lauantai 4. helmikuuta 2012

Herkkua KeniastaVanhempi poika tuli viikonlopuksi käymään, ja tottakai hankin kotiin kaikenlaista hyvää syötävää, muun muassa uutta herkkuani kampasimpukoita. Nuorison kanssa vietimme sitten iltaa hyvän ruoan ääressä. Kahvin kanssa aterian päätteeksi tarjosin suklaata. Ihan sattumalta tulin keksineeksi hyvän makuparin Pauligin Kenia-kahville: Maraboun 70% vadelmasuklaa sopi täydellisesti kahvin suorastaan marjaiseen makuun.Pavuissa on eroja!

3 kommenttia:

 1. Olet kyllä oikea mallimamma, aina valmistat herkkuja pojillesi. Samaa taidan harrastaa minäkin, äitihän on aina äiti!
  Minäkin olen kokeillut joitakin Pauligin erikoiskahveja. Mielestäni ne ovat parempia kuin juhlamokka. Sopivat siis erikoistilanteisiin mainiosti.

  VastaaPoista
 2. kahvejakin voisi ruveta ihan harrastamaan.. Samalla tavoin kuin viinejä.

  VastaaPoista
 3. Päivi, kukapa ei haluaisi tarjota hyvää, kun saa ihania nuoria aikuisia kylään!
  Noista Pauligin erikoiskahveista sai tilata ilmaiseksi setin näytepusseja ja minähän tilasin kahteenkin kertaan. Sen jälkeen olen eritystilanteisiin ostanut jotain niistä.

  Kati, sain pari vuotta sitten pojalta lahjaksi kahvimyllyn. Sen jälkeen piti ruveta kokeilemaan papukahveja, ja siitä saa sopivan karkeuden keittimeen ja pressopannuun. Mutta en minä kahvihifistelijä ole, kokeilen vain vieraitten tullessa uutta.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...