keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Viimeiset vaasissa ja jotain uutta


Kävin tänään taas päivittämässä tukan kevättä varten. Pyöräilin ensimmäistä kertaa tälle vuodelle, ja ihmettelin, miten helppoa ylämäkien vetäminenkin oli. Ehkä mummopyörääni on talven aikana kasvanut jonkinlainen moottori. 

No tällä leikkauksella selviää taas juhannukseen asti, hyvä tuli. Juttelimme   kampaajani kanssa koko session ajan keittiöremonteista, hänellä  kun oli melko tuoretta kokemusta siitä. 
Kerroin miettineeni jonkinlaista sisustussuunnittelijan konsultaatiokäyntiä, kun eri materiaalien ja värien pähkäileminen yksin ei oikein tuota tuloksia. Varsinkin lattian ja seinän väriä mietin, samoin hyllyjen. Joudun sentään katsomaan niitä tosi kauan, enkä halua heti katua ja kyllästyä. Sain nyt vinkin hyvästä sisustusuunnittelijasta. Olinkin jo lähettänyt sähköpostia yhdelle, mutta en saanut vastausta. Soitin siis tälle nuorelle naiselle ja sovin tapaamisen perjantaiksi. 
Olen kyllä kokeillut netissä olevia keittiösuunnitteluohjelmia. Niistä saa ainakin jonkinlaista kuvaa ja pystyy vaihtamaan jonkin verran värityksiä, mutta kovin ovat rajallisia nekin, ja edelleen kaipaan keskustelutukea siihen, mielellään ammattimaista. Tässä ei auta keittiösuunnittelijakaan.

Ehkäpä perjantain jälkeen olen tässä vähän viisaampi ja osaan tilata oikeat jutut  ja saan päivitettyä keittiöni tälle vuosikymmenelle.


8 kommenttia:

 1. Keittiöostos on niin iso hankinta rahallisestikin, että kannattaa käyttää ammattiapua. Usein säästää virhehankinnoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä juuri ajattelin, voi jopa säästää valinnoissaan, kun ammattilainen osaa neuvoa parempia vaihtoehtoja.

   Poista
 2. Tulin kiittämään, nyt kävi niin,
  että sinun kommentistasi tuli minun elinehtoni.
  KIITOS KATRIINA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä näen sinut ihanana kukkivana omenapuuna. Kyllä blogin kautta saa aika hyvin tuntumaa ihmiseen, vaikka ei ehkä koko kuvaa. Sitä paitsi työ kahdeksanvuotiaitten kanssa vaatii varsinaista monitaituria:)

   Poista
 3. jauhopeukalo keskellä kämment10.5.2012 20.36

  En omista minkäänlaista pataa ja esim Arabian Uhtua ei varmaankaan kestä kuumentamista tyhjänä, jotenka kävisiköhän teräskulho tai aivan vaan uunipellillä paistaminen???

  VastaaPoista
 4. jauhopeukalo keskellä kämment10.5.2012 20.38

  meinaan sen herkullisen leivän paistamiseen,se näytti todella herkulliselta. Kiitos ohjeesta!

  Sulla on muuten aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taikina on löysää ja siksi kai se paistetaan padassa. Leivästä tulee sillä tavalla mukavan pullea. Pellillä tulee matalampi leipä, mutta yhtä hyvä tietysti:)

   Tässä on toinen tosi hyvä leipä, jota olen monta kertaa tehnyt. Ei tarvitse vaivata, ja taikina säilyy jääkaapissa.
   http://omenapuunkatriina.blogspot.com/2012/02/virkistava-viikonloppu.html

   Poista
  2. Sulla on aivan valtavan hienoja kakkuja!!

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...