torstai 28. lokakuuta 2010

Jotakin muuta sadepäivään


Tästä päivästä ei tule valoisaa sitten millään.  Vielä puoli kymmeneltä piti aamukahvilla olla sekä kattovalo että kirkasvalo päällä. Eikä nyt näytä sen kummemmalta.

Onneksi täksi päiväksi on tiedossa jotakin tavallisesta poikkeavaa. Menen iltapäivällä ilmaiseen meikkiopastukseen kerättyäni kymmenen leimaa eräästä liikkestä. Pari vuotta sitten kävin edellisen kerran ja sain uusia vinkkejä muun muassa meikkipohjan keveydestä ja rajausten tekemisestä. Kummasti sitä vaan jää kiinni vanhoihin tapoihinsa, jos ei saa välillä jonkun toisen mielipidettä ja näkemystä. Minulla kun ei ole tytärtä, joka sanoisi suorat sanat. Olen kuitenkin aina parannellut naamaani joka päivä, ja nyt vasta pari vuotta sallinut itselleni olla naturellina  kotona.

Kuinka sopivasti sattuukaan sitten tänään olemaan yhteinen teatteri-ilta kolmen ystävän kanssa! Menemme katsomaan My Fair Ladya, jota on kovasti kehuttu. Sen vanhan elokuvan olen nähnyt moneen kertaan ja nauttinut siitä aina yhtä paljon. Tästä illasta tulee varmasti yhtä antoisa -ja vaihtellua ainaiseen telkkarinkatseluun.

Muu kotiväki viettää lokakuista päivää sikeästi lonkkaa vetäen.

Tämän kuvan poikani lähetti koirastaan puhelimella. 14 kommenttia:

 1. Ja meilläkin kissat vaan nukkuu, kumpikin omassa sohvan reunassa. Niin makeat unet näyttää olevan.

  Hauskaa iltaa teatterin merkeissä, mukava mennä hyvin meikattuna ;D

  Kotona olen aina ilman meikkiä ja käyn lähikaupassakin ilman, mutta muutenhan tuota on pakko laittaa kun olen sellaisessa työssäkin.. Koen nykyään meikkaamisen pakkona, ja olen todellakin kangistunut kaikkiin vanhoihin kaavoihin. Huulipunaa pidän tärkeimpänä meikkinäni. ;D

  VastaaPoista
 2. Sooloilija, ensimmäistä kertaa elämässäni olen minäkin alkanut pitää meikkausta töihin tai kaupungille lähtiessä työläänä. Rillit päässä en laita usein silmiin muuta kuin valokynää silmäpussien alle ja huulipuna hoitaa lopun ilmeen virkistyksen. Töissä lisään vähitellen silmiinkin väriä. Sullahan on hyvät omat värit, minä vaaleana tarvitsen vähän terästystä:)

  VastaaPoista
 3. Kuinka nuo koirat osaavatkin olla aina niin suloisia..

  Tuli paha ollo, kun kluin tänään hesarista, kuinka joku mies riidan keskellä, oli heittänyt kaksi irlanninsetteriä parvekkeelta alas,,,

  Minunkin pitäsi päästä joskus meikkineuvontaan.
  nykyään laitan vain ripsiväriä ja piirtelen kulmia =)

  VastaaPoista
 4. Kauppaan ei tarvitse, mutta kyllä sitä muuten tulee jotain aina sutaistua silmäkulmiin.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kynttiläkuva ja söpö koiruli.
  Minäkään en jaksa tussutella meikkejä enää kuin töihin ja juhliin. Aika vaikea on saada ripsiväriä laitettua silmälasit päässä ja ilman ei näe mitään, niinpä naama saa vain silauksen puuteria, huulipunaa ja olemattomiin kulmakarvoihin väriä:)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa teatteri-iltaa. Vaikka tähän aikaan on mahdollisesti jo kotiuduttu

  VastaaPoista
 7. Rakastuin tulevaan vaimooni joskus 60-luvun alussa hänen luonnollisuutensa takia. Ei mitään meikkiä, vain l´abaranttia tuoksulisänä.
  Ihailen kyllä hyvin meikattuja leidejä, mutta oma vaimoni on kauneimmillaan omana luonnollisena itsenään. Vielä nytkin. Minulle hän on yhä se kaksikymppinen luonnon ihme!

