sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Sunnuntai-iltaa


Ihmeellisen lämmin kevätpäivä pääsi ihan yllättämään. Koirien kanssa kävellessä ihmeteltiin leskenlehtiä ja pieniä silmuja puissa. Tuomissa oli jo hiirenkorviakin. Ja joka kevät ihme on yhtä iso.


Jopa mansikoita, suklaatäytekakun päällä ainakin


Pääsiäisvieraat lähtivät illaksi jo omaan kotiinsa, joten täällä on rauhoituttu sohvalle lukemaan lehtiä ja katsomaan televisiota. Vilkkaan viikonlopun jälkeen Harry Potterkin menee ihan täydestä, melkein puoliunessa. 

Huomenna ehtii sitten vaikka haravoida lehtiä pihalla. Voisin myös avata omalta osaltaani pyöräilykauden. Sitä olen jo odottanutkin


4 kommenttia:

 1. Voi kuola kun valuu tuo siun kakkus näyttää kielen vievältä herkulta.

  VastaaPoista
 2. Henrietta, ihan niin hyvää se ei ollut. Pirkka-lehdestä repäisty ohje oli vähän kuivakas, olisi kannattanut ohjeesta poiketen kostuttaa tavalliseen tapaan.

  VastaaPoista
 3. Mansikoita, ei ole totta! Olet ottanut varaslähdön kesään. Minut tämä yllätti jotenkin niin, että olen vähän hämilläni lämmöstä ja en osaa oikein ollakaan. Mutta ihanaahan tämä on :)

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar, on näissä ulkomaalaisissakin mansikoissa ihan aito tuoksu ja hiukan aitoa makuakin.

  Ulkona näyttää vähän hassulta, kun huhtikuun lopun ankean luonnon keskellä liikkuu ihmisiä jo aivan kesävaatteissa. Toisaalta kaikki muu oli tänään jo liikaa.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...