keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ensimmäinen lomapätkä


Tämän kesän ensimmäinen kesäloma alkoi tänään. Kestoa sillä on tosin vain kolme päivää, mutta yhdistettynä sitä seuraavaan vapaaviikkoon se tuntuu kyllä oikealta lomalta. Näihin upeisiin keleihin yhdistettynä se tuntuu  uskomattoman hyvältä tuurilta. Täällä kun on tottunut suhtautumaan kesäsäihin aina pienellä epäilyksellä, niin ajattelen nytkin, että kesä tuntuu menevän ihan kuin pikakelauksella. Entä jos se tätä vauhtia  on siis kohta jo ohi. Eikä ole vielä edes kesäkuu.


Sain hakea maanantaina uuden kompaktikamerani Prisman pakettiautomaatista. Se tuli siis muutamassa päivässä täältä. Olen hyvin innoissani, mutta en ole vielä ehtinyt oikein tutustua kameraan ja sen mahdollisuuksiin. Tämänkertaiset kuvat ovat siis vanhempaa satoa. 


Postin jatkuvien muutosten joukossa on ihan hyviäkin juttuja, kuten nämä markettien pakettiautomaatit. Koska muutenkin käyn autolla ruokaostoksilla, on loistava juttu hakea ja lähettää paketit samalla automaatista ilman jonotusta. Keskustan postissa kun joutuu seisomaan parikymmentä minuuttia, eikä siellä ei ole edes istumapaikkoja. Hätäisellä nykyihmisellä ei ole muka aikaa sellaiseen. Varsinkin joulun aikaan oli mennä hermot, kun hain erilaisia verkkotilauksia postista.


Mies alkaa nyt jokailtaiseen tapaansa katsoa Doctor Who:ta, joten minä joudan kantamaan vettä ulos. Yksi sadepäivä jossakin välissä ei olisi yhtään hullumpi idea. Illemmalla on sitten pitkä liuta minun lemppareitani telkkarissa.


4 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa! Varmaan aika kuluukin uuden kameran kanssa. Onneksi vielä säät hellivät, ainakin täällä hellelukemissa ollaan edelleen. Huomaan viihtyväni sisällä iltaan asti, kun illalla on viileämpää, mutta mukavahan se on käydä pari kertaa kaupungilla työpäivän aikana aurinkoa nauttimassa.

  eikka

  VastaaPoista
 2. Ihania kukkakuvia!
  Jopas sinua onnisti sään suhteen loman ajankohta! On tämä ihanaa ollut ja tästä on otettava kaikki irti. Olin itsekin viime viikolla ja eilen yhdellä lomapäivällä ja meni niin nappiin, kun hellettä piisaas. Nautinnollista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kahden viikon kuivuuden jälkeen odotan kunnon sadekuuroa, jolloin saisi sadevesitynnyrin täyteen. Pihanurmikko kasvaa paisteesta huolimatta melkoista vauhtia ja leikkuutahti kerran viikossa näyttää olevan liian vähän. Ehkä sitten viikonloppuna hurautan nurmikon lyhyeksi.

  Uusia kukkakuvia uuden kameran kunniaksi vaan kehiin!

  VastaaPoista
 4. Alkukesän kukkaloisto on ihanaa.

  Postissa jonottelu on ärsyttävää, etenkin lähipostissa, jossa on aamuisin ja iltaisin valtaisat jonot. Tilaan paketit joko töihin ja matkahuollolla toimitettavat tulevat kauppaan kahden talin päähän, josta saan ne näppärästi.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...