torstai 11. lokakuuta 2012

Tuunaaja


Toiset saavat hyviä ideoita ja toteuttavat niitä käsillään, toiset eivät, ei sitten millään. Kuulun jälkimmäisiin. Ystäväni Eeva keksii kaikenlaista kivaa kotiinsa ja kyläilijä saa aina yllättyä. Tavallisesta Ikean lampusta vaikka saa pienellä käsityöllä ja kristallihelmillä aivan uudenlaisen. Siis joku sellainen, jolle putkahtaa edes mieleen tehdä lampulle jotakin.

Hauskin oli minusta tuo musta tarra eteisen kaapistossa. Eeva oli ottanut kuvan matkoillaan jostakin seinästä ja teettänyt siitä tarran. Minä näen tuossa vanhemman herrasmiehen, joka kantaa painavaa kameralaukkua. Tosin kauempaa sivusilmällä tulee ihmetelleeksi, kuka ihmeen ukkeli tuonne eteiseen on tullut!


Yksinkertaiseen makuuhuoneen kattolamppuun Eeva on kutonut metallilangasta varjostimen ja koristellut sen helmillä ja kristalleilla. Tuota sanoisin jo aika vaativaksi hommaksi, ja lopputuloskin on upea.16 kommenttia:

 1. Kivoja keksintöjä ja tuunauksia. Eevalle terveiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla saattaisi olla kenties jotain samanlaista kotonasi? Ainakin vaikutat luovalta ihmiseltä:)

   Poista
 2. Hienoja oivalluksia! Laitanpa korvan taakse..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillakin välähtää ja riittää vielä innostusta toteuttaa suunnitelmansa:)

   Poista
 3. Hienoja oivalluksia, sanoin minäkin heti mielessäni. Toisilla syntyy noita oivalluksia ja osaavat ne vielä taitavasti toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä E. on ennenkin tuunannut lamppuja, jopa tehnyt itse monia hauskoja kattolamppuja.

   Poista
 4. Kivasti tuunattuja valaisimia. Eikä tuo tarrakaan ole hassumpi. Tosin minä varmaan kulkisin miehen perässä ja kopsahtaisin komeron oveen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeesti tuo tarra tuo eloa muuten valkoiseen eteiseen:)

   Poista
 5. Minäkin ihailen ystäväsi kaltaisia kotien tuunaajia. En itse jaksa kamalasti tuunailla, vaikka kotini onkin kodikas ja minun näköiseni. Hieman ehkä kuin suutarin lapsilla?
  Sisustusblogien kodit ovat muuten ihmeen samanlaisia, se hieman kummastuttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen ihmetellyt sisustusblogeissa, sama mustavalkoisuus toistuu melkein jokaisessa kaksi-kolmekymppisen kodissa. Samoin innostus johonkin tavaraan, mm. erääseen tuolimalliin. Kun katselee Glorian kotia tai Elle interiöriä, siellä näkyy reilusti väriä ja rohkeaa sekoittelua, siis ihan erilaista. Ehkä vasta vähän vanhempana osaa ja uskaltaa valita sellaista, mistä todella pitää. Tai sitten ei voi valita mitään, kun kaikkea on jo;)

   Poista
 6. Mä oon vähän sellainen, etten itse keksi ikinä mitään omaa hauskaa ideaa, mutta kopioin kyllä mielelläni muiden keksimiä ideoita. :) Blogit ovatkin tähän salapoliisityöhön ihan parhaita, parempia insipiraation lähteitä on vaikea löytää. Jouluksi mulla on jo vaikka mitä ideoita valmiina (siis blogeista pöllittyjä), nyt pitäisi vaan odotaa joulukuutta, että voin lanseerata taas joulukalenterin käyntiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä, että blogeista saa uusia ideoita. Näkee myös, miten ideat kiertävät ja uusia muoteja syntyy. Samoin jos joku kertoo hyvästä tuotteesta, sen ostaa tosi helposti, kun eteen sattuu.

   Poista
 7. Tuo alin lamppu on upea, ihana. Jos osaisin, kopioisin meille samanlaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kudottu metallivarjostin on minusta ajatus, jota en millään tulisi itse toteuttaneeksi. Sinulle koruntekijälle se ei liene isokaan homma, osaisit varmasti keksiä omat juttusi;)

   Poista
 8. Ihailla täytyy, kun eräät keksivät ja osaavat. Itse en ole edes hyvä jäljittelemään :)
  Sinulla on myös silmää kauniisiin ja kivoihin ratkaisuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka lappupeittoja vaativampiin juttuihin en tartu vapaaehtoisesti. Tuunaajat on minusta ihan oma ihmislajinsa, enkä tunne heitä monta.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...