sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Ensimmäiset glögit


Tässä joku viikko sitten luin Ilta-Sanomien glögitestistä katkeria kommentteja tästä Blossan vuosikertaglögistä. Maku muistutti kuulemma lähinnä tuhkakupin käryä ja kahviesanssia. Se sijoittui testissä viimeiseksi eikä ole muissakaan testeissä juuri juhlinut. Minä olin ostanut pullon puhtaasti ulkonäön perusteella, kun en glögistä sinänsä suuremmin pidä, vahvasta varsinkaan. Mutta tumma pullo on ihana!


Ja ihme, niin on makukin. Tää tykkää! Mutta minä olenkin maistellut juomaa kylmänä, mikä vinkkinä muillekin. Silloin sen maku pääsee kunnolla oikeuksiinsa pehmeän kahvisena ja suklaisena. Lämmitettynä levähtää nenään voimakas alkoholisuus ja jotenkin tunkkainen maku.

Meillä oli eilen vieraita, ja tykkäsin nauttia tilkkasen kylmää Blossaa jälkiruoan eli vadelma-suklaa -brownien kanssa ja myöhemmin juustojen kumppanina. Muut eivät kyllä innostuneet, eivät edes maistamaan.


On tuolla hyllyssä jo se paremminkin menestynyt Blossa, jota maistellaan joskus myöhemmin.Jälkikirjoitus: Olen ihastunut ja yllättynyt Viivin ja Matin voitosta! Olen äänestänyt heitä melkein joka kerta ja nauttinut Viivin tyttömäisyydestä ja upeasta liikkumisesta ja Matin machosta ja toisaalta leikkisästä otteesta. Valtava tanssin ilo ja shown tekeminen on ollut parasta heidän tanssissaan. 

Nostan glögimugini siis tanssille!


9 kommenttia:

 1. En juuri lämpene glögeistä, mutta pakko myöntää, että pullo on kaunis. Testeistä taas olen huomannut, että tykkään usein juuri päinvastaisesta kuin testaajat, joten saattaisin tykätä tästä.
  Huomaan samalla, että sinulla on sama päytäliina ja snapsilasi kuin meillä.

  VastaaPoista
 2. Pirkko, olin aivan ihmeissäni noista arvosteluista sen jälkeen, kun olin itse maistanut tätä. Mutta se on tosiaan hyvää vain kylmänä;)

  Nuo lasit ovat minusta ihania, pieniä ja hauskan mallisia.

  VastaaPoista
 3. Just viime viikonlopulla kiinnittyi huomioni tuohon kauniiseen pulloon ja sitä hipelöin. Tykkäsin myös niistä glölaseista. Jäi kuitenkin ostamatta.

  Viivi ja Matti suosikkini!
  Matti herätti kyllä heti ihastukseni, aivan upea tanssija ja uuden luoja. Tänä iltanakin oli kyllä ihanaa seurata finaalia, sai nauraa, itkeä ja riemusta taputtaa. Hieni päätös hyvälle ohjelmalle!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen ihaillut tuota kaunista pulloa mainoksissa, mutta en ole maistanut glögiä enkä taida sitä tehdäkään kauniista pullosta huolimatta.
  Minä kans fanitan Viiviä ja Mattia. On ollut niin ihastuttavaa seurata nuoren Viivin aitoutta ja valtavaa kehitystä. Matti on hyvä ja ilmeisen oikealla tavalla tukeva opettaja ja kaiken lisäksi hauskan tuntuinen tyyppi.

  VastaaPoista
 5. Rita ja Päivi, Mattia on siunattu mainioilla näyttelijänlahjoilla, siitäkin on tanssissa hyötyä. Hänessä on juuri sopivaa leikkisyyttä ja miehistä karismaa vastapainoksi Viivin tyttömäisyydelle. Tällä kertaa tanssikisassa oli hämmästyttävän monta lahjakasta staraa:)

  VastaaPoista
 6. Viivi ja Matti olivat minunkin suosikkini! Aitoja ihmisiä.

  eikka

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! Kiitos vinkistä nauttia juoma kylmänä. Sopiikin varmasti hyvin joulun suklaaherkkujen kaveriksi. Nämä vuosikertablossat vaan ovat niin kauniita, että pullo on pakko ostaa joka vuosi, vähän kuin joulukoristeeksi. Mausta viis!;)

  VastaaPoista
 8. K, pullon takia minunkin oli se saatava, mutta myös houkuttelevan kahvi-suklaa -lupauksen takia. Muutaman samanlaisen kun saisi, tulisi hyvä valikoima:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...