehdä laatikkoon kesäkodin meikeille. Ikean pöydässä on kaksi leveää laatikkoa, kummallekin oma. Päätin etten ala pyörittämään mitään kuittisirkusta ja heitin tarpeettomat paperit menemään. Nyt laatikossa on vain tärkeitä tavaroita!

Tuoksut ja voiteet sijoitan tosin takaisin kylpyhuoneen lasihyllyille, kunhan saan sähkömiehen paikalle ja  uudet valot kattoon. Toivottavasti se onnistuu tällä viikolla.


Aika hyvin varustettu naisen työpöytä, vai;)


8 kommenttia:

 1. Sulla on ihania meikkejä, kiinnitin huomiota varsinkin noihin tuoksuihin. ;) Kauniita pulloja olisikin harmi pitää piilossa, kunhan vaan ovat valolta suojattuna. Itsellä on vaihtuva hajuvesinäyttely eteisen lipaston päällä, siitä on helppo suihkaista lähtiessä tai aamulla valita mieleisensä, eikä siihen paista koskaan aurinko. Meikit haluaisin jotenkin vielä simppelimmin esiin, hirveä kaivuu työ aina, kun haluaa kasvojaan ehostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen pulloasetelma lipastolla jonkin kiiltävän tarjottimen päällä olisikin ihana! Pidän omia pullojani kahdella pienellä lasihyllyllä kylpyhuoneessa, vaikka ne altistuvat siellä valolle. Käännän toki kaihtimen kiinni illaksi, kun aurinko paistaa, mutta kai päivänvalo joka tapauksessa on haitallista. Harvoin on mikään tuoksu pahaksi mennyt, niin hyvin tulee muutamassa vuodessa käytettyä. Nyt on käytössä kymmenen pulloa ja kolme näytettä, joten lisää mahtuu:) Yhden ystävän kanssa vaihtelemme myös tuoksuja.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! On mulla makuuhuoneessa lipasto papereita varten, mutta onneksi työpöydän tarve kotona on tässä;)

   Poista
 3. Aivan mahtavan hyvä järjestys. Minulla ovat meikit kylppärissä, no onhan siellä pari pitää vetolaatikkoa, joihin mahtuu. Vessan tason laatikot pitää ottaa myös vielä tehokkaaseen käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en muuten niin perusta siivouksesta, mutta meikkilaatikot siivoan ja järjestelen säännöllisesti. Kylppärissä on vielä kahdessa laatikossa harvoin käytettyjä tuotteita, vaikka mielellään lahjoittelen poiskin tavaraa.

   Poista
 4. Todella hyvin varustattu ja järjestyksessä oleva naisen pöytä/laatikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen oikeasti iloinen, ettei tarvitse tehdä työ-töitä kotona, joten voin keskittyä olennaiseen:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...