keskiviikko 15. tammikuuta 2014

My Prescious ulkoilee


On se vähän outoa, että minulla on järjestelmäkamera ja kaksi uudehkoa pokkaria, mutta postaan jatkuvasti puhelimella otettuja kuvia. Kotona on niukasti valoa eikä täällä ole yhtään kuvauksellista, ja toisaalta ulos lähtiessäkään ei näytä vielä kuvaukselliselta, kun lunta on vasta tomusokerin huiskauksen verran.


Eilen tuli hetken aikaa hiukan lisää lunta, pieniä pakkashiutaleita leijaili hiljaa maahan. Ei ollut tuulen häivääkään ja siksi ei ollut yhtään kylmä. Pakkaslukema näytti meillä vain kahtatoista eikä ollut yhtään kylmä. Sellaisella ilmalla on ilo kävellä ulkona, on helppo hengittää ja antaa valon vaikuttaa. 

Vilma olisi taas uuden puseron tarpeessa. Viime talvena aloittelin kahtakin erilaista, mutta nyt ei ole kutominen kiinnostanut pätkän vertaa. Lanka- ja käsityökori saa pölyttyä kaikessa rauhassa, en ole edes pöyhäissyt sitä kokonaiseen vuoteen. Ehkä tänään pöyhäisen vähän korin sisältöä ja etsin inspiraatiota. Se voi vielä löytyä, eihän sitä koskaan tiedä.


Ei millään houkutuksella saa katsetta kameraan. Jos osuu, niin se on vahinko!


8 kommenttia:

 1. Söpö ja ihana neule!

  VastaaPoista
 2. Ja ihan oma design! Koiralle on kiva kutoa, kun se on niin pieni. Itsellekin tein villapuseroita joskus kauan sitten. Nykysin on vaan niin lämmintä joka paikassa, ettei sellaiselle ole käyttöä. Samoin takit ovat niin lämpimiä, että harvoin tarvitsee villaista alle.

  Vai johtuukohan se jostakin muusta...

  VastaaPoista
 3. Haa, meillä pakkasta 16 - 18 astetta ja päätin pukea Riituskalle toppapuvu, se olikin puoli tuntia koiran metsästystä ja konttaamista jos jonkinlaisen huonekalun alla tuloksena veltoksiheittäytynyt yhteistyöhaluton koira. Itellä jo tuskanhiki ennenkuin sai pujoteltua koiran puvun sisään. Vastaantulijoilla hauskaa, Riitu kulki kuin vaipat jalassa ja kakat ja löysät sellaiset vaipoissa ja ravistella piti kymmenen metrin välein, joku älykäs keksi vielä ehdottaa tossuja, se ois koiralle sydärin paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Vilmankin saa vetää vakiopiilosta esille, kun ulos ollaan lähdössä, mutta sitten se antaa pukea puseron päälle. Tietää että saa namin. Ulkona se heittää takapuoltaan ilmaan vähän väliä, ihan kuin hevonen, joka yrittää pudottaa ratsastajaa. Häntäkin tekee erilaista ympyrää kuin tavallisesti, eli kyllä vaate tuntuu.
   Tossuilla meillä ei kävellä askeltakaan. Onneksi tassut kestää kahteenkymmeneen asti, sen jälkeen alkaa nostelu.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kunpa olisi edes vähän linssilude. Jotkut saavat koiristaan niin ihmeellisiä kuvia. Ehkä jos sitoisin juustopalan roikkumaan päästäni tikunnokassa seuraavalla kerralla?

   Poista
 5. Hän on niin kaunis! Hyvää viikonloppua Wilmalle ja sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun silmiin Vilma on aina nätti;)

   Hyvää viikonloppua sinullekin!

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...