keskiviikko 18. elokuuta 2010

Tuoksuja ja tunteita


Aamulla on kiva valita tuoksu päivän, asun ja mielialan mukaan. Aurinkoiseen  ja kuumaan kesäpäivään kaipaa erilaista kuin sateiseen syksyyn tai talvipakkaseen. Töihin ei järki-ihminen yleensä kai laittaisi mitään, mutta juuri siinä heittää sitten tyhjää.

Viime kesän tuoksu oli Versacen Versone, ihanan raikas ja pirskahteleva sekä sopivan särmikäs. Sitä edellisinä kesinä olen käyttänyt Dolce ja Gabbanan Light Blueta ja  Oscar de la Rentan kesätuoksuja. Hellettä helpottamaan olen tuoksutellut Blu Mediterraneon Mirta di Panareaa. 

Tänä kesänä haistelin ja etsin, mutten oikein keksinyt sopivaa. Alennusmyynnistä ostin sitten Diorin Addict2:ta, joka on kevyen naisellinen ja hiukan ohut, toisin kuin minä. Sitten mies toi matkoiltaan tuota Acqua di Gioiaa ja siinäpä oli kesätuoksu minun makuuni: raikas, merellinen tuulahdus, mutta sopivasti naisellista ja houkuttelevaa sykettä. Tosin se tuoksuu vain kevyesti, vaikka suihkuttelen aamulla ihan reippaasti.
 
Kylkiäisenä oli kaupasta annettu kaksi kokeilupulloa miesten Acqua di Gio:a. Mies on nyt töihin lähtiessään käyttänyt sitä ja minä olen kuolannut ihanan tuoksun perässä. Se on suorastaan pökerryttävän hurmaava ja raikas! -Siis meidän mies...


Niin ja ne tunteet. Tekee vaan mieli kiroilla koko ajan!


15 kommenttia:

  1. Tuota samaa tuoksua olen minäkin Stokkalla tuoksutellut, miellyttää, mutten ole ostanut kuitenkaan.

    Siis tekisi mieli kiroilla, vaikka mieskin tuoksuu niin hyvälle ?!

    VastaaPoista
  2. Ne on ne työasiat, kun luin lomaviikon aikana tulleita sähköposteja. Miksen voisi vaan lomailla:)

    VastaaPoista
  3. Oho, noista tuoksuhen hersyvistä kuvauksista ei olisi arvannut tunteiden laatua ollenkaan.
    Mitä tekisi mieli kiroilla?
    Meri

    VastaaPoista
  4. Tämä tuoksuva postaus loppui varsin virkistävästi! Minähän en tuoksuja käytä, olen niille yliherkkä, mutta kiroileminen kiinnostaa. Eli kysyn samaa kuin Meri: mikä nyt mättää?

    VastaaPoista
  5. Olisi pitänyt lukea ylempänä oleva vastauksesi ennen kuin painoin lähetä-nappulaa. Eihän sun tarkempaa selkoa tarvitse meileistäsi tehdä, uskon, että työposteissa on riittävästi kiroilemisen aihetta. :)

    VastaaPoista
  6. Minulla on yksi ystävä joka on myös noin vahva tuoksuihminen kuin sinäkin tunnut olevan! Hän tosiaan muistaakin ihmiset tuoksujen avulla!
    Kyllä minäkin tuoksuista pidän ja ymmärrän oikein hyvin tuon aamuvalinna. Ikävä kyllä, työpaikkani on kokonaan tuoksuvapaa työkavereiden allergioiden vuoksi, joten tuoksutelu liitttyy minulla nykyään enemmä vapaa-aikaan ja erityisempiin hetkiin!

    Olisin voinut yhtyä aiemmin tänään tuohon sinun kiroiluusi, työasiat kun minullakin ovat vähän liikaa pinnalla olleet!Nykyllä kiroilun tarve on mennyt jo ohi, kaipa pitkä lenkki koirien kanssa vei ärtymyksen mukanaan...

    VastaaPoista
  7. Tuoksut täälläkin virkistävät mieltä ja vaihtuvat mielialan ja säätilan mukaan.
    Kiroilut nykyään yritän kääntää poispäin itsestäni, jotta en vaipuisi vaan arkeani kiroamaan. PahaPapukaijani yrittää juputtaa olkapäälläni kaikkea tylsää ja rumaa, johon en ollenkaan haluaisi uskoa. Kaiken sen ruman yritän kääntää pois. Toivottavasti onnistun. Onnistu sinäkin!

    VastaaPoista
  8. Melkein tuoksui tänne asti, analysoit tuoksut niin mukavasti

    VastaaPoista
  9. Oscar de la rentan violettia ollaan täälläkin suihkuteltu. Hajuvesiä on tullut hamstrattua ja nyt ruppeaakin tulemaan kiire, että ehtii käyttämään kaikki ennenkuin menevät vanhaksi. :D Ei olisi ikinä pitänyt keksiä ulkomaisia kosmetiikkanettikauppoja! :D


    -Iina

    VastaaPoista
  10. Hah, olipas yllättävä lopetus! Ihania tuoksuja ja huumaava mies, silti kiroiluttaa. Noh, johan työposteille pitääkin kiroilla, oikein olan takaa. ja hiukan purnata ja sättiäkin päälle. Rynnätä johdon huoneeseen kesken kokouksen ja manata kaikki maan alle jne jne ;-)

    Työ työnä, muu elämä tärkeämpää =D

    -eikka

    VastaaPoista
  11. Ihana postaus. :) Hymyaamun hymyilevä jatko. Ihanaa ja kepeäntuoksuista päivää sinnekin.

