torstai 7. helmikuuta 2013

Reipasta raitaa


Niin on kiirettä pitänyt, etten ole avannut tietokonetta ollenkaan tällä viikolla kotona. Työpäivät ovat venyneet yhdeksään ja kymmeneen tuntiin, mutta onneksi loppuviikko pitää sisällään vain kokouksia ja koulutuksia. Ne alkavat ja loppuvat ajallaan.

Vaikka itse kuljen kuin kehäraakki, kuuluu aamulla töihin mennessä talitintin ja jonkun muun tirpan terhakka ääni työn touhussa. Pimeässäkin se on niin keväistä! Sitä samaa on näissä raidallisissa tulppaaneissa. Tosin ne ilahduttavat vain lähinnä kotona päivystävää Vilmaa.


8 kommenttia:

 1. Ei vois keväisemmän värisiä tulppaaneja olla! Voimia loppuviikkoon!

  Eikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komia talvi ollut tähän asti ja vielä se jatkuu ainakin kuukauden, ja silti mieli liitää jo keväässä. Värien keveys ja linnunlaulu lisääntyvän valon kanssa sen tekee:)

   Poista
 2. Tänä aamuna keskellä kaupunkia kello seitsemän jälkeen talitintti lauloi kirkkaasti ja iloisesti. Olin tosi hämmästynyt. Miten ulkona yöpynyt tintti jaksoi olla iloinen -16 asteen pakkasessa. Itse olin ihan ryytynyt, mutta kummasti sain tintistä iloa aamuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen minäkin, miten linnut selviävät. Energiaa niillä tuntuu olevan joka aamu vaikka muille jakaa, vaikka niin on mullakin. Se vaan hiipuu jo ruokatuntiin mennessä.

   Poista
 3. Kauniita on! Ne taannoiset aprikoosinväriset oli myös aivan hurmaavia.
  En saa kännykästä kommentteja läpi, en tiedä miksi. Yhden kerran on tainnut onnistua, muulloin se on kadonnut jonnekin eetteriin. Vaan eipä tuo ole kovin kamalaa: voisin laittaa vakiokommentit melkein joka postaukseen: ihanat kuvat, ihanaa ruokaa, hyvää loppuviikkoa!
  Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa on joskus kommentointi niin puhelimesta kuin tabletistakin. Kiva tietää, että käyt täällä kuitenkin;)

   Huomista odotellen!

   Poista
 4. Olispa mahtava tuollainen mekon värinä!
  Keväältä alkaa pikku hiljaa tuntua, ihmeellisen ihana tunne joka vuosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silkkileninki noissa väreissä, kevyt ja liehuva! Ei sen puoleen, en käytä ikinä hametta, saati leninkiä. Tuntisin itseni vanhaksi tädiksi, mitä olenkin oikeasti, mutta en saa sitä vieläkään päähäni.

   Olisi silti ihana pukeutua joskus silkkileninkiin.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...