tiistai 27. maaliskuuta 2012

Korttitalo


Intouduin tilaamaan joku aika sitten Teippitarhasta tällaisia hauskoja teippejä. Olin nimittäin ostanut museokaupasta iloísenvärisiä eläinkortteja, jotka halusin teipata johonkin ryhmänä. Kuvat on tehnyt Reetta Isotupa-Siltanen. Tällä kertaa en käyttänyt kylmäkalusteita, vaan teippasin kortit astiakaappiin.


Muuten aika tuntuu taas valuvan käsistä. Kävin kävellen kaupungissa leikkauttamassa tukan ja se oli heti useamman tunnin keikka. Koiria piti nimittäin käyttää pikaisesti ulkona ennen ja jälkeen lähdön. Ja kun nämä kaksi ovat yhdessä, ei mitään tapahdu kovin kädenkäänteessä. Hiustenpesupaikan hämärässä sai kuitenkin taas vaipua nirvanaan, kun tuoli hieroi vartaloa ja kampaaja päätä. Taustalla soi vielä vienosti ikisuosikkini Leonard Cohen. Tukassa jatkuu entinen sileä malli ja nyt otsis alkaa jo pysyä sivulla.


Jossakin välissä ehdin silti valmistaa itselleni nopean lounaan. Söin sitä samalla uutta Divaani-lehteä selaillen. Olen vaihteeksi ihan höpsähtänyt sisustuslehtiin ja niitä on kertynyt aikamoinen pino.


Luna ja Vilma saivat vastahaudutettua Yrjölänpuuroa.



12 kommenttia:

  1. Tota teippiä ajattelin minäkin hankkia ja sitten saan eteisen oveen jotain liimailtua. Tosin se ovi pitää saada ensin valmiiksi.
    Salaatit ovat lempiruokiani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin neljää erilaista teippiä ja niitä on ihana käyttää! Lähtee hyvin pois kortistakin.

      Poista
  2. Yrjölän puuroko se sitten mahtaa olla Vilman kauniin kiiltävän turkin salaisuus : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo kiilto kuuluu sileäkarvaisille, mutta kyllä me annetaan sille kalaöljyäkin ruokaan pari tupsausta päivässä.

      Poista
  3. Voi juku, mikä (pika)lounas! Vietän lomapäivää kotiaskareiden parissa ja mietin juuri, mitä tekisin lounaaksi. Tästä sain hyvän vinkin, melkein tuota kaikkea kuvassa näkyvää taitaa kaapista löytyäkin. Kananmuniakin on ollut kaupassa saatavilla, vaikka aamun lehdessä varoiteltiin tulevasta munapulasta. Ei kait nyt sentään... tai sitten ihmiset hamstraavat nyt munia samalla lailla kuin joulun alla voita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee hirveän hyvä pikasalaatti yhdelle, kun hauduttaa pikkupannulla öljyssä sipulin, valkosipulinkynnen, kuorimaveitsellä höylättyä porkkanaa ja kaikenlaista muuta jääkaapin kätköistä. Kananmuna tai tomaattisardiinit on vakioni vielä päälle.

      Munapula ei ole ehtinyt vielä korviini, ei kai sentään!?

      Poista
  4. Namskis, oikea herrkkulounas. Nälkä tulee kun katsoo..tilaisin heti.
    Nuo kortit ovessa ovat kiva asetelma, oliko teippi mukana? Löytääkö niitä taidemuseosta? Kävin juuri tänään siellä, mutta en muista noita nähneeni..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsopa Teippitarhan nettisivuja, siellä on jos jonkinlaista houkuttelevaaa teippiä. Nämä on tehty jostakin kuidusta, eivät ole muovia. Nuo kortit ostin noin kuukausi sitten.

      Poista
  5. Tuli tätä tekstiä lukiessa tuore uutinen mieleen -- huomasithan jo, että Leonard Cohen tulee Helsinkiin konsertoimaan syyskuussa?
    http://www.hs.fi/ulkomaat/Leonard+Cohenin+Helsingin-konsertti+varmistui/a1305558568803

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkinstä! Jospa kerrankin lähtisin Helsinkiin konserttiin. Harmitti aikanaan kovasti, kun edelliset menivät sivu suun.

      Poista
  6. Tuula ja Riitu29.3.2012 klo 16.39

    Heips, tein tänään sitä hapankaalikeittoa ja ennakkoluuloista poiketen oli aivan ihanaa! En vaan uskaltanut maustaa kovin voimakkaasti sillä vein sitä myös vanhemmilleni ja tytär ei tykkää voimakkaista mausteista. Luulen kuitenkin että tästä tulee perheessämme hitti, kiitos ohjeesta! Riitullakin alkaa lenkkeily sujua kun on lämmintä, ainut että tassut kastuu ja sekös inhottaa neitiä ;) oikea hienohelmojen hienohelma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä, miten nää luonteet on erilaisia näillä koirilla! Mulla on Luna hoidossa ja se on varsinainen hienohelma myös. Ulkoilu on hidasta nuuskimista ja aika paljon istuskelua ilmaa haistellen. Vilma taas ei pienistä valita, kulkee kuin kone ja ulkoilee vaikka sateessa -pitkin hampain, mutta kuitenkin.

      Kiva kun keitto maistuu!

      Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...