  Iisi

  VastaaPoista
 8. Itse kirosin eilen kanssa kun oli niin pimeetä.Oli koko talo täydessä valaistuksessa ja silti tuntu tosi synkältä, ahistavaa.
  Itse en käytä meikkiä ja varsinkin näin talven tulle siinä ei edes pysyisi mikään. Talvisin naamavärkki muuttuu hilseileväksi tikkurilan värikartaksi ja kaikki mämmät kerääntyisivät vaan kuivien läikkien ympärille ja korostaisivat tikkurilan värikartan värejä:)
  MUTTA ekaan kertaa otin nyt kestovärjäyksen ripsiini ja voih mitkä räpsyt...pieni juttu mutta teki iloiseksi.
  Toivottavasti oli hyvä teatterikipale.

  VastaaPoista
 9. Hanne, se koirauutinen oli aivan kamala! Olisikohan se nuori mies kiivastuksissaan voinut heittää lapsensakin parvekkeelta, jos niitä olisi ollut jaloissa?

  Lepis, pienestä kohtentelusta tulee itselle hyvä mieli. Pieni meikkaus on ihan samaa kuin pukeutuminenkin, rakentelua ja viestintää. Lenkillä haluankin olla näkymätön, kaupungilla ja töissä en.

  Manteli, jos ei näe lähelle ilman silmälaseja, on kyllä silmämeikin kanssa vaikeuksissa;) Silloin on parasta keskittyä siihen, mihin voi. Kulmakarvat antavat kummasti ryhtiä koko naamalle.

  Arleena, teatteri-ilta oli hyvin onnistunut! My Fair Lady oli tehty kivasti ja laulajia kuunteli oikeasti mielikseen. Varsinkin Elizan ääni oli kaunis. Puvustus oli taas kerran upeaa.

  Iisi, olet ihanan romanttinen mies! Ja pilkettä löytyy varmasti muutenkin. Toivottavasti vaimo tietää mielipiteesi:)

  Henrietta, kestovärjäys on helppo konsti saada kohennusta talvinaamaan. Tein itsekin pari iltaa sitten kulmien värjäyksen harmaanruskealla ja laitoin vähän mustaa ripsiin. Kyllä kannatti.

  VastaaPoista
 10. Jotenkin itsekin huomaa tippuvansa näinä päivinä jonkinlaiseen pehmeään hämärään.. Ikäänkuin aika pysähtyisi. Toisaalta tykkään siitä, ei ole pakko olla iltaisin menossa, vaan voi oikeesti vaan 'olla'.

  Toisaalta pitäis kyllä keksiä jotakin piristävää omaan ulkonäköönsä, ettei keväällä herää valoon taas ihan pöllähtäneenä (ja sen näköisenä:))

  VastaaPoista
 11. Tämä lokakuun loppu/marraskuu on todella pimeää aikaa. Ulkona on sumuista, pilvistä ja muutenkin pimeää, eikä ole lunta joka toisi valoa.

  Minullakin on ollut kirkasvalolamppu taas käytössä. Kummasti se tuntuu piristävän, mutta sitten on kyllä niitä päiviä kun ei millään vain tunnu saavan itseään liikkeelle.. :)

  VastaaPoista
 12. No sinulla oli eilen oikein hemmottelupäivä. Kiva että teatteri-ilta oli onnistunut, hyvä elämys antaa pitkäksi aikaa virettä.

  Viime viikolla en jaksanut loppuviikosta edes meikata töihin, se oli varmaan ensimmäinen kerta. Vaan mahtoikohan kukaan edes huomata mitään eroa, en kysynyt.

  Hyvää viikkoa, toivotaan auringon pilkistelevän välillä.

  VastaaPoista
 13. Samaa väsymystä täälläkin, aamuisin ei meinaa päästä ylös! Mutta kellojen siirto vähän auttaa - tai ainakin auttoi :)

  VastaaPoista
 14. Kati, talvella on sopivan hämärää, että naama näyttää aina hyvältä;)

  Marika, kirkasvalolamppua pitäisi jaksaa tuijottaa puoli tuntia. Mulla tahtoo riittää aikaa vain varttiin aamulla.

  Meri, jos tulee tilaisuus mennä katsomaan tuo My Fair Lady, suosittelen lämpimästi. Kolme tuntia meni että humahti.

  Nelle, kellon siirto oli ihme juttu. Sunnuntai tuntui monta tuntia pitemmältä kuin tavallisesti:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...