tiistai 14. helmikuuta 2012

Vapaapäivän viettoa


Onpa kiva yllätys tämä uusiutunut Evita-lehti! Tosin en ole koskaan lukenut sitä entistä Evitaa, en vaan ole jaksanut Glorian, Annan ja Saran lukijana kiinnostua siitä, mutta uusi kansi houkutti ostamaan sen ensimmäistä kertaa. 

Enkä pettynyt. Ulkoasu koko lehdessä on mahdottoman raikas ja jotenkin uuden näköinen, ja jutut meille nelikymppisille kirjoitettuja (heheh). Aiheet ovat kiinnostavia, vaikkakin monet jutut aika lyhyitä. Ja kosmetiikkavinkkejä on ihan kiitettävästi! Odotan kyllä kiinnostuneena jatkoa, tästä voi tulla vakioluettavani vielä.


Ystävänpäivän mukaisesti olen tavannut tänään yhtä ystävää, joka onneksi soitti aamulla lenkille. Oli kiva saada jutella hänen kanssaan pitkästä aikaa. Reippaan lenkin lisäksi sain häneltä myös muhkeat pussilliset pakastemarjoja. Tyrnismoothieta onkin jo hörpitty suu messingillä.


10 kommenttia:

 1. Sama lehti odottelee minullakin yöpöydällä. Vielä en ole ehtinyt sitä avaamaan, mutta nyt kun kuulin arviosi minulle ihan oudosta lehdestä, on vielä nautinnollisempaa sukeltaa lehden juttuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maaretta, kiva lehti sellaiseen sohvalla nautiskeluun. Näissä paksuissa lehdissä on paljon lukemista, eivät yhdellä selailulla ole vielä loppuun kaluttuja.

   Poista
 2. Tyrnismoothie kuulostaa t e r v e e l l i s e l t ä ! Sen lisäksi se on hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyrni on suorastaan ylellistä. Ihmettelin vaan kovasti niitä mustia siemeniä, joita en ennestään ollenkaan muistanut. Eli siivilän läpi saa puristaa, jos vierasruokaa tekee.

   Poista
 3. voi, minä nappasin kesällä mukaan tuon lehden lentokentältä tietämättä mitä sisälsi mutta kuten sanoit +40 v se kyllä osui ja upposi.Pahus viekoon, on vain niin painava, ettei sitä raaski tänne lähetellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohderyhmää ajatellessani kauhistuin, lasketaanko viisikymppiset jo ET-lehden lukijoiksi! Sitä tai Kotiliettä kun en millään voi tuntea omakseni, joten pitäydyn näissä muissa;)

   Poista
 4. Tyrnimarjoja täälläkin on syöty ripoteltuna sinne tänne ruokiin. Ensi kesäksi sovin jo poimintapaikan, että saan pakasteeseen koko talveksi.

  Kuvasi ovat aina täydelliset.

  Minulta jäi ystävänpäivätoivotukset sanomatta, mutta hyvää loppuviikkoa sinne,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyrniä on tosi vaikea poimia, näin muistelen nuoruudesta, kun länsirannikolla olin tätini kanssa meren äärellä poimimassa. Yksi kerrallaan noukittiin ja aina välillä marja pusertui muusiksi sormissa.

   Hyvää ystävänpäivää näin jälkikäteenkin!

   Poista
 5. Ihanalta kuulostava vapaapäivä ja hyvä lehti kruunaa sen.
  Tuo lehti pitää huomenna hankkia. Otsikot jo herättävät kiinnostuksen.
  laitampa pakastemarjoja sulamaan minäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ainakaan hinnalla pilattu lehti, jos ei vaikka täytäkään odotuksiasi;D

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...