torstai 15. lokakuuta 2009

Bäkkiin kotiin


*Helou helou, me ollaan tultu takaisin! Ei sillä, että muistaisin kotimatkasta mitään, kun nukuin turvavöissäni takapenkillä melkein neljä ja puoli tuntia.  Mitä nyt välillä käytiin pissitauolla Pihtiputaalla ja sain luistella tassuillani rantajäällä. Mahtavaa!*

Oulussa oli kivaa, ja olisin voinut jäädä sinne pitemmäksikin aikaa. Selkä alkoi kuitenkin sen verran muistutella itsestään, että piti tänään lähteä iltapäivällä ajelemaan kohti omaa sänkyä. Veikkaan kyllä, että lähes kahdeksankymppiset vanhempani huokaisivat myös helpotuksesta.

Ostettiin nimittäin siellä heille uusi tietokone ja opeteltiin käyttämään Vistaa. Samalla uusittiin kahvinkeitin ja äiti intoutui hankkimaan vielä isälle rikkaimurinkin. Siitä meidän Mies taitaa olla suorastaan kateellinen. Täytyy pistää korvan taakse joulua odotellessa. Lähtiessä järjestelin siellä vielä tauluja seinillä uuteen uskoon ja sain yhden maalauksen mukaankin.

Niin että siellä on nyt kaikki sekaisin, rahat lopussa ja koirankarvoja joka paikassa.P.S. Tarkennuksena vielä, että vanhemmat siis maksoivat tietokoneensa itse.

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa erittäin onnistuneelta matkalta. Mutta oma sänky on aina oma sänky, kyllä sinne on mukava päästä takaisin.

  Vilma on kyllä tomera tyttö, niin kuin kuvakin osoittaa. Helppo matkakumppani. Voi kun osaisi itsekin matkustaa yhtä lungisti.

  VastaaPoista
 2. On siinä heillä opettelemista, kun juuri on oppinut entisen käytön.

  Rikkaimuri saisi ilmaantua meillekin, tosin meillä naisväen käyttöön. Ostaiskohan sen isänpäivälahjaksi..

  VastaaPoista
 3. Oma sänky on kaikkein paras. Kylässä jäävät nukkumiset hieman huonolle tolalle.

  Mietin, että Oulusta on 800 km, mutta asutkin siinä puolivälissä just sopivasti se 450 km.

  Meillä on jo kauan ollut punainen rikkaimuri. Pidämme siitä, saa kätevästi hiekat ym muruste lattioilta.

  VastaaPoista
 4. Oho siellä se mamma painaa slangikieltä! ;)

  VastaaPoista
 5. Missy E, Vilma oli niin mukava matkakumppani, ettei paremmasta väliä. Ei haukkunutkaan Oulussa muuten kuin silloin, kun joku kehtasi kulkea rapuissa. Kyllä pikku koira kummasti saa ihmisistä parhaat puolet esille!

  Tupanen, rikkaimuri olisi niin kätevä, kun vain joku muu ostaisi sen. Aina on muka jotakin tärkeämpää, vaikka itse en isoa imuria kuunaan ottaisi esille.

  Arleena, nyt vielä sai suurimman osan matkasta ajaa nopeasti hyvällä säällä eikä torstaina ollut paljon liikennettä. Eli tulimme aika nopeasti.
  Ja ennen pitkää tulee meillekin rikkaimuri!

  Milljoona, mikä ettei! Teiltähän sitä kuulee, tosin tämä taisi olla veljeltäsi kotoisin.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...