Kävin tänään taas päivittämässä tukan kevättä varten. Pyöräilin ensimmäistä kertaa tälle vuodelle, ja ihmettelin, miten helppoa ylämäkien vetäminenkin oli. Ehkä mummopyörääni on talven aikana kasvanut jonkinlainen moottori.
No tällä leikkauksella selviää taas juhannukseen asti, hyvä tuli. Juttelimme kampaajani kanssa koko session ajan keittiöremonteista, hänellä kun oli melko tuoretta kokemusta siitä.
Kerroin miettineeni jonkinlaista sisustussuunnittelijan konsultaatiokäyntiä, kun eri materiaalien ja värien pähkäileminen yksin ei oikein tuota tuloksia. Varsinkin lattian ja seinän väriä mietin, samoin hyllyjen. Joudun sentään katsomaan niitä tosi kauan, enkä halua heti katua ja kyllästyä. Sain nyt vinkin hyvästä sisustusuunnittelijasta. Olinkin jo lähettänyt sähköpostia yhdelle, mutta en saanut vastausta. Soitin siis tälle nuorelle naiselle ja sovin tapaamisen perjantaiksi.
Olen kyllä kokeillut netissä olevia keittiösuunnitteluohjelmia. Niistä saa ainakin jonkinlaista kuvaa ja pystyy vaihtamaan jonkin verran värityksiä, mutta kovin ovat rajallisia nekin, ja edelleen kaipaan keskustelutukea siihen, mielellään ammattimaista. Tässä ei auta keittiösuunnittelijakaan.
Ehkäpä perjantain jälkeen olen tässä vähän viisaampi ja osaan tilata oikeat jutut ja saan päivitettyä keittiöni tälle vuosikymmenelle.
Keittiöostos on niin iso hankinta rahallisestikin, että kannattaa käyttää ammattiapua. Usein säästää virhehankinnoilta.
VastaaPoistaSitä juuri ajattelin, voi jopa säästää valinnoissaan, kun ammattilainen osaa neuvoa parempia vaihtoehtoja.
PoistaTulin kiittämään, nyt kävi niin,
VastaaPoistaettä sinun kommentistasi tuli minun elinehtoni.
KIITOS KATRIINA.
Minä näen sinut ihanana kukkivana omenapuuna. Kyllä blogin kautta saa aika hyvin tuntumaa ihmiseen, vaikka ei ehkä koko kuvaa. Sitä paitsi työ kahdeksanvuotiaitten kanssa vaatii varsinaista monitaituria:)
PoistaEn omista minkäänlaista pataa ja esim Arabian Uhtua ei varmaankaan kestä kuumentamista tyhjänä, jotenka kävisiköhän teräskulho tai aivan vaan uunipellillä paistaminen???
VastaaPoistameinaan sen herkullisen leivän paistamiseen,se näytti todella herkulliselta. Kiitos ohjeesta!
VastaaPoistaSulla on muuten aivan ihania kuvia!
Taikina on löysää ja siksi kai se paistetaan padassa. Leivästä tulee sillä tavalla mukavan pullea. Pellillä tulee matalampi leipä, mutta yhtä hyvä tietysti:)
PoistaTässä on toinen tosi hyvä leipä, jota olen monta kertaa tehnyt. Ei tarvitse vaivata, ja taikina säilyy jääkaapissa.
http://omenapuunkatriina.blogspot.com/2012/02/virkistava-viikonloppu.html
Sulla on aivan valtavan hienoja kakkuja!!
Poista