perjantai 1. tammikuuta 2010

Vuoden ensimmäinen


Kuusta tuli epätarkka, mutta valoilmiö sen yläpuolella valottui oikein.

Miksi kello on aina näin paljon? Miksi taulut ovat vinossa? Miksi tukka lätsähtää? Mistä tätä läskiä oikein tulee?
Elämä on täynnä mysteereitä, mutta ei niistä sen enempää. Vuosi on vaihtunut ja viikonloppu on vasta edessä. Rejoice!

Meillä oli kiva vuodenvaihde. Ystävien tapaaminen oli yhtä mukavaa kuin aina ennenkin, kuplajuomaa oli sopivasti ja ruoka oli onnistunutta.Tätä salaattia aion tehdä jatkossakin! Kun yhdistää uunissa paahdetun parmankinkun, paahdetut kirsikkatomaatit, parmesaanilastut ja paahdetut pinjansiemenet, alkaa suu nappasta jo kirjoittaessakin. Siinä on kertakaikkiaan niin onnistuneet maut ja aromit yhdessä. Ja yhdistettynä neutraaliin salaattiin, kurkkuun ja makeisiin rypäleisiin yhdistelmä toimii niin hyvin, että vertailukohtaa saa hakea.  Tai no,  tulee kyllä mieleen Paolan pastasalaatti, joka tähän asti on julistettu maailman parhaaksi.

Iltapalalla tämän lisäksi riitti hyvin rapea leipä ja juustot, sekä hyvä seura ja juoma.

Vilmaa sai jopa kantaa sylissä, tätä entistä pikkukoiraa, joka nyt aikoo kasvaa labradorinkoiraksi koon perusteella. Kun meitä niin pelotti! Ympärillä tuntui pamahtelevan vähän väliä, vaikka olimme sisällä. Muut koirat eivät olleet moksiskaan.Tässä sumpussa on kolme mäyriäistä, vanhapoika Alfa ja tytöt Luna ja Vilma. Alku-ujostelun jälkeen ne olivat toisissaan kiinni milloin missäkin järjestyksessä.


14 kommenttia:

 1. Hauska kuva kaikista koirista yhdessä. Ja tuo ruoka. Saa todellakin veden kielelle. Nam! Tuota on kokeiltava joskus itsekin.

  VastaaPoista
 2. Missy E, laitan huomenna lisää koirakuvia. Ne seurasivat kaikki toisiaan koko päivän tänään. Huvittavia otuksia!

  VastaaPoista
 3. Tuota salaattia pitäisi todellakin kokeilla! Kunhan saisi joskus ostettua noita aineksia! Mitään ei löydy kaapista koskaan suoraan, ei pinjansiemeniä, ei parmesaania eikä parmankinkkua.

  Ihania koiria kasassa!

  VastaaPoista
 4. Sooloilija, ei löydy minunkaan kaapistani vakiosti muuta kuin parmesaanipala nykyisin. Sitä raastan pastan päälle mielelläni pikkuraastimella. Parmankinkkuviipaleet ja pinjansiemenet ovatkin sitten juhlaruokaa näillä korkeuksilla:)

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia ja nälkä tässä jo tulikin. Vuoden viimeiset kuvat myös kauniita, onnea uudelle vuodelle !!

  VastaaPoista
 6. Herkullista ja ihanaa saada hyvällä porukalla ruuasta nauttia. Jos jotain uudenvuodenpäätöstä minulta kysytään, niin enenpi voisin olla aktiivisempi järjestämään samanlaisia herkuttelu illanistujaisia, kyllä.

  Kiva, kuinka sopuisasti koiraporukka keskenää toimeen tulee. Rakettien pauke saattaa olla tuskaa ja pelottavaa koiralle.

  VastaaPoista
 7. Täällä on aina niin herkullisia ruokakuvia, että uskaltaako kohta enää vieraillakaan :)

  VastaaPoista
 8. Tuo salaatti.. voin kuvitella ja huokaus nousee, kun miettii makuja. Vesi herahti kielelle oikein kunnolla, vaikka maha on täynnä.

  Hauskoja nuo koirat. Miten se onkin usein mielessä, että toinen koira ois niin kiva.. vaan kun ei aina jaksais yhdenkään kanssa.

  eikka

  VastaaPoista
 9. Eija, onnea sinunkin uuteen vuoteesi!

  Rita, nämäkin vieraat kutsuivat itse itsensä, onneksi:) Muuten järjestäisin kovin vähän mitään.

  Elisa, ainakaan tekemäni ruoat eivät ole vaikeita toteuttaa kenen tahansa, eivät ole mitään gurmeeta. Mutta kaloreitahan niissä usein on.

  Eikka, kyllä kahdesta olisi vaivaakin, jos iloa ja seuraa toisilleen tietysti. Kahden ulkoiluttaminen on vaikeaa, kun flexit menevät sekaisin vähän väliä.

  VastaaPoista
 10. hurjan hyvän näköinen ja kuuloinen salaatti! että jestas!

  VastaaPoista
 11. Merituuli, ihan ei valotus mennyt nappiin, eikä asettelussa ajateltu lainkaan kuvaamista, mutta on kiva, jos siitä huolimatta näyttää houkuttelevalta!

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtava koiraläjä! Oon ihan kade suorastaan ^^
  Meikällä on tuo sama parmasalaattiohje keittiössä tulostettuna. Siinä on suosikkeja pinjansiemeniä ja provenceyrttejä. Kinkun ostosta jäänyt jostain syystä nyt kiinni... ihan pakko huomenna mennä länsiväylään (jos auki sunnuntaina) ja tehdä tuo nyt kun sulla noin herkku kuva!!

  VastaaPoista
 13. Tuuluska, pikkupöpejä oli pakko kuvata, niin hassulta näyttivät jonossa kulkiessaan ja toisiaan läjässä nuuskiessaan.
  Toivottavasti salaatti maistuu teidänkin väelle!

  VastaaPoista
 14. Olin reipas ja tein tuota salaattia tänään päivällä. Et turhaan kehunut, siinä oli hienot makuyhdistelmät. Varmaan tulee tehtyä uudelleenkin!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...