tiistai 7. toukokuuta 2013

Näkymä makuuhuoneeseen


Nykyään on muotia ottaa kuva rennosti petaamattoman näköisestä sängystä. Tuli vaan tässä mieleen, kun istuin kannettavan kanssa olohuoneen pöydän ääressä ja tuijotin makuuhuoneeseen päin. Ja tässä on juuri se mitä näin. Ilman stailausta, sellaisena miksi se on aamulla jäänyt.


Yritän toki yleensä vetäistä peitot suoriksi, jos muistan. Juuri nyt muistin, mutta ennen sitä päätin ottaa vielä au naturel -kuvat. Viimeistään mies kotiin tullessaan petaa sängyt ja köllähtää sitten koiran kanssa puolen tunnin unilleen. Päiväpeitettä tulee käytettyä lähinnä viikonloppuisin.


Hyvin mielelläni hankkisin valkoiset pellavapussilakanat. Ne sopisivat meille täydellisesti. Toistaiseksi on ollut vaan niin paljon muutakin listalla, että on vielä saanut odottaa. Nyt sängyssä olevat raitalakanat olen vuosia sitten hankkinut Askosta. 


Tämä uusi villamatto ei jotenkin ole ihan oikean näköinen. En tiedä, mikä siinä ottaa silmään, mutta valitsisin nyt jotenkin toisenlaisen, ehkä yksivärisen. Pidän raidoista, mutta makuuhuoneen ilmeen haluaisin pysyvän pehmeänä. Lattia menee toivottavasti vaihtoon ensi tänä  kesänä. Vähän parempi sävy, kiitos.


4 kommenttia:

 1. Mulla on h&m:n valkoiset pellavaliinavaatteet ja ne on vaan niin ihanat. Kannattaa odottaa, kun tulee -25 % "tarjouskuponki" ja tilata sitten. Kirpaisee vähemmän.

  Meillä mies petaa joka aamu sängyn ennen kuin lähtee töihin ja monesti viikonloppuisinkin. Olen ihan tottunut tähän palveluun.

  Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran olin jo niitä tilaamassa, mutta peruin sitten. Toisen kerran hypistelin niitä Helsingin liikkeessä ja nuukuus iski taas. Nyt mun on pakko kohta saada ne!

   Mukavaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 2. Rauhallinen ja selkeä näkymä.
  Meilläkin mies petaa vuoteen, minä sitten vähän viimeistelen, vedän peitteen lattiarajaan saakka ja pöyhin tyynyt;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyjen asetteluun useimpien miesten päästä puuttuu kyllä tarvittava ruuvi. Meilläkin ne vaan heitellään jaminä käyn oikomassa peitteen ja asettelemassa tyynyt. Niitten vaan pitää olla nätisti, hyvä tunnelma syntyy juuri noista pienistä yksityiskohdistaq, että mikään ei pistä silmään.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...