tiistai 19. helmikuuta 2013

Värikästä, aurinkoista ja iloista, edes hetken


Minä näin tänään auringon! Ehkä se kesti vain about tunnin ajan ja sinistä taivasta näkyi vain suikaleina ohuen pilvipeitteen rakosista, mutta silti se oli  ihmeellinen näky. En edes muista edellistä kertaa. Mehän sonnustauduttiin Vilman kanssa samantien aurinkolaseihin ja paineltiin ulos lenkille. Pieni viima kävi jostakin suunnasta, mutta tarkenin hyvin äidin kutomissa kynsikkäissä ja ilman lakkia. Oli oikein keväinen olo. Muualla on kuulemma jo räystäät tippuneet, mutta ei vielä meillä. Linnut laulavat, samoin sielu.Ovat lopultakin kaupoissa ymmärtäneet, minkälaisia tulppaanikimppuja kevääksi pitää saada!

On tulppaaneissakin yksi vika, tuoksu. Muutaman päivän päästä ne alkavat tuoksua eli suorastaan haista. Ainakaan minun nenääni se tuoksu ei ole mieleinen.


12 kommenttia:

 1. Oi! Sinäkin näit auringon. Myös täällä se paistoi muutaman tunnin ja sekös laittoi minut runon sepustukseen oitis. Mutta nämä Sinun tulppaanit ovat montakertaa parempi ilonilmaus auringolle!
  Ihanat värit, todella, pian on kevät..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on ollut hyvä ja luminen talvi, alkaa todella odottaa jo helmikuun lopussa kevättä. Pilvisen talven hyvä puoli on ollut mieto pakkanen.

   Poista
 2. Heräsin päikkäreltä aurinkoon.
  Tuota ilmiötä onkin pitänyt odottaa pitkään.
  Jospa huomenna sinitaivas aurinkoineen näkyisi
  vaikka edes pienen hetken pitempään.
  Siis oikeastaan hyvä päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se aurinkoinen päivä saatiin! Kyllä se heti vaikutti, on suu messingillä ihan väkisinkin:)

   Poista
 3. Ohhoh! Täällä ei vaan vieläkään ole ollut havaintoa valoilmiöstä. Musta tuntuu, että koko helmikuun ajan on ollut harmaita päiviä. Tuollainen värikäs tulppaanikimppu voisi tuoda vähän lohtua harmauteen, ehkäpä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmikuu onkin kuulemma ollut poikkeuksellisen pilvinen, tai se taisikin olla koko talvi, sanoi meidän mies, joka kuuntelee uutisia. Mutta näin blogistasi, mitä ensimmäinen aurinkopäivä sai aikaiseksi!

   Poista
 4. Sama havainto tehty täälläkin! Ja päivä on pidentynyt, vasta kuuden aikaan tulee sininen hetki. No, ainakin melkein niin myöhään ;D silloin ei enää ihan aurinkolaseja viitsi laittaa päähän.. Ja saa ajella töihin valoisalla :)

  Ihanan värikäs kimppu, nuo värit tosiaan ovat aivan hurmaavat. Ihanhan tässä alkaa innostua kevään tulosta :)

  eikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeellistä on joka vuosi valon lisääntyminen; ihan naurattaa, miten sitä jaksaa hehkuttaa, vaikka tulee joka vuosi vastaan. Perinteisesti on ollut niin, että hiihtoloman jälkeen ei tarvitse lähteä aamulla pimeässä eikä tulla pimeällä takaisin.

   Poista
 5. Airinko saisi kyllä näyttäytyä enempi! Kiva että sait sen nähdä!
  Tulppaanikimpuista saa kyllä niin iloa ja hyvää mieltä.
  Kevät tästä etenee ja ihana vapauden tunne, kun saa ulkosalla enempi oleskella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi tänään esiintyä aurinko jo teillä rannikollakin? Kyllä valoa kaivataan. Aurinkoinen päivä tekee niin ihmeitä ihmisen mielellekin.

   Poista
 6. AAAaaaaahHH, mitä kukkakuvia! Rakastan näitä! <3

  Aurinko tuli tänään esiin, lämmittikin.. Aurinkolasit olisivat todellakin olleet jo tarpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö pitäisi enemmänkin olla tarjolla tällaisia monivärisiä kimppuja, joista tulee hullun iloiseksi?

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...