keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Hyvä huulipuna, parempi mieli

Tämä herttainen ikkuna oli Gardan kaupungissa.

Kyllä nyt kelpaa avata illalla ikkuna, kun sieltä tulee raikasta viisitoista-asteista tai viileämpää ilmaa. Siitä osaa oikein iloita kuuman kesän jälkeen.  Ja päivällä töissä on samasta syystä kiva pitää välillä ikkunaa auki, sen mitä liikenteen melulta viitsii. Tietenkin siitä menee ilmastointi sekaisin, mutta parempaa tulee kyllä tilalle. 

Syysilmasta ja -auringosta ilahtuneena viitsin kerrankin töitten jälkeen poiketa kaupungilla. Kun olen hyvällä tuulella tai vähissä rahoissa, tekee mieli ostaa uusi huulipuna. Tällä kertaa halusin jotakin kunnolla punaista, ei mitään ohutta, vaan kunnon runsaspigmenttistä punaista. Jos joskus vaikka tarvitaan.

Diorin Iconic Red oli juuri sitä, mitä halusin. Upea väri, vaikka olisivat olleet varmaan muutkin, mutta eihän niitä voi kokeilla useita peräkkäin. 

Käytän sitä nyt täällä kotona. Toivottavasti tulee muitakin tilaisuuksia, ja jos ei tule, käytän vaikka koiraa ulkoiluttaessa. Eipä olisi ensimmäinen kerta.


4 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen huikea väri!

  Loistava syysykäys :)

  VastaaPoista
 2. Herkkuväri huulipunassasi, minäkin pidän aika punaisista väreistä, mieluusti matasta ja ei saa olla mitään kimalluksia, koska suuni on jo muutenkin suuri:D

  VastaaPoista
 3. Huulipunan osto on NIIN sinua :) Upea väri, eikös sulla aiemmat ole huomattavasti hillitympiä?

  Tuo on jännä, että kun on hyvällä tuulella tai vähissä rahoissa, tekee mieli ostaa jotain. Usein jätän ostamatta, mutta shoppailu on silloin mukavaa silloinkin. Eilen ostin ensi vuodelle allakan, sai ruveta suunnittelemaan elämää kohti kesää. Talvesta onkin tulossa huippuhyvä, päätin niin :)

  eikka

  VastaaPoista
 4. Lepis, tuo väri huutaa huulilla kuin paloauto, joten se sopii muuten yksinkertaisiin väreihin ja olemukseen; mustavalkoiseen Coco Chanelin tapaan;D

  Manteli, nythän suuri ja persoonallinen suu on hyvä asia. Sitä voi värittää huulipunalla.

  Eikka, shoppailu tekee tosiaan hyvää välillä, eikä tarvitse ostaa sohvaa, joku pienikin riittää. Tai edes katselu.
  Ensi talvesta TULEE hyvä.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...