torstai 2. heinäkuuta 2009

Nyt

Vasta nyt en enää katso vapaalla työsähköposteja. Uskon, että ehdin lukea kaiken töissäkin. Koko pitkän sairauslomani ajan katsoin postit läpi ainakin kerran viikossa ja poistelin tarpeettomat. Liitetiedostoja en sentään avannut.

Vielä viime kesänä luin postin lomallakin monta kertaa viikossa. En päässyt irti. Se oli tosiaan liian paksua, kun ottaa huomioon, etten ole paikan johtaja enkä missään vastuussa mistään.

Vasta nyt osaan olla huoleton. E.v.v.k.13 kommenttia:

 1. Hienoa, että olet osannut irrottautua vapaa-ajalla työasioista :)

  Nautit vapaa-ajasta, noista ihanista orvokeista (kuvassasi) , kesästä ja palaat paljon virkeämpänä töihin, jossa on sitten taas se työelämä!

  VastaaPoista
 2. Kun tässä istun työsähköpostin (ja vähän vain blogien) ääressä ja luen tätä, tulee itku silmään ihan siitä ilosta, että olet irti ja ottanut oman tilasi kuningattaren osan, joka sinulle kuuluu.

  -Eicka

  VastaaPoista
 3. Just`noin. Uskaltaa päästää irti ja luottaa, että kyllä kaikki järjestyy vähemmälläkin huolehtimisella. Ei potea yksin tunnetta/ vastuuta maailman ja asioiden pyörimisestä. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos viesteistänne, ystävät! Kyllä sitä ihminen voi joskus pöpiksi tulla, kun ei osaa olla irti työasioista lomallaan, mutta ehkä nyt olen parantunut ainakin siitä.

  VastaaPoista
 5. Otti se oman aikansa, mutta hyvä, että olet irti. Minä en tahdo lomilla muistaa edes työkavereiden nimiä, voitko uskoa....

  VastaaPoista
 6. Valoa siis näkyy tunnelin päässä.
  Ihanat orvokit, väriyhdistelmä loistava,

  VastaaPoista
 7. Upeat orvokit.
  Valoisa tunnelin aukko.
  Parasta kuitenkin tuo EVVK.

  VastaaPoista
 8. Upeaa että osaat hallita elämääsi.
  Onnea ja iloa, monenmonta kiloa...vaikkapa mansikoiden muodossa :-)

  VastaaPoista
 9. Hmm. Hyvä. On siis ainakin yksi ongelma, jota minulla ei ole ollut: en nimittäin ole koskaan päässyt kotikoneelta työpaikan sähköpostiin. Ainakin luulen niin - enkä aio selvittää asiaa.

  Hulda Huoleton, kukkamekko päällä ja täynnä silkkaa olemisen riemua - jipii!

  VastaaPoista
 10. Kohta olen ollut viikon vapaalla, sen pitempää ei kesällä kerralla olekaan, ja tuntuu ihan oikealta kesälomalta! Ilmoista viis.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...