    VastaaPoista
  12. En kyllä voi mitenkään kuvitella sinua kiroilemassa ja outoa, että edes sellaista tekee mielesi. Noh, joskus tuntuu siltä. Kai kaikista. Täälläkin tapahtuu taas yhtä ja toista, joka osaksi kiroiluttaa ja osaksi hämmentää niin ettei tiedä miten reagoisi.
    Acqua di Gio on kyllä ihanan tuoksu. Se on juuri sellainen mitä jää helposti vähän kuolailemaan, kun mies menee siltä tuoksuen ohi.

    VastaaPoista
  13. Meri, siedän töissä yhä huonommin kaikkea turhaa kohkaamista, jota tehdään tekemisen vuoksi ja sitten unohdetaan ilman mitään positiivisia seurauksia. Sitä on sähköpostissa aina loman jälkeen enemmän tai vähemmän tiedossa. Ne kun lukee kerralla, saa välittömän v-skohtauksen. Osaan kyllä deletoida turhat, mutta pitäähän ne ensin lukea. Mappi Ö on jo valtava!

    Maiju, olen alkanut taas ärtyä asioista, mikä minustakin on ihan virkistävää. Auttaa, kun illan pimeydessä saa omassa mielessään luetella naama rypyssä kaikki tuntemansa kirosanat. Ja johan helpottaa!

    Maaretta, muistan monia tilanteita elämästäni tuoksujen avulla. Persikantuoksusta muistan viikon Etelä-Ranskassa 18-vuotiaana, kun ystäväni kanssa lähdimme metsästämään ihania miehiä maailmalta;)

    Rva Pioni, joku PahaPapukaija juputtaa olallani aina uusia kehittämisehdotuksia lukiessani. Riemastun varsinkin, kun joku ehdottaa sähköisen asioinnin lisäämistä.

    Arleena, ei ihme jos nämä raikkaat tuulahdukset leviävät, niin hyviä tuoksuja ne ovat!

    Iina, se violetti de la Renta oli ihanaa! Harmi, ettei enää ole tullut uusia. Olen joskus yrittänyt tilata ulkomaisista kosmetiikkakaupoista tuoksuja tai meikkejä, mutta juuri niistä ei ole lähetetty Britannian ulkopuolelle. Viimeksi yritin saada Shu Uemuran maineikasta ripsentaivuttajaa. Kameravälineitä ja elokuvia on kyllä lähetetty.

    Eikka, tähän ikään tietää, että tiettyjä juttuja ei kannata tehdä, ja jos muutenkin tehdään niukoilla resursseilla, ei kannata perustaa asiakasraatia laatimaan lisää vaatimuksia.Siitä mulla nousee höyry päästä välittömästi.
    -Mutta. ajattelen, että minähän olen täällä vain käymässä (kolmas vuosikymmen jo alulla) enkä aio noudattaa mitään...

    Nelle, tänään olikin ihana aurinkoinen aamu ja kuulaan kaunis päiväkin. Kävin pyörällä töissä.

    Missy E, en juuri ääneen kiroilekaan ja osaan aivan liian hyvin niellä kaikki muutkin tunteeni tarvittaessa. Siksihän käyn terapiassakin!

    VastaaPoista
  14. Ihanan asiantunteva ja kuvaileva postaus parfymeistä!

    Töissä käytän Eau De Toilette,Dior - Poison. Se on vaihdellut vuosien kuluessa. Tuon viimeisen putelin ostin Malagan lentokenttämyymälästä ja nytpä en ole onnistunut löytämään sitä kotimaasta, harmi. Juhlavampi tuoksu Cinema YSL:n ihanainen. Miniatyyripakkauksista voi kokeilla erilaisia tuoksuja, tykkään.

    Muistan nuornanaisna ihastuneeni Opium-parfyymiin ja käytin sitä muutamia vuosia. Sitten se alkoi suorastaan äklöttää. Ja etenkin sen jälkeen kun työnkierrossa eräällä osastolla eräs törkessä sotamaalauksessa oleva vanha naakka (anteeksi) käytti töissä tuota huumaavaa tuoksua. Tuntui, että tuoksu tuli häväistyksi.

    VastaaPoista
  15. Rita, taidat olla samanlainen intohimoinen tuoksunkäyttäjä kuin minäkin:) Meillä on vain aika erilainen maku, juuri nuo lempparisi ovat mulle liian eksoottisia.

    Kaikkien aikojen supersuosikkini ovat olleet Molyneuxin Fête, jota ei enää saa, Sisleyn Eau de Soir, joka on minulle liian kallista sekä Chanelin Coco Mademoiselle.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...