keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Hupsista


Käytän aina matalia kenkiä ja mielellään vielä tukevia ja paksupohjaisia. Olisi kyllä kiva kulkea kauniissa korkokengissä, mutta jalkani eivät siedä niitä arkioloissa, jolloin pitää pystyä kävelemäänkin. Tänään päätin kuitenkin ottaa jalkaan muutaman sentin koroilla varustetut hiekanväriset mokkakengät, jotka ovat erityisen pehmeät ja mukavat jalassa. Oli ihan kiva kuunnella kopinaa kävellessä! Töissä käytin kyllä työsandaaleja.


Citymarketin ruokaostoskierroksen jälkeenkin kengät tuntuivat vielä mukavilta jaloissa. Mutta kun kävelin autolta kotiovelle kädet täynnä kantamuksia, oli maassa kai jotakin epätasaisuutta ja lensin kumoon. Suoraan mahalleni. Onneksi ei sattunut päähän tai rilleihin, eikä oikeastaan suuremmin muuallekaan. 


Tällaiset nilkat minulla on, ne muljahtelevat ihan  omia aikojaan. Saatan kaatua matalillakin kengillä, kun niikseen tulee, sillä ihan pieni epätasaisuus kengän alla riittää vetämään minut kumoon. Jos kävelen kuuden sentin koroilla, saan tehdä sen kieli keskellä suuta ja siitä saattaa olla tyylikäs rentous kaukana.

Selkään kyllä pistää välillä ikävästi...


Kuvat eivät ole tarkkoja, koska kuvauspäivä oli hyvin tuulinen. Pidän vaan niin kovasti näistä väreistä.11 kommenttia:

 1. Onneksi ei (toivottavasti) mitään vakavaa selässä. Minulla tukevat ja lättänät kengät, koroista en edes unelmoi :).

  Alimmassa kuvassa värit:nam.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen hupsahtelija, varsinkin väsyneenä ja vaikka kulkisin aina matalilla kengillä. Toivottavasti vältyt lihaskivulta huomenna. Nauti edelleen namuväreistä.

  VastaaPoista
 3. Minulla on venähtänyt jalka vieläkin hieman turvoksissa, mutta muutoin jo melkein entisensä.
  Olen tullut taas tosi varovaisekseksi jalkojeni suhteen.

  Onneksi selvisit kaatumisesta pelkällä säikähdyksellä ja lihasten tärähtämisellä.

  VastaaPoista
 4. Hupsista, toivottavasti selkä ei kipeydy lisää. Minäkin olen matalien kenkien ystävä, joskus nuoruudessa oli kyllä korkokenkiä, mutta sai siinä taiteilla ettei nilkat muljahdelleet:)
  Kauniita syysvärejä kuvissasi:)

  VastaaPoista
 5. Täällä myös yksi matalia kenkiä suosiva.
  Toivon että kuviesi upea väriterapia auttaa myös toipimaan nopeasti kolhuista.

  VastaaPoista
 6. Voi surku, mikä päätös kivalle kengän kopsutukselle! Huomenna voi sattua, mutta toivottavasti ei.

  Seuraavaksi sitten nilkkoja vahvistamaan, työfysioterapeutti voinee ohjeistaa. Sain viimeksi tasapainolautailun ohjeet, mutten ole jaksanut aloittaa. On muita harjoitteita, joita tulee silloin tällöin tehtyä. Auttavat hyvin :)

  Mutta tosiaan, pidän sinulle peukkuja, ettei tullut pitempiaikaista vaivaa.

  eikka

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille jokaiselle kommentista ja kannustuksesta! Ihme kyllä ei tullut edes mustelmaa. Muistan kyllä pyörälläkaatumisesta, että lihaskivut tulevat aina vasta toisena päivänä.
  Nyt on kyllä ollut sen verran haipakkaa, etten ole kerennyt vaivojani kuulostelemaan;)

  VastaaPoista
 8. Aika suloisia kuvia, en tunnista tuota pensasta? Onneksi selvisit pelkällä säikähdyksellä. Itse olen ollut aika 'selväjalkainen', mutta viihtynyt jo vuosia aika käytännöllisissä jalkineissa. Tammikuussa ratikasta hyppäämisen ikäviä seuraamuksia olen nyt potenut 10 kk. Onneksi jalka alkaa olla lähes entisellään.

  VastaaPoista
 9. Auts.. onneksi ei tapahtunut mitään ikävämpää!

  Kuvat ovat ihanan herkullisia ja eläväisiä..

  VastaaPoista
 10. Minäkin tunnustaudun matalakorkoisen kengän ystäväksi. Ja pohjan pitää olla pitävä. Liukkailla "silestone" kengillä ei tee tällä korkeudella mitään.

  Onneksi sinulle ei käynyt pahemmin.

  VastaaPoista
 11. Suomalaiset järkevät naiset viihtyvät matalissa ja mukavissa näköjään;) En muuten nähnyt viime keväänä Milanossa yksiäkään korkokenkiä...

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...