keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Tilaus sisässä

 
 Kerran viikossa on minullakin niin tiivis ohjelma, etten ehdi blogia kunnolla päivittää. Viikon ainoasta harrastuksesta kotiutuessa on ihana katsoa Miss Marple tallennuksesta ja melkein perään vielä Greyn anatomia. Käyn uuden oppimisesta kuitenkin niin ylikierroksilla, etten jaksa keskittyä kumpaankaan.

Nyt ehdin siinä välissä selata kuumeisesti nettikauppoja, löytyisikö sieltä sopivaa linssiä kameraan. Kysyin kurssin opettajalta, mitä mieltä hän on yhdestä, jota olen harkinnut, ja hänellä sattui olemaan kädessä kamerassaan juuri se lasi. Eiku tilaamaan.

Tulee toivottavasti pian.


9 kommenttia:

 1. Ihanan tarkka kuva. Minkälaisen linssin tilasit?
  Meri

  VastaaPoista
 2. Minäkin heti kiinnostuin sun linssistä? Kerro heti ; )

  VastaaPoista
 3. Meri ja Taru, tilasin sellaisen lyhyen, teräviä kuvia ottavan ja hyvin valovoimaisen Nikonin 50mm f/1.4D AF Nikkor-linssin.

  VastaaPoista
 4. Minäkin heti kieli pitkällä tänne 'kuulostelemaan' millaisen tilasit..
  Itse sain itseltäni joululahjaksi aikas samantyyppisen linssin, tosin canoniin. En tiedä onko noissa nikonin/canonin merkinnöissä eroja? Olen tykännyt siitä kuin hullu puurosta ♥

  VastaaPoista
 5. haluaisin sanoa että like, niinkuin facebookissa, mutta sanon nyt sitten näin että hyvä juttu! :)

  VastaaPoista
 6. Elisa, kiva kuulla, että sullakin on hyviä kokemuksia. Melukylän Krisu oli myös hommannut jonkun vastaavan jouluksi. Mulla on ollut vain se kameran mukana tullut 18-135mm linssi.

  Nelle, arvaa olenko yrittänyt saada istutettua sellaista systeemiä tuohon alalaitaan, mutta se ei tottele minua!

  VastaaPoista
 7. Hei Katriina. Laitoin sinulle pienen haasteen blogiini, jos sattuisit ehtimään ja haluamaan vastata. Mutta ei paineita :)

  VastaaPoista
 8. Ruska, kerran olen vastannut yhteen haasteeseen ja se on juuri tämä. Tuolla alempana 25.1. on neljännen kansion neljäs kuva:)

  VastaaPoista
 9. No niinpä olikin. Se oli just se mielettömän ihana piirros, jota pitkään ihailin :D Muuten, siitä piirroksesta saisi vaikka hienon taulun salin seinälle :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...