tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kiiltoa vai ei leidiluomille?
Kun se on niin ihana! Eihän tuollaista voi vastustaa mitenkään, kun siinä on melkein kaikki lempivärit. Sitä paitsi kun Macin osastolle on menty ihan ostomielessä, niin että täytyy sieltä saada edes jotakin kokeiltavaksi.


Nopea kokeilu kädelle kertoo, että kiiltoa on ihan liian kanssa yli viisikymppisen ryppyisille lurppaluomille, mutta viis siitä, värit nyt vaan ovat sellaiset, joihin lankean aina uudestaan ja uudestaan ja joita saattaa olla useamman  merkkisinä jo kotona, mutta jokainen kosmetiikkahullu tietää, ettei sillä ole mitään merkitystä. Eikä silläkään, että punertavat luomivärit punertavilla ja vanhenevilla luomilla eivät todellakaan ole pukevia ja kannattaisi säästää nämä värit vaatteisiin ja tyytyä harmaaseen silmissä. Se kirkastaa aina katseen. Mutta ei, saatava on.


Kädellä niin ihanat ja on ne luomillakin, oman peilin ääressä. Ylimmäinen väri on oikeasti enemmän vaaleanpunaiseen taittava, vaikka kuvassa sihtaa vaaleansiniseen. Värit levittyvät kauniisti siveltimellä ja sekoittuvat vielä kauniimmin toisiinsa, jos viitsii nähdä vaivaa häivytyssiveltimellä. Tämä on ehkä ainoa paletti, jossa tähän asti olen huomannut tuon hyvän sekoittuvuuden niin selvästi. Pidän myös noitten vaaleitten värien kauniista kiillosta. Sitä voi meikäläinen levittää vain luomen liikkuvalle osalle ja siihenkin varovasti.


Luomivakoon levitin Kicksin ihanan pyöreällä smokey eye -siveltimellä violettia, jonka häivytin roosalla. Ihon pisamaisuus ja pigmenttivirheet luomilla näyttävät kyllä siltä kuin homma olisi jäänyt jotenkin kesken. Pehmeä rajauskynä on harmaa. Kamera paljastaa muutenkin totuuden rypyistä taas karmealla tavalla, jotenkin peilissä ne osaa olla näkemättä.


Sinne ne luomivärit katoavat kuitenkin luomien alle. Tässä kohtaa huomasin kamerasta Tasainen ihonväri -ohjelman ja kokeilin sitä: sehän kannatti! Tosin kannattaisi tarttua koko hommaan jonakin muuna kuin tällaisena bad hair day -päivänä, kun kampaaja on tilattuna vasta loppuviikolle.


Viisipiikkisellä suhaisin hiukset korvan taakse ja panin rillit päähän, ja sinne häipyivät loputkin luomivärit. Nyt kuitenkin silmät näkyvät rillien takaa vaikka koiran kanssa ulos lähtiessä.


Ja näkyvät ne välillä luomiväritkin. Tässä saattaa olla sittenkin ideaa: kiiltävät helmiäisvärit erottuvat ehkä paremmin ja saattavat suurentaa silmiä miinuslasien takana. Tässä tällainen meikkikuva-amatööri huomaa todeksi sellaisenkin asian, että omassa peilissä ja valokuvassa meikki näyttää tosiaan erilaiselta. Väriä pitäisi olla vahvemmin, eihän tuo harmaa rajaus edes erotu kuvassa ja toisaalta kaikki mahdolliset virheet oikein korostuvat. 


En nyt tiedä, pitäisikö paletti nostaa tauluhyllylle ihailtavaksi vai käyttäisikö kuitenkin...

Kaksi hankkimaani Urban Decayn palettia olen jo hylännytkin käytöstä. Pari vuotta sitten hankkimani Naked lähti melkein heti kiertoon, en vaan keksinyt sille mitään käyttöä, ja alkuvuodesta  hankkimani toinen monitoimipaletti makaa myös laatikossa käyttämättä. Siihen tosin voisin ensi syksynä vielä palata.10 kommenttia:

 1. Sullon kyllä niin kauniit silmät, että! Hyvältä näyttää. Mutta minusta näytät luonnossa kyllä vielä kauniimmalta eikä noita muka ryppyjä kyllä huomaa kuin itte huomaat.

  Kelpaa lähteä koiraa ulkoiluttamaan :D (mää vejän toppatakin hupun päähän ja toivon, ettei tule ketään vastaan, kun oon just heränny)

  -noeijoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä kyllä itsekään katso toista ihmistä ryppyihin, vaan silmiin, kun jutellaan. Oikeasti ajattelen, että ajatukset näkyvät naamasta ja muulla ei ole väliä:)

   Poista
 2. Ihana keväinen paletti! Meikkisi näyttää kauniilta, joten älä ihmeessä jätä palettia käyttämättä. Minäkin yritän valita aina mattasävyjä, mutta eihän rypyt ketään rumenna. Ne kuuluvat elämään. Olet kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi silmälasit hämäävät silmäpussit ja rypyt näkymättömiin. Siitä huolimatta on ihana tehdä itselleen joka päivä erilainen silmämeikki. Vaikka sen näkee vain itse:)

   Poista
 3. Aivan käsittämättömän ihana paletti, tällaiset lilat uppoaa minuun kuin veitsi voihin.

  Älä ihmeessä jätä käyttämättä, kaunis meikki. Itsellä samalla tavalla raskaat luomet, niin aina joutuu blogiin kuvia ottaessa ihmettelemään minne ne luomivärit katosi. Monesti mietin, että antaisin mitä vaan sellaisista isoista kauniista esillä olevista liikkuvista luomista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidaan siis ainakin sanoa aamulla itselle, että hieno meikki niin kauan kuin on silmät kiinni! Ja tuo paletti on houkutteleva, niin kuiin olivat muutkin Macin paletit.

   Poista
 4. Hieno kokonaisuus, natsaa myös huulipunan kanssa!
  Alkoi itseänikin tuo väripaletti kiinnostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipuna on Dior Addictin Icone, ohut ja voidemainen, mutta oikeasti kyllä vaaleampi kuin kuvassa. Paletin värit ovat tosi kauniit yhdessä. Niitä voi levittää myös sormin, olen kokeillut sitäkin näin kotioloissa.

   Poista
 5. Käytän itsekin hennosti helmiäsiä luomivärejä, matat tuntuvat häviävän täysin. Eli käyttöön vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihan matat värit tuntuvat kummallisilta. Pieni hohto lisää värin kiinnostavuutta ja luovat moniulotteista vaikutelmaa. Nykyisin vaan monet luomivärit ovat niin kovin kiiltäviä.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...