perjantai 11. kesäkuuta 2010

Vilma kanalassa


Toin Vilmalle kauppareissulta pari uutta vinkulelua, vähän niin kuin hyvitykseksi, kun lenkit ovat niin lyhyitä. Nyt vielä alkoi sataa, joten ulkoilut jäävät muutenkin vähiin. Kaikki entiset lelut on tapettu perusteellisesti ja kaivettu täytteet pois ajat sitten.


Tämä kana on tosi mieleinen ja onkin saanut sen mukaista kyytiä koko päivän. Unohtuu kyllä kaikki koirakouluopit, kun hauva kantaa hampaissaan lelua ja ojentaa sitä, että heitä nyt.


Häijy ilme ja pahat mielessä, kanaparalla ei ole toivoakaan.

10 kommenttia:

 1. Mutta kukapa voisi vastustaa Vilman kauniita silmiä ;) Jännä, miten koirat reagoivat noihin leluihin - vaikka heittäisit satamiljoonaa kertaa peräkkäin sen saman lelun haettavaksi, niin koira sen hakee - aina. Väistämättä tulee mieleen kissa ja kissan käytös, tuskin viitsisi viiksiään väräyttää siihen suuntaan!

  VastaaPoista
 2. Elisa, se sun juttu kerran kissan ja koiran eroista oli hykerryttävä. Asia on varmaan juuri niin!

  VastaaPoista
 3. Elämä on välillä niin yksinkertaisen hauskaa koiraperheessä. Heitetään lelua ja puhutaan koiraaaaa! Vuh Vilmalle!

  VastaaPoista
 4. Vilma viihtyy :-)

  Mitä koirakoulussa sanotaan lelun heittämisestä sitten?

  eikka

  VastaaPoista
 5. Uudet lelut on kivoja! Erittäin hyvä hyvitys. Paljon parempi kuin esimerkiksi makupala. Koirien kanssa on kyllä hauska leikkiä. On niin mukava nähdä kun toinen jaksaa olla ihan tohkeissaan esineen heittämisestä kerta toisensa jälkeen. Ja se Vilman "hyökkäily" lelun kimppuun on jotain todella lutuista.

  VastaaPoista
 6. Nämä Vilma-postaukset on aina hauskoja.

  Arvaappa mitä meidän Selma-kisu kantaa hampaissaan usein? Crockseja! Niihin on mukava upottaa pienet terävät hampaat. Onneksi meillä kaikki kys. popot on feikkejä.

  VastaaPoista
 7. Rva Pioni, onneksi meilläkin on koira, minulta jäisivät muuten leikit vähiin:)

  Eikka, Pentukirjassa sanotaan, että kaiken tekemisen pitäisi lähteä isännän eikä koiran aloitteesta. No ei voi mitään, meillä koira pyytää ulos, pyytää ruokaa ja pyytää leikkimään.

  Missy E, tuo kana on ollut mieleinen retuutettava, ehkä tarpeeksi isokin. Kestosta ei ole tietoa, jotain osia löytyi jo tänään lattialta.

  Sooloilija, feikkicrockseja meilläkin onneksi on, kahdet on nimittäin syöty. Nyt Vilma on kyllä jo jättänyt kengät rauhaan, mutta omissa crockseissani on kantapäät syöty.

  VastaaPoista
 8. Kyllä riemu on aistittavissa kuvien välityksellä! :) Meillä on vähän niinpäin, etteivät lateksiset lelut meinaa pysyä koossa. :D

  Oletko huomannut niitä täytteettömiä Skinneezz-pehmoleluja. Ovat kuulemma omiaan koirille, jotka tykkäävät suolistaa pehmolelujaan. :) Nelli on mielestäni tykännyt niistä enemmän kuin tavallisista.

  VastaaPoista
 9. Kanan ilme näyttää kumman rauahllisen euforiselta - ehkä se on shokin aiheuttamaa valheellista hyvänolon tunnetta...
  ;)

  VastaaPoista
 10. Uuvana, hyvä tulkinta;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...