lauantai 20. huhtikuuta 2013

Orastavaa kasvukautta


Sinne mennä hurahti taas yksi työviikko ja oikein kivasti vielä. Samantien menivät tämän talven lumetkin. Tai siis menneen talven, kohtahan on jo vappu. Samalla kun jokakeväiseen tapaan äimistelee illan pitkää valoisuutta, riittää ihmettelemistä lumen sulamistahdissakin: miten se kaikki saattoi taas hävitä reilussa viikossa! Isoista lumikasoista on vain rippeet jäljellä, pihat ovat paljaat ja ovenpielessä kukkivat ensimmäiset lumikellot.  Niin, ja mies kuuli aamulla peipposen äänen käydessään koiran kanssa kuuden maissa ulkona. Sitä ääntä odotan minäkin.


Valtava muutos täydestä talvesta vappukeliksi kahdessa viikossa.  Kevään lisäksi mieltä ilahdutti vanhempi poika, joka kävi opintojensa takia parin yön reissulla täällä. Tein perjantaipizzaa pitkästä aikaa ja huomasin taas, miten hyvää se on. Tosi hyvää.

Nautitaan auringosta ja linnunlaulusta, viikonloppuja!


Hailakankeltainen kerrottu tulilatva muutti keittiön pöydälle keltaisten kynttilöiden kanssa. 

6 kommenttia:

 1. Samaa äimistelyä täälläkin, illan pitkää valoisuutta ja lumen katoamista ;) Mahtavaa taas tämä kevät ja uuden kasvukauden alkaminen!

  VastaaPoista
 2. Niin minäkin ihmettelin, että lumet katosivat viikossa ja mikä määrä tosiaan. Näin tänään ensimmäiset leskenlehdet, sinivuokot ja perhoset! Ihanaa!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Äkkiä se kevät tupsahti, kohta on tosiaankin vappu.

  Tulilatvoissa on kaunis, herkkä sävy.

  VastaaPoista
 4. Samaa ihmettelen kans, takapiha on puhdas lumesta vaikka viikko sitten näytti vielä ihan toivottomalta. Ihmetys on varmaan jokavuotista mutta aina se on yhtä ihana yllätys. Nyt toivon vaan että maanantaina ei satais vettä että pääsis ulos siivouspuuhiin kun aurinkoinen viikonloppu menee töissä. Krookuksiakin näkyy olevan ja rusakot ei vielä käynyt syömässä niitä, mahtavaa:)

  VastaaPoista
 5. Nopsaan on toellakin kevät edennyt kun ensin alkuun pääsi. Etelässä metsässä peipposet laulavat ihan pakahtuakseen.
  Hienoja kuvia, en olisi arvannut tulilatvaksi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos jokaiselle kommentista! Lumet lähti että hups vaan ja toivottavasti pysyvätkin pois seuraavat puoli vuotta.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...