perjantai 10. joulukuuta 2010

Pikkujouluun varustautumista


Saatiin Vilman kanssa Nelliltä ja Iinalta haaste kerätä jonkun nettikaupan valikoimasta pikkujouluasu. No mehän lähdettiin heti ulkomaille ja katsastettiin The Posh Puppy Boutiquen valikoimat. Voi hurja! Kyllä siinä suomalainen tyttökoirakin sai puistatuksia katsoessaan, miten  ison veden takana lajitovereita vaatetetaan.

Me päätettiin pitää pää kylmänä ja tassut maassa ja valita ainakin pikkujoululakki, tai  no ei ehkä sitäkään, vaan tuo karkkiautomaatti ehdottomasti! Mami kyllä pukisi Vilmalle myös kivoja punaisia villapaitoja. Mutta siis Vilma itse ottaisi pikkujouluihin mukaan ruoka-automaatin. Eväitä ei jätetä!

 "Valitse jokin nettikauppa ja kokoa sen valikoimasta mieleisesi pikkujouluasu. Haasta tämän jälkeen neljä henkilöä tekemään sama."

Nyt kaikki ovat jo varmaan vastanneet, paitsi että komean Maurin vermeitä ei ole vielä nähty -haaste lähtee nyt!


Ei näitä kiitos!

8 kommenttia:

 1. Kaikkea sitä.. Karkkiautomaatti on varmasti mieluinen :) Kelpaisi mullekin, ehkä eri karkeilla kummiskin..

  eikka

  VastaaPoista
 2. Jokainen mäyräkoira ottaisi nappula-automaatin!

  VastaaPoista
 3. Mene ihmeessä jos mahdollisuus mutta toivottavasti on hyvä opettaja. Photarilla on hyvä mahdollisuus myös tehdä kuvista vain huonompia kuin oikeasti ovat jos käyttää mauttomia filttereitä. Perusopin jos sais ja sit voi vaikka osallistua amerikkalaisten bloggajien nettikursseille joita tuntuu olevan aika paljon. Siellä kotiäidit ovat kovia pitämään valokuvablogeja ja kursseja. Jos ostat photarin ota englanninkielinen niin saat netistä paljon hyviä vinkkejä joita voi olla vaikea tehdä jos on suomenkielinen ohjelma, tai ei vaikea mut turhaa aikaa kuluu kun mietiskelee mikä käsky on suomeksi.

  VastaaPoista
 4. Minä ajattelin, että olet pikkujoulutunnelmissa ja esittelet vaatetustasi. Kun avasin postauksen, niin tämä olikin koirien pikkujoulu.
  Koreita ovat, luulen että koirat ei tykkää. Siellä vähän meistä lännempänä kaikki tämäkin on mahdollista.

  VastaaPoista
 5. Siis oliko tämä vain lemmikeille tämä haaste, vai ihmisille myös?
  ;D

  VastaaPoista
 6. Eikka, tuollainen olisi kiva olohuoneen pöydällä telkkua katellessa, kunhan henkilökunta vain muistaisi täyttää sen ennen iltaa.

  Olli, siinähän se yksinäinen päivä äkkiä menisi, kun tyhjentäisi automaattia.

  Henrietta, edellisellä koneella mulla oli Photari2, mutta en oppinut käyttämään sitä itsekseni. Lainasin suomenkielistä opaskirjaakin, mutta ei sittenkään viitseliäisyys riittänyt. Kaksi kertaa olisin päässyt varapaikalta kurssille, eikä se silloin juuri sopinut. Noita sinun kuviesi kaltaisin teoksia ei pysty näillä ilmaisohjelmilla tekemään.

  Arleena, minun pikkujouluni kutistuivat kasaan, eli en mennyt ainoisiin kaksiin. Toivottavasti sinulla on tiedossa vielä juhlia:)

  Sooloilija, valitsepa kissoille pikkujouluasut!

  VastaaPoista
 7. Tuo sininen peruukki olisi kyllä jo aikamoinen näky xD ...lähinnä kuitenkin ehkä koiran kidutusta.

  VastaaPoista
 8. Sunan, säälittää ihan tuonkin pikkokoiran ilme!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...