tiistai 23. elokuuta 2011

Hyviä tuloksia töissä ja kotona


Ylläoleva kuva kertoo kaiken: olen ollut kaksi päivää töissä ja burn-out tulee varmaan jo huomenna! Kolmen viikon kesäloman jälkeen pitäisi oikeastaan aloittaa työt rauhallisesti, totutella lempeästi istumaan pöydän ääressä koko päivä, eikä aloittaa suoraan kymmenen ja puolen tunnin pläjäyksellä. Oli vaikea rentoutua mitenkään illalla, kun seitsemältä köllähdin lopulta kotisohvalle.


Tämäkin päivä meni niin tiiviisti hommia paiskien, että aloin huolestua, ehdinkö tehdä kaiken tarpeellisen edes viikon loppuun mennessä. Loman jälkeen huomaan taas senkin, miten ihmissuhdetyö kuluttaa. Onko pakko heittäytyä niin täysillä mukaan? Enkö ole kolmessakymmenessä vuodessa oppinut tekemään työtä niin, että se ei imisi kaikkia voimiani? Olenko niin perso hyvälle palautteelle? Viisi päivää on loppujen lopuksi aika lyhyt aika olla kerrallaan töissä. Ehkä tähän taas tottuu.


Viikonloppu puuhattiin eteistä ja valmista saatiin aikaan. Sukulaismiehellä oli auto täynnä taikakaluja, joitten avulla hän rakensi seinän ja kiinnitti kalusteita. Saatiin samalla muutama vinkki tuleviinkin remontteihin. Nehän ei meillä lopu ihan heti. Mielessä on kaikenlaista ovien vaihdosta lähtien.

Konepistooli työssään.

Mies toimi seuranpitäjän ja hanslankarina, minä sain hoidella kokkausta ja maalauspuolta, johon olen hyvin harjaantunut. Pari kerrosta pohjamaalia ja pari kerrosta Remontti-Ässää näytti aika hyvältä. Koirallakin on nyt valkoinen hännänpää.

Valmista tuli. Halusin tuollaiset ritilähyllyt, joista näkyy läpi.
Ja eiku buutsit riviin ja rotsit roikkumaan!

Kysyin kahdesta paikasta tarjoukset peililiukuovista. Molemmissa hinta oli reilut 500 euroa. Minusta se on aika paljon. Sitten löysin tällaisen paikan, josta ne saa puoleen hintaan. Uskaltaakohan kokeilla?6 kommenttia:

 1. Kysyin reiskalta, meillä on peiliovet iskunkestävää lasia, ettei kukaan mene läpi, jos horjahtaa.. teettäminen saattaa tulla halvimmaksi.

  eikka

  VastaaPoista
 2. Siistiä jälkeä syntyy.
  Kyllä luulisin, että uskaltaa ostaa. Olihan heillä perustelut miksi on halvempaa.

  VastaaPoista
 3. Meidän peililiukuovet on ostettu Oulun lasipalvelusta ja paljon halvemmalla kuin mitä rautakaupat tms. tarjoavat. Yleensä samoista materiaaleista nuo tehdään. Eiköhän tuota uskalla kokeilla.

  Jos teillä on Ouluun asiaa niin peräkärry mukaan!

  VastaaPoista
 4. Eikka, mun pitää vielä kysellä ja etsiä edullista tarjousta. Mutta miehesi oli oikea ammattilainen! Kiitos lainasta:)

  Arleena, mielelläänhän sitä kotimaiseen firmaan luottaisi.

  Aikku, juuri tuollaista tarjousta etsin:)

  VastaaPoista
 5. Moi. Nuo liukuovijutut ovat TOSI hankalia.
  Jos on vähänkin epäilyä, että alusta, seinät tms. ei ole täysin tasainen, voi tulla ongelmia.
  Itse tilaisin paikasta, josta tullaan mittaamaan ja tehdään ns. avaimet käteen ratkaisu.Silloin ainakin ottavat vastuun työstään, ovista tulee varmemmin toimivat .

  VastaaPoista
 6. Olivia, meillä ainakaan ei seinät ole ihan suoria, se on huomattu monta kertaa. Mittaaminen on myös yllättävän vaikeaa.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...