lauantai 5. joulukuuta 2009

LuntaHämärä on päivä, kuten edellisetkin, mutta sopivan kylmä. Lumetuskoneet ovat olleet käynnissä ja kävimme eilen Vilman kanssa vähän testaamassa keinolunta. Koira aivan hullaantui ilosta ja unohti jopa uuden takin aiheuttaman epämukavuuden siinä lumessa pyöriessään.

Joulu alkaa olla mukavasti paketissa, kun on kuusi ostettu ja kinkku pakastimessa. Mies yritti juuri ahneuksissaan tunkea ostoskärryyn jättimäistä juhlaporsasta, kun muistin  viimevuotisen ähkimiseni yrittäessäni kaksinkäsin saada uuninluukkua kiinni. Niinpä katselimme sitten sovinnolla sellaisen, jonka voi paistaa kotiuunissa.Samalla ruokakauppareissulla mies sattui juuri Prisman urheiluosaston kohdalla kysymään, mitä haluan joululahjaksi. Ehämminämitään, ehdin ajatella, mutta sitten näin sen fakiirimaton, jota  monessa lehdessä on niin hehkutettu. Sanoin että haluan sen. "Olin kyllä ajatellut uutta luutaa", sanoi mies.

Muutama kirja on myös jo paketissa eli meillä tosiaan on nyt lähes lahjaton joulu. Varokaa nuoret! Ostakaa itsellenne lahjat, että saatte edes jotakin! Niin minäkin tein, ja aion vielä tilata uuden salaman.

 


11 kommenttia:

 1. Minäkin olen miettinyt sitä mattoa.. kerropas heti kun olet testannut! Ja salamakin on listalla, mies lienee sen jo hankkinut ;)
  Aika hauskoja yhteensattumia! Vilma on reipas ja kaunis alakuvassa..

  VastaaPoista
 2. Vilmalla on niin kaunis ja tarkkaavainen katse tässä, että tuntuu kuin se katsoisi suoraan sisimpään! :D Kaunis neiti olet!

  VastaaPoista
 3. Ja piti muuten lisätä, että itse sain sen fakiirimaton miehekkeeltä jo joulun etiäisenä. Kyllä se rentouttaa kivasti illalla ennen nukkumaanmenoa! Alun kivun jälkeen leviää selkään lämmin ja rento tunne! Suosittelen!

  VastaaPoista
 4. Elisa, miten sattuikin! Nikonin käyttäjän minulle suositeltiin SB600-salamaa. Ajattelin tilata sen nettikaupasta. Muut vempaimet on pitänyt ostaa luottokaupasta, kun en niitten päälle olisi muuten mitään ymmärtänyt, kuten polarisaatiosuodatin.

  Iina, sinullakin on se matto! Kiva kuulla, että se toimii. Halusin kokeilla, kun on niin kiinnostavia puffeja näkynyt lehdissä.
  Tämä kuva onnistui koirasta kerrankin niin, ettei se liikkunut.

  VastaaPoista
 5. On niin jouluista, että tulee hyvälle mielelle. Meillä joulu saa mennä ohi matkan vuoksi ja se tuntuu aika rentouttavalta, ei tarvitse laittaa juuri mitään. Kinkku taitaa olla pakollinen, ilman sitä tulee paha mieli :)

  Vilma katsoo sen näköisenä, että "yhteispelillä tämä sujuu, minä olen tekevinäni niinkuin käsketään ja sinä annat sen lihapullan taskustasi".

  Rentoa joulunalusaikaa sinne!

  eikka

  VastaaPoista
 6. Entisestään blogisi vain parani, kun isonsit näitä kuvia! Kyllä on Vilma tyylikäs talvikoltussaan.

  Proosallisia lahjoja nuo miehet harrastaa.;) Minäkin olen saanut joskus talvirenkaat, keittiöveitsisarjan ja puukkosahan. Kaikki toki tarpeellisia ja aikaa myöten mieluisia. Mutta kirjatoivomuksiani myös totettaa. Aika paljon harrastan "itse hankittuja" lahjoja. Ostan jouluksi kaikenlaista pientä kivaa, jota itselle paketoin.

  VastaaPoista
 7. Piikkimattoa minä olen ajatellut miehelle joululahjaksi. Minulla on siinä kyllä oma lehmä ojassa.

  VastaaPoista
 8. Eikka, milloin se teidän lähtö on?
  Voi tehdä hyvää jättää kerrankin joulujutut vähemmälle ja suunnata ajatukset matkaan. Ihan tarpeeksi siinäkin on miettimistä, missä kesävaatteet on ja mitä osaa ottaa mukaan.

  Rita, nyt kuvia ei tarvitse klikata isommiksi, jos haluaa jotakin katsoa. Ehkä kirjoituskaan ei veny vielä liian leveäksi. Vaikka sanottavani on kyllä vähentynyt vähenemistään;)

  Moninainen, piikkimatto on nimenä hurja, mutta uskon sen tekevän yhtä hyvää kuin selkähieronnan.

  VastaaPoista
 9. Meillä on kinkku tilaamatta. Kauppahallista pieni muutaman kilon luomukinkku olisi aikeissa.

  Keinolumi näyttää ihan mukavalta.
  Paremman puutteessa :)

  VastaaPoista
 10. Sinulla on jo hyvää jouluista meininkiä siellä :) Tännekin ottaisin mielelläni vaikka tuota keinolunta, kun talven tulo on niin hidasta.
  Vilman on todella tyylikkään näköinen puvussaan! Ja suloinen :D

  VastaaPoista
 11. Arleena, meillä mies ja pojat saavat kerran vuodessa syödä kinkkua ja kyllä se heille maistuukin! Yritän aina puhua kalkkunan puolesta, mutta olkoon.

  Ruska, keinolumi oli ihan erilaista kuin oikea, paljon tiiviimpää. Melkein kantoin minuakin. Toivotaan nyt sitä oikeaa kuitenkin jouluksi.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...