tiistai 24. toukokuuta 2011

Hentoa rusotusta


Olen perinyt ohuen ihon ja taipumuksen couperosaan. Punotusta on tullut pikkuhiljaa ja tulee vuosi vuodelta enemmän. Huhtikuun alussa ostin Natural Arbutin-seerumia, kun halusin kokeilla sen tehoa punotusten hoitoon. Aineen pitäisi hitaasti paksuntaa ihoa ja risteilevien punaisten hiussuonien pitäisi tulla sen myötä vähemmän näkyviksi.


Olen nyt uskollisesti sivellyt kaksi tippaa seerumia joka aamu ja ilta suoraan puhtaalle iholle ja odotellut vaikutuksia. Mitään vaikutusta en ole kahdessa ja puolessa kuukaudessa varsinaisesti huomannut. Jos iho on paksuuntunut, niin aika vähän. Hidasta vaikutusta odotinkin, mutta oletin huomaavani edes jotakin. Jatkan tietysti käyttöä, aine on varsin riittoisaa, kun kaksi tippaa tosiaan riittää hyvin koko naamalle. Seerumin imeydyttyä levitetään päälle tavallinen kosteusvoide.


Viime keväänä ottamani kolmen kerran sarja valoimpulssihoitoa vaikutti myös  niin hitaasti, että huomasin tehon vasta syksyllä rusketuksen häivyttyä. Silloin ei tarvittu enää peitevoidetta poskipäillä eikä nenässä. Nyt punottaa eniten leuka. Jos olen onnekas, vaikutus näkyy ehkä nytkin sitten syksyllä.
JÄLKIKIRJOITUS helmikuussa 2014:
Kyllä hoito toimi, valoimpulssi ja seerumi yhdessä tai erikseen. Ainakin kaksi vuotta oli selvästi hoidetuilta alueilta punotus pois enkä tarvinnut peiteainetta poskille ollenkaan. Kävin myös enemmän tavallisissakin kasvohoidoissa, joten niilläkin oli varmaan osuutta tasaisempaan ihonväriin. Vasta viime vuonna alkoi punotusta taas tulla enemmän esille, joten taitaa olla uuden hoitokuurin paikka.


6 kommenttia:

 1. Kovvoo hommoo, mutta varmasti se kannattaa. Täällä taitaa olla samaa periytyvyyttä, mutta ei kai kovin pahan. (Missä peili?) Pisamat peittävät ;)

  VastaaPoista
 2. Lepis, pisamat kuuluvat couperosanaamaan kai monella, niin minullakin. Tykkään niistä kyllä ja peittävät tosiaan muut jäljet kesällä.

  VastaaPoista
 3. Sama vaiva minullakin, eikä peitevoidekaan enää petä kaikkea. Mitä peitevoidetta käytät?
  Toivottavasti hoito onnistuu, sitten minäkin ryntään ostamaan seerumia.
  Onpa kauniit oranssireunaiset tulpaanit.

  VastaaPoista
 4. Heipähei!

  Itse jo nyt 22 vuotiaana kärsin couperosasta.. En halua edes ajatella miltä naamani näyttää 5kymppisenä. Myös äidilläni on couperosaa.. Olemme nyt käyttäneet Skin Doctorsin Specific Facial Care Capillary Clear voidetta joka on jopa äitini mielestä vähentänyt punoitusta. Suomalaisilta nettisivuilta tuota saa alle 40euron hintaan mutta ulkomaisilta joilta itse olen tilannut niin n. 15€ hintaan. Arbutinia olen joskus kokeillut, minusta se ehkä hieman vähensi punoitusta, äitini mielestä se ei vaikuttanut lainkaan..

  VastaaPoista
 5. Manteli, käytän päivittäin Cliniquen superbalanced-meikkivoidetta, joka on kevyt, mutta peittää kivasti. Kun meikkaan kunnolla, sipaisen poskipäille, nenään, leukaan ja huulten ympärille Lumenen Sensistive Touch punotuksen neutraloijaa. Sen kiinnitän puuterilla. Cliniquen valokynästä tykkään myös, se ei ole liian 'valaiseva', vaan peittää myös. Sitä siis silmiin, mutta tarvittaessa sillä hoituu muukin peittäminen.

  Näitä suoniahan voi polttaa pois, ja olen ajatellut tehdä sen joskun, kun ne häiritsevät todella paljon. Nyt kestän vielä;) Sitä ennen unelmoin vatsan rasvaimusta...

  Veera, aikamoinen hintaero voiteessa! Tuota voisi kokeilla, kun talvivalossa punotus tosiaan näkyy selvästi.
  Omalla äidilläni on aina ollut paljon enemmän risteileviä suonia naamassaan kuin minulla nyt. Luulen, että on ollut apua, kun en ole koskaan tykännyt ottaa aurinkoa enkä saunoa, en viihdy kuumassa.

  Teillä on hauskannäköinen parivaljakko kotona! Miten kaksi noin erikokoista koiraa leikkii yhdessä?

  VastaaPoista
 6. Kokoero ei näiden yhteiseloa juurikaan haittaa. Milo tykkää kun saa roikkua Tyynen leukaperissä ja Tyyne ei sano siitä mitään :D Milo on oppinut hienosti väistämään Tyynen leikkitassua :D

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...