perjantai 7. maaliskuuta 2014

Pätkii, pätkii

Meillä pätkii nettiyhteys ärsyttävästi jo kolmatta päivää. Välillä se on ollut hetken kunnossa ja sitten taas ei. Katson mielelläni töistä tultua tallennuksesta kolmosen aamusarjan viimeisen jakson, mutta se on katkeillut monena päivänä ja tänään ei onnistunut enää ollenkaan. Kaikki temput on kotona tehty ja nyt Elisalta sanottiin, että vika vaatii asentajan käyntiä. Toivottavasti pian. Mielellään heti.

Onneksi sain sentään puhelimen kautta tabletin toimimaan, mutta olin juuri ottanut uusia kuvia tulevaa postausta varten ja ne jumittavat tietokoneella. Tai voihan se yhteys taas välillä palata hetkeksi ja saan siirrettyä ne. Sitä odotellessa: Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. No ei kuulosta kivalta! Toivotaan, että asia hoituu. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteen aikaan pätkiminen oli jatkuvaa, mutta sitten sille tehtiin jotain. Talomme on jonkun ketjun viimeisenä ja huono yhteys johtui siitä. Elisa Viihteen hankkimisen jälkeen on sujunut hyvin, mikä lie nyt vikana.

   Poista
 2. Riitu ja Tuula7.3.2014 19.45

  Varna tapa menettää hermonsa on tietokone joka pätkii. Arrgggh! Ja saatika kun ei osaa tehdä mokomalle mitään. Onneks poika ja tyttö ymmärtää vehkeen päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Miehen äiti haluaisi oman tietokoneen ja haluaa opetella käyttämään sitä. Mietin vaan, miten opettaminen sujuu, kun kaikki asuvat niin kaukana. Hermot menee jokaiselta puhelimessa:)

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...