maanantai 2. huhtikuuta 2012

Liilaa


Sankan lumisateen keskellä kukkakuvat näyttävät vähän kaukaa haetuilta. Eivät ne viime viikon auringonpaisteessa olleet yhtään liian keväisiä. Ja onhan tuo ihana kevään valo täällä lumisateesta huolimatta: lähes kahdeksalta illalla on vieläkin ihan valoisaa! Tuntuu ihan toiselta työpäivän jälkeen, kun pimeys ei suljekaan neljältä sisälle. -Siltä se minusta talvella tuntuu kaikista keinovaloista huolimatta.


Kun tulin Vilman kanssa kotiin iltalenkiltä, olin kuin lumiukko, mutta koira ei ollut moksiskaan. Se oli juosta hyppelehtinyt onnellisena kymmenen sentin kinoksissa auraamattomalla tiellä eteenpäin. Aura-autoja ei ole nimittäin näkynyt, vaikka koko päivän on tupruttanut. Ehkä täällä odotetaan keväiseen tapaan, että kohtahan se lumi sulaa muutenkin. Miten lie aamulla käy?Toivottavasti kiitotiet pysyvät auki, sillä ensi yönä mies tulee takaisin sieltä kukkivien puiden keskeltä. Täällä kestää vielä pari kuukautta, ennen kuin niitä näkee.18 kommenttia:

 1. Nämä ovat niin ihanan raikkaita
  nämä sinun uudet kuvasi. Ovat erilaisia.
  Minä yhä suunnittelen peruskuvauskurssille menoa.
  Onnellinen sinä, menet eteenpäin.

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit, kauniit kuvat.
  Minun pitää myös päästä kurssille. Mieluummin heti.
  Kun ei osaa niin ei osaa, argh.

  VastaaPoista
 3. Kiitos naiset, ootte kyllä ihania!
  Minä olen oppinut siellä kurssilla joka kerta jotakin uutta perusjuttua, ja lisäksi porukka on kivaa. Ensimmäinen kurssi muuten, jolta en mistään hinnasta ole halunnut jäädä yhtään kertaa pois.

  VastaaPoista
 4. Upea hehku näissä! Miten valaisit? Mikä linssi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lepis:D
   Valo tuli kukkien takaa ikkunasta ja päivä oli muistaakseni pilvinen. 50-millisen lempilasini edessä oli 1- tai 2-senttinen loittorengas, siitä tuo pehmeys. ISO 200 ja iso aukko. Osa oli raakakuvia ja osa jpg.

   Poista
 5. Voi mikä herkkyys!!!! Rakastuin näihin taas <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat sävyt, valotus ja hentous. Tää tahtois kans oppiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveän paljon varmuutta siitä kurssista on saanut kamerankäyttöön. Ja sittenkin oon vielä aloittelija:)

   Poista
 7. Tulppaanit ovat kauniita kuvissasi.
  Täällä ei ole satanut lunta hituistakaan. Aurinko paistaa nytkin ja kadut ovat kuivat ja paljaat. Lumi vähenee silmissä.
  Toivottavasti sitä myräkkää ei tänne tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa, että lumisaderintama ei tullut sinne ollenkaan! Täällä oli aamulla kahdenkymmenen sentin kinokset siellä, missä aura ei vielä ollut ehtinyt raivata tietä. Mutta aurinko ilmestyi iltapäivällä sulattamaan ihanasti:)

   Poista
  2. Oih! Nämä on niin kauniita että tekee kipeää. Mikä valo! Muistuttavat enemmän enkeliä kuin tulppaania. Ja minä kun ennen ajattelin että tulppaani ei ole erityisen herkkä kukka.
   Sinulla on ihmeellinen taito nähdä toisin, se näkyy kuvissasi. Kiitos näistä!
   Meri

   Poista
 8. Oho, meni vastauksena eikä kommenttina. Haetanneeko tuo?
  Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meri, lämmittää tosissaan tuo:)

   Poista
 9. Ihania kuvia, tykkään.

  VastaaPoista
 10. Mikä siinä mahtaa olla, että joku väri alkaa yllättäen vetää. Minulla viimeaikoina yllätyksekseni liila. Huokailen siis ihastellen kuviasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt keväällä nämä pastellisävyt vaan viehättävät silmää:) Minua on viehättänyt myös oranssi, josta en muuten yleensä perusta ja joka vaatteissa saa minut ihan sairaan näköiseksi.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...