keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Puoliviikkoinen

Kaksi päivää töissä oli oikein piristävää, varsinkin kun sain kammettua itseni pyörällä eilen matkaan. Viileähkö auringonpaiste oli juuri sopivaa puolen tunnin matkalle. On aika ylellistä kokea käyvänsä töissä vain omaksi ilokseen. Sallittakoon se vanhalle rouvalle, joka on intohimoisella suhtautumisellaan kuluttanut itsensä jo vuosia sitten aika loppuun siellä.

Mutta miksi vaihtaa työtä, josta pitää ja joka on niin hyvin vastannut taitoja ja kehittymistarpeita. Opittavaa riittää vielä kymmeneksi vuodeksi ja toisaalta voi myös jatkuvasti iloita osaamisestaan. Tällaisessa osa-aikatyössä se varmasti onnistuukin.

Nyt on kuitenkin loppuviikko vapaata ja edessä juhannusreissu  pohjoiseen vanhempien ja sisarusten perheitten kanssa mökille. Siitä minulla on joka vuosi vähän huono omatunto, että omat lapsemme viettävät nykyisin juhannusta omissa porukoissaan, kun äiti tahtoo mennä aina lapsuudenperheensä luo. Toisaalta meillä ei ole omaa mökkiäkään, jossa aitoon tunnelmaan pääsisi. Poikien ollessa pieniä vietimme ainakin kymmenen juhannusta Savossa miehen kotona.

No, kohta olen pakannut kassit valmiiksi, aivan liikaa kuten aina, Vilma kiinnitetään takapenkille omiin turvavöihinsä ja suunnataan nokka Ouluun.


Riemukasta, lämmintä ja sopivan tuulista juhannusta!

10 kommenttia:

 1. Täälläkin lähdetään reissuun, mutta vasta huomenna. Eikös olekin ihanaa, ylellistä, kun voi pakata niin paljon tavaraa kun auto vetää. Niin minäkin teen, aina on liikaa, mutta mitäs tuosta.Otan jopa oman, anatomisen tyynyn mukaani.
  Ennen, kun lapset olivat vielä mukana, oli auto täynnä kaiken maailman kalastusjuttuja kumiveneestä alkaen, huh!
  Oikein nautinnollista keskikesän juhlaa Sinulle ja seurueellesi!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, koko Suomi reissaa ja lomailee. Tekee juhannustaikoja, ui järvissä...nauttii suvesta. Juhannus on paras juhla.

  No, itse en reissaa. Töissä melkein joka päivä, mutta aina välillä pääsee karkaamaan vesille.

  Hauskaa lomareissua : )

  VastaaPoista
 3. Turvallista matkaa ja riemullista juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Aurinkoa ja leppeää juhannusta.

  VastaaPoista
 5. Sukujuhannusta minäkin vietän vanhempieni, siskon ja tätien kanssa!
  Onneksi lapset tulevat juhannuksen jälkeen ja uorempi poika vaimonsa kanssa viipyy täällä elokuuhun.
  Oikein rentoa juhannusta suvimaisemiisi!

  VastaaPoista
 6. Hyvää juhannusta!
  Ja onnittelut! Voititte Nellin synttäriarvonnassa palkinnon! Laitatko minulle yhteystietosi sähköpostiin: meandmayrakoira@gmail.com niin saan paketin postiin! :)

  - Nelli ja Iina

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti toive on toteutunut..sadetta sopivasti, aurinkoa alati, tuulta tyynesti :-)
  Mittumaaria!

  VastaaPoista
 8. Juhannus meni, arki on alkanut, lomailun jatkuessa. Hauskaa lomailua!

  VastaaPoista
 9. KIITOS teille ihanista toivotuksista! Juhannusreissu sujui yli odotusten ja mukavaa oli, toivottavasti teilläkin. Työelämä kiskaisi nyt niin mukaansa, ettei juuri päivitystä ole tullut ajateltua.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...