maanantai 18. huhtikuuta 2011

Sekavaa alkuviikkoaVaaleista en sano mitään, muuta kuin että jännityksellä piti illalla seurata tuloksia, kun ennusteet eivät osuneetkaan ihan oikeaan. Oma ehdokkaani meni kyllä läpi. Olipahan kerrankin draamaa!

Menin tänä aamuna normaalisti töihin viikon vapaan jälkeen ja ihmettelin, kun ei näkynyt ketään missään. Tavallisesti puheensorina ja nauru kaikuu keittiöstä, kun aamukahvit on keitetty jo ennen kahdeksaa. Kelasin mielessäni, onko sittenkin vielä sunnuntai, vai pitäisikö minunkin olla jossakin muualla..? Kävi ilmi, että kaikki vakituiset työtoverini olivat joko koulutuksessa, lomalla tai tulossa yhdeksään. Löysin lopulta pari sijaista työhuoneistaan valmistautumassa päivään. Oudon hiljaista oli.Tässä yritin kerran kuvata pöydälle varissutta tulppaanin siitepölyä / siemeniä, mitä lie ovat.


Viikko on lyhyt, kovin lyhyt siihen nähden, että huomenna pitää työpäivän jälkeen mennä ostamaan uusi pesukone ja keskiviikkona hoitaa ruokaostokset. Katselimme LG:n höyrypesukonetta, onko kenelläkään tietoa ja kokemusta niistä?

Kovasti tekee mieli ostaa nyt  kestävä ja hyvä. Entisenkin piti olla hyvä, ja kesti vain 4 vuotta eikä voi edes korjata. Kotivakuutus onneksi korvasi sen. Katselimme lauantaina Siemensin ja Mielen koneita, kun myyjä rupesi puhumaan tuosta LG:stä. En tiedä, onko höyrypesu vaatteille jotakin uutta, mikä on yleistymässä. Kannattaako sellaista hankkia?


4 kommenttia:

 1. Pesukoneasiaan en osaa sanoa mitään.
  Vaaleihin sanoin jo heti eilen illalla jotain ja huokaisin, että mitähän tästä nyt tulee.
  Kääntyykö pää ja muuttuvatko lupaukset ?

  VastaaPoista
 2. Olipas mielenkiintoiset tosissaan ja onneks persut ei nyt pääministeriksi asti noussut. Pesukoneista en osaa sanoa muutakun että ydinfysiikkaa ja hajoo kuiteski. Mulla kesti kolme vuotta ja viime vuonna piti ostaa uus. Ne on nykyään tehty hajoamaan lyhyessä ajassa joten ihan sama mitä ostat. Mä ostin suoravetomoottorilla ja sen verran voin sanoa että on ihanan hiljainen verrattuna ns. normaaliin.

  VastaaPoista
 3. Katriina, käväise kammarissa! Siellä on sulle ylläri! http://ilonankammari.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Arleena, kyllä vaalitulos on antanut paljon keskustelunaihetta kahvipöydän ääressä työpaikalla, mikä on ollut kivaa. Vaihteeksi uusia aiheita;)

  Henrietta, nyt tilattiin meillekin tuo suoravetomoottori ja höyrykone myös. Herran haltuun se jää näitten koneittein kanssa. Saa sitten nähdä.

  Ilona H, kiitokset ylläristä! Haaste on aika houkutteleva, ainakin sinä olit kertonut kivoja asioita.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...