torstai 22. maaliskuuta 2012

Ensimmäinen hämähäkki


Töissä meille ilmaantuu joka kevät pieniä muurahaisia sisälle, vaikka talo on vielä melko uusi. No, on siellä joku nähnyt hiirenkin keittiössä, vaikka epäilen sen olevan legendaa: ikkunaton huone on rakennuksen keskellä. Mistä sinne pikku hiirulainen olisi eksynyt? Muurahaiset ovat kuitenkin aika inhottavia, kun ne kiipeilevät jopa keittiön työtasoilla, yäk. Niitä sitten torjutaan ja tuhotaan erilaisin konstein. Onneksi niitä ei ole kotona!

Huomasin tässä yhtenä päivänä kuitenkin ensimmäisen hämähäkin heränneen keittiön ikkunoitten välissä. Kamera esille ja kuvaamaan, mutta tulos ei häikäise eikä sitä kestä kovin paljon tuosta suurentaa. Voi sillä kuitenkin vähän leikkiä. Alkuperäinen on ylhäällä oikealla.13 kommenttia:

 1. Tulipa hieno tilkkutäkki hämähäkkikirjonnalla! Leikkiminen kannattaa aina, sano. - Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilkkutäkkipä hyvinkin, mitenhän maistuisi päiviunet hämähäkkien alla...

   Poista
 2. Menisi hiuskorusta (-pinnistä?) nuo värikkäät. Ehkei kuitenkaan hämähäkkikammoiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämä oli pieni hämis vaan:)

   Poista
 3. Hauskaa! Ei siihen paljon tarvita että inspiraatio iskee, siihen riittää pikkuruinen hämähäkki ikkunan välissä.
  Meille kyllä tulee muurahaisia keväällä. En inhoa niitä mutten rakastakaan. Vähän aikaa ensin siedän, sitten hankin muutaman muurahaisrasian nurkkiin. Ne on tehokkaita, jos työssä mietitte miten päästä eroon murkuista.
  Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä rasioita meillä aina onkin nurkissa ja työpöydillä. Siitä huolimatta kerran oli muurahaisia tiskikoneessakin, huh!

   Poista
 4. Hämähäkit ja muurahaiset kestän, torakoiden kohdalla onkin toinen juttu..niitä odotellessa.
  Hieno kollaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kohtuus on pidettävä mielessä:D Nuorena ylioppilaana olin hoitoapulaisena sveitsiläisessä sairaalassa. Neljännessä kerroksessakin oli litistyneitä torakoita lautaspinossa.

   Poista
 5. Hämähäkki näyttää värikkäänä kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkyys tekee hämähäkistä vähän vähemmän pelottavankin näköisen:)

   Poista
 6. Hyvää syntymäpäivää sisko kulta, hyvää syntymäpäivää toivotan! Meillä puhutaan jotain rokotuksesta, mutta mitäs se nyt tas olikaan? Onneksi luottoihminen ukki käy näyttämässä ellillä, joten ei se kamalaa voi olla koska ukki varoo satuttamasta miuta tai ainakin herkkui mukana... mites meinasit juhlia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sullekin sisko! Mää kävin jo hakemassa sen kennelyskärokotuksen kuulemma, ite en huomannu mitään. Ihan hyvät namut oli nimittäin mukana. Kehuivat vielä, että olin sopivasti laihtunut, kolmestatoista yhteentoista kiloon.

   Jostakin syystä mulle on piiloteltu tänään kuivattuja kanapaloja vähän sinne tänne. Niitä mää oon sitte nuuskutellut ja napsinut suuhuni. Hauskaa iltaa sulle!
   T. Vilma

   Poista
  2. Miepä saankin savukinkkuu ja kaksijalkaisten poika tulee tervehtimään piäkaupungista asti, aivan superia!

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...