sunnuntai 1. elokuuta 2010

Kunnon jysärit


Viime yönä järjestettiin Jyväsjärvellä iso ilotulitus rallien 60-vuotisuuden kunniaksi. Ja aikamoinen tykitys olikin, ruutia ammuttiin taivaalle tauotta puolen tunnin ajan ja sellaisella intensiteetillä, ettei moista kuulemma Suomessa ole ennen nähty.


Onneksi ystävät houkuttelivat mukaan, muuten tuskin olisi tullut lähdettyä. Joka paikka oli täynnä väkeä, niin kävellen kuin autoillakin. Niin paljon ihmisiä olen harvoin kotikaupungissani nähnyt, mutta enpä yleensä yöaikaan olekaan liikkeellä.


Otin tasku-canonillani videonpätkiä, joita sitten yhdistelin. Oli muuten enimmäinen kerta, ja sen huomaa. Laatua ja kokoa piti vähentää, että sai ladattua tänne, mutta kyllä siitä selvää saa.  Muut tämän varmaan jo osaavatkin, mutta siinä opetellessani leikkaamisen alkeita olin varsin ylpeä itsestäni. Kokeilin jopa musiikin liittämistä siihen, mutta Lenny Kravitz sai koko homman tökkimään. Lopputulos näyttää siis viime sodan aikaiselta, mutta jos kiinnostaa, löytyy tuubista  hyviä videoita samasta tapahtumasta. Kannattaa katsoa saman tekijän kaikki kuusi pätkää.7 kommenttia:

 1. Olipa mahtavia "valopommeja", kukkia ja sydämen muotoisiakin.

  VastaaPoista
 2. Olipa hieno ilotulitus. Video oli minun silmilläni katsottuna oikein hyvä.

  VastaaPoista
 3. Sangen priha oli sekä tulitus että kuvaus. Kiitos siitä, että jaoit sen minullekin.

  Iisi

  VastaaPoista
 4. Manteli, nuo sydämenmuotoiset olivat yllättäviä ja kivoja raketteja. Ei taida ihan joka uusivuosi niitä näkyäkään.

  Arleena, jo tuossa videolla näkyy aika monta räjähdystä, ja siinä oli kuitenkin vain kymmenesosa puolen tunnin showsta.

  Iisi, paikan päällä olin yllättynyt, miten vaikuttavalta tuo ilotulitus tuntui. Ääni ihan konkreettisesti jysähti myös rintaan.

  VastaaPoista
 5. Olen tässä lomaillut kolme viikkoa ja sateisen päivän ajankuluksi selailen tuttuja blogeja läpi. Olet vaihtanut blogin ulkonäköä ja tämä on omasta mielestäni todella hyvännäköinen! Kuvat tulevat hyvin esiin, kun tausta on tumma.

  Mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Aikku! Kummasti se piristää, kun saa uusittua edes blogia;) Se uusi muokkaustyökalu on kiva.

  VastaaPoista
 7. Olipa hieno esitys, kiitos!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...