maanantai 25. maaliskuuta 2013

Aamuaurinko


Se tekee hyvää, niin hyvää. Vaikka aurinkoa on nyt saatu jo useampia päiviä, sitä jaksaa ihmetellä taas talven jälkeen. Tähän asti on vielä saanut vetää toppatakin päälle päivällä ulos lähtiessä. Tänään olinkin sormi suussa, kun mittari näytti plus seitsemää auringon puolella ja viisi astetta vähemmän varjossa. Mitä nyt pannaan päälle? Ilmeisesti koirakin meni uudesta ilmiöstä niin sekaisin, ettei suostunut kävelemään kymmentä metriä enempää, vaan kääntyi päättäväisesti takaisin kotiin. Me ei aleta!


Aamukahvin jälkeen katselin valon siivilöitymistä ikkunan nurkasta kukkien terälehdille. Aurinko lämmitti ihanasti.


Mutta muuten kiristelin hampaitani. Keväisemmät vaatteet kiristivät talven jäljiltä, vanhat ulkoilutakit olivat kovin tiukkoja. Ovat kyllä todella pitkään olleet käytössä, toinen yhdeksänkymmentäluvulta asti. Tukka oli huonosti. 


Kampaaja on varattu.

11 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat! Valo heijastuu kivasti pajunkissoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo tuli kivasti takaviistosta, kuvaan mielelläni kukat siinä.

   Poista
 2. Totean samoin kuin Ina edellä. Valo todella siivilöityy kauniisti noissa kuvissasi!

  Minulla tahtoo myös aina kampaajan varaus jäädä viime tippaan. Ja koska teen ajanvarauksen myöhässä niin en saa aikaa silloin kuin pitäisi vaan pari viikkoa menee sellaisen tukan kanssa joka ei oikein taivu miksikään. Kampaajani yrittää aina vihjata että mitä jos varaat ajan jo nyt mutta miten se tuntuu niin hankalalata jatella kuuden viikon päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen aina, kun vielä viiden viikon kohdalla tukka on oikein hyvin, ja sitten yhdessä yössä muuttuu niin, ettei sen kanssa kuudennella tule enää toimeen!

   Poista
 3. Kauniit kuvat, taisi tulla jo toistoa edellisten mukaan, mutta tottahan se on.
  Pajunkissoja ihailin, niin pulleita ja ihania. En ole vielä löytänyt pajunkissoja mistään ja vadelmanoksat pullistelevat aivan pian vihreää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin kimpun isoja pajunkissoja Prismasta:) en ole tänä keväänä viitsinyt kävellä sinne, missä niitä kasvaa parin kilometrin päässä.

   Poista
 4. Ihan samat puuhat ja pohdiskelun minullakin oli tänään tiistaina aamulla. Aamuaurinko tuntuu niiiiiiin ihanalta pitkän talven jälken.
  Hei, kampaajalla käynnin jälkeen takki varmasti sujahtaa taas yllesi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä leikkaus tukassa on pikakohennus koko naiselle, ehkäpä ryhti kohenee samalla ja takki mahtuu taas. En halua ryhtyä pussikuurillle enää, vaikka se oli helppoa ja nopeaa. Yritän vaan syödä pienempiä annoksia.

   Poista
 5. Aijai noita sun kuvia taas! Oletko koskaan ajatellut pistää näyttelyä pystyyn? t. Eevis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eevis! En ole ajatellut, en usko, että kukaan tulisi katsomaan.

   Poista
 6. Ihanan tunnelmallisia kuvia!
  Kummasti minullakin vaatteet kutistuneet ;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...