lauantai 19. toukokuuta 2012

Kesä tulee, olen valmis






Itselleni tsemppikuvia keräilin tähän, siis omia kuvia toukokuulta, mutta ei tältä vuodelta. Vielä tänäänkään ei tehnyt mieli tarttua kameraan ja lähteä ulos, vaikka sää oli mitä mainioin. Helmililjan sipulit odottavat edelleen istutusta. Kesäkukkia ei ole hankittu. Kotona odottaa muutenkin homma poikineen, ja kaikki tuntuu olevan vähän vaiheessa. Ehkä huomenna.

Kesä on joka tapauksessa tulossa ja minä olen kerrankin valmistautunut ostamalla uusia vaatteita hyvissä ajoin. Syksyn ja talven laihahkot laihdutustulokset on kohta syöty eli kolme kiloa on tullut takaisin. Kaikki nykyiset ja  entiset vaatteet siis mahtuvat edelleen. 

Löysin kivan syvänpinkin hellemekon ja pari raikkaan näköistä sinivalkoista puseroa. Vesimelonin punaiset caprit sopivat loistavasti tämän kesän väreihin ja istuvat kuin valettu. Ohuet pellavahousut oli myös hyvä löytö, rakastan pellavanväriä. Yhdet leveälahkeiset on, mutta nämä uudet ovat ohuemmat ja kapeammat.

Lähellä oleva kuntosali tuntuu kutsuvan minua ja olen ihan hilkulla antamassa periksi: saatan ehkä aloittaa sittenkin liikunnan uudestaan. Melkein varma olen. Mahdollisesti jo ensi viikolla. Ehkä.

Nyt tarvitaan vielä aurinkoa,  lomaa ja kimaltavat sandaalit.


16 kommenttia:

  1. Ihania kuvia - heh....kannattaa olla tiukkana ennenkuin antaa periksi:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen vastustellut jo monta vuotta, ei ihme, jos alan taipua. Toissa talvena kävin pari kertaa kuntosalilla ja sen jälkeen olen vältellyt sauvakävelyäkin. Hiihto on jäänyt vuosia sitten ja pyöräilykin innostaa vain satunnaisesti.
      Jäätelöä sen sijaan voisin syödä vaikka joka päivä.

      Poista
  2. Kesä oikein uhkuu kuvissasi. Onnea kesävaatteille! Minäkin ennakoin helteitä ja ostin valkoiset caprit ja valkoisen pellavamekon. Mene vaan sinne kuntosalille ja ota alussa ihan kevyesti. Liikunnan pitää olla hauskaa. Vähitellen vastuksia voi lisätä, jos siltä tuntuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuntosali sattuu olemaan niitä liikuntajuttuja, josta tosissaan tykkään. Nyt kerään sisua ja kävelen sinne ensi viikolla, kunhan kerkiän:=

      Poista
  3. Vähän niinkuin minulla,
    paitsi että meillä kimaltaa vain tuo neito,
    mutta entäs jos minäkin hankkisin jonkin kimmeltävän;)
    Huomenna on uus kiva päivä, sanoi äiti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin tosi ihanat bling-bling-sandaalit yhden kenkäputiikin ikkunassa. He tuovat itse niitä Espanjasta, joten ei mitään tusinatavaraa. Toistaiseksi yhdetkään siellä sovittamani popot eivät ole räpylääni mahtuneet, mutta ei se estä toiveikkaana marssimasta taas kerran yrittämään.

      Poista
  4. Ihania tsemppikuvia!
    Moni asia vaiheessa täälläkin. Huomaan, että ei millään ole ehtinyt pysyä edellisten keväiden tahdissa. Vuosi vuodelta hommat venyvät tai ei ennätä tekemään kaikkea suunnitelmiaan. Paljolti sitäkin, että iän myötä ei haluakkaan sitoa itseään johonkin tiettyihin kevätkuvioihin ja tavan vuoksi tekemisiin.

    Tuntuu mukavalta, että vaatteet mahtuvat päälle ja näyttävät hyvältä! Itse en ole enää pysynyt entisessä numerossa ja pitää vain hyväksyä. Olen katsastellut pitkäikäisempien lempivaatteiteni saumavaroja, josko niissä olisi mahdollisuus väljentää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan mukava antaa itselleen lupa tehdä asioita eri tavalla kuin ennen, tulee suorastaan vallaton olo välillä (kun muistaa vaan).

      Poista
  5. Uusien kesävaatteiden ostaminen piristää aina, mutta kieltämättä hieman lämpimämmät kelit innostaisivat paremmin vaatteiden ostamiseen. Ja tietenkin se miinus viisi kiloa, joka jäi sittenkin tältä keväältä (taas) laihduttamatta.

    Kesäkukkia kävin ostamassa Prisman kesäpihalta, mutta valikoima oli heikko. Ostin sitten vain pariin ruukkuun kukat, mutta saapa nähdä, millaisia yöpakkasia vielä tulee ennen kesäkuuta. Inhoan kukkien siirtelyä ja peittelyä, tai siis olen vain laiska siihen puuhaan.

    Pellava on ihana materiaali eikä pieni rypistyminen haittaa ollenkaan. Sehän kuuluu pellavan luonteeseen. Enkä minä ainakaan enää ihan sileä itsekään ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä kesänä minunkin tekee mieli kirkasta väriä, kun olen kulkenut pellava-musta-valkoinen -linjalla aina ennen ja korkeintaan raikastanut tummaninisellä.
      Jospa nyt alkaisi lämmetä jo pysyvämmin, ainakaan yöpakkasia ei enää tarvittaisi. Tulppaanini kuitenkin nousevat hyvää vauhtia.

      Poista
  6. Ihanan vihreää.
    Näin itseni paikallisessa nettilehdessä ja apua, olen vanha, olen järkyttävän elähtänyt...siis tämä tuli olevinaan yllätyksenä itselle. Ainoa lohtu on että samat vaatteet mahtuivat kuin esim. 7 vuotta sitten mutta se löysyys. Tulen sinulle kaveriksi salille, jotain on tehtävä.
    Kiitos reseptistä, näin tänään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huonoissa valokuvissa saattaa näyttää kamalalta, vaikka todellisuus ei luultavasti täsmää yhtään. Minä näytän työpaikan vessassa aina vanhalta juopolta, kun valo tulee suoraan ylhäältä: masentava näky.
      Olet onnekas, kun et liho helposti:)

      Poista
  7. Ehkä on hyvä sana. Joskus, oikeastaan aika usein. Se antaa tilaa kypsymiselle. Toki pakolliset hommat on useimmiten hoidettava heti, mutta moni muu voi ihan hyvin jos saa odottaa, ehkä jäädä tekemättäkin. Tätä itse opettelen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen paukutin menemään vähemmänkin pakolliset hommat ja siitä haluan irti. Sen takia kaikenlainen kuntoilu onkin jäänyt, kun tein sitä pakolla ennen pysyäkseni työkunnossa.
      Nyt on vaan odotettava aikaa, jolloin voin tehdä sen vapaaehtoisesti ja ilolla.

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...