torstai 1. heinäkuuta 2010

Yö piknikillä


Kevyetkin työpäivät tupaavat imemään mehut meikäläisestä niin perusteellisesti, ettei edes tunnin palautumispäikkäreiden jälkeen saa tehtyä mitään niistä pikkuhommista, joita pitäisi. Muutama ompelujuttu on odottanut keittiössä jo viikkoja. Ulkokasvien kastelua en muista ollenkaan, enkä oikeastaan sisäkasvien sen enempää.

Huominenkaan ei liikoja rasita, siksi kai heinäkuu onkin lempikuukauteni töissä. Ihmiset ovat tavallistakin rennompia eikä kukaan viitsi pingottaa, kun on lomakausi menossa. Kaikkein vähiten minä. 

Sitten on taas viikko lomaa!


Kuvat olen kierrättänyt Picnikin kautta ja saanut niihin vähän uutta ilmettä. Vilma viettää siinä laatujuhannusta yöaikaan.


P.S. Kun sen  sanoiksi pistin, sain itseni tarttumaan toimeen ja leventämään yhdet housut ja lyhentämään toiset. Ei siihen kauan mennyt, paitsi aloittamiseen.

8 kommenttia:

 1. Niinpä. Heinäkuu on heinäkuu, hiostavaa ja kuumaa, lomaksi luotu. Kämppä on kuin lähtevä laiva ja piha kasvaa rikkaruohoa. Äsken tuli taas vettä, ei sinne voi mennä kyykistelemään ;-)

  Ihanan tunnelmalliset kuvat, juhannusyön taikaa :)

  eikka

  VastaaPoista
 2. Oi mitä idylliä tuossa maisemakuvassa!

  Ja Vilma nauttii mukanaolosta.

  VastaaPoista
 3. Eikka, tuli vettä juuri silloinkin, kun olisin lähtenyt ulos. Samoin aamulla, ettei päässyt (tarvinnut) mennä pyörällä töihin.

  Rita, vastarannalla on aina useita kokkoja. Se näyttää oikeastikin idylliseltä ja kauhean mittumaarilta!

  VastaaPoista
 4. On tunnelmallinen piknik-ilta, taivaan punerrus on kuin iso kokko.

  VastaaPoista
 5. Suomen kesäilloissa on sitä jotain. Heinäkuussa olin mielelläni minäkin töissä, kukaan ei jaksanut olla "vaivaksi" joko juuri lomalta tulleena tai lomalle lähtevänä

  VastaaPoista
 6. Arleena, taivaan punerrus on tässä keinotekoisesti lisätty, mutta se näytti minusta niin kivalta:)

  Heljä, parasta 'kesätöissä' on se, että kukaan työtovereistakaan ei nipota eikä ota niin tosissaan. Meillä olisi Suomessa varaa joskus löysätä enemmänkin.

  VastaaPoista
 7. Heinäkuu on omankin kokemuksen mukaan parasta työaikaa. Harmillisen usein vaan pääsee nykyisin töissä silloin olemaan.
  Töissä kun leppoisan ilmapiirin lisäksi on usein parempi ilmastointi ;)

  VastaaPoista
 8. Helle väsyttää ja sade rajoittaa..
  Tuleneeko intiaanikesä? Sitähän ne silloin kovilla pakkasilla ennusti :-0 Paras ottaa viltti ja kirja, ja mennä omenapuun alle :-)